teotsigourakos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα, ψάχνω γενικά τρόπους να έχω μέσα στο αμάξι κάποιο άρωμα το οποίο να κρατάει αρκετά και να έχει και έντονη σχετικά μυρωδιά. Γενικά έχω χρησιμοποιήσει αυτά τα ταμπελάκια που κρεμάς κάτω απ τον καθρέφτη και τελεταία πήρα αυτά τα κουτάκια που έχουν και "γρίλιες" και τις ανοιγοκλείνεις και καλά για να αφήσουν το άρωμα να βγει. Τίποτα από τα 2 δεν με έχουν ικανοποιήσει... Ειδικά το τελευταίο αποτυχία... Έχετε κάτι να προτείνετε;
nick#18 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δοκιμασε το spray που ψεκαζεις τα πατακια.. τους ριχνεις 1 φορα τη βδομαδα.. και σχεδον ποτιζει το αμαξι Εχω να ριξω πανω απο μηνα που τελειωσε το μπουκαλακι (areon bubble gum) και μπαινω μεσα και μυριζει ακομα...
1988panos2171 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Eγώ παίρνω τα κάτι ξύλινα μπουκαλάκια της areon, αυτό που το γυρνάς ανάποδα και τρέχει το λαδάκι στο ξύλινο καπάκι. Έχουν καλή μυρωδιά και κρατάνε για κανένα μήνα. Γενικά αν θες μονίμως να μυρίζει άρωμα πρέπει μονίμως να ψεκάζεις ή να βάζεις αποσμητικά.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Αρωματικά στικάκια από την Κίνα, ψαχτο γίνεται πανικος με τα αρωματικα.
1988panos2171 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Έχεις κανένα λινκ ή κάποια ονομασία για αναζήτηση;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Σε καθε περιπτωση μην βαλετε απο αυτα που ειναι σε μπουκαλακι υγρα και τα κοτσαρεις πανω σε γριλιες a/c κλπ, ειδικα τωρα με τις ζεστες λιωνουν. Και δε θελετε να δειτε την συνεχεια.
l337 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://mcphee.com/products/bacon-air-freshener Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από l337 3
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 https://www.amazon.co.uk/Chemical-Guys-AIR_101_16-New-Freshener/dp/B002J7VX4Y/
christopher0016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν από κρεμαστά σπρέι κτλπ έχω καταλήξει στα κλασικά κρεμαστά δεντράκια από τα λιντλ προτιμώ με άρωμα βανίλιας πολύ οικονομικά 75 cent το ένα μυρίζει πολύ ωραία κρατάει άνετα βδομάδα. Έχει και σε άλλα αρώματα πολύ ωραίο είναι και το μαύρο "sport" 2
papoys1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν από κρεμαστά σπρέι κτλπ έχω καταλήξει στα κλασικά κρεμαστά δεντράκια από τα λιντλ προτιμώ με άρωμα βανίλιας πολύ οικονομικά 75 cent το ένα μυρίζει πολύ ωραία κρατάει άνετα βδομάδα. Έχει και σε άλλα αρώματα πολύ ωραίο είναι και το μαύρο "sport" Όντως τα πιο πρακτικά και οικονομικά. Έβαζε κάθε τόσο σε προσφορά τρία σε χωριστό σακουλάκι κοντά στο ένα ευρώ.Αν και δεν χρησιμοποιώ συχνά γιατί στο αυτοκίνητο δεν καπνίζει κανείς πήρα 3-4 συσκευασίες διάφορα αρώματα και έχω ακόμη στο ντουλαπάκι.Έχω καιρό όμως να δω τη συγκεκριμένη προσφορά. Έχει και αυτό με το μπουκαλάκι για τον αεραγωγό με τρία ανταλλακτικά το είχα πάρει μία φορά αλλά δεν μου άρεσε.Τα στικάκια του είναι πολύ καλά. Και μία παρατήρηση.Μη ζηλεύεται αυτά που το άρωμά τους κρατάει πάρα πολύ καιρό.Όσο περισσότερη διάρκεια τόσο περισσότερο χημικό άρωμα έχουν. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από papoys1 1
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Εγώ παίρνω από τσαμπο , μπουκαλάκι βανίλια.κρατάει τουλάχιστο 6 μηνο.
tzelen Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Εγώ παίρνω από τσαμπο , μπουκαλάκι βανίλια.κρατάει τουλάχιστο 6 μηνο. Να με συμπαθάς, αλλά ο συνδυασμός του πόστ με το username σκοτώνουν 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, christopher0016 είπε έχω καταλήξει στα κλασικά κρεμαστά δεντράκια από τα λιντλ Καλό αν έχεις ντάτσουν. Εμφανισιακά είναι λίγο γύφτικο να βάλεις αυτό το πράγμα να κρέμεται σε σύγχρονο καλό αμάξι
teotsigourakos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα μόνα που παίρνω ανα καιρούς είναι το κρεμαστό από jumbo με άρωμα βανίλια. Το μπουκαλάκι που πήρα δεν μύριζε και πολύ... αλλά και πάλι δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος! Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από teotsigourakos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα