Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ετοιμάζομαι για αναβάθμιση στον νέο Ryzen 5 3600. Αυτό που με απασχολεί είναι με τι μνήμες και μητρική να τον συνδυάσω. Θέλω όλα να είναι ετοιμοπαράδοτα, δεν με ενδιαφέρει να είναι από το ίδιο κατάστημα.

Από μνήμες κοιτάζω τις Corsair Vengeance LPX 16GB Kit 3200MHz DDR4 στα 95 ευρώ από πλαίσιο.

Από μητρικές κοιτάζω τις Asus Prime X470-Pro (172 ευρώ) και σκέφτομαι μήπως αξίζει να δώσω την διαφορά για μια Gigabyte X570 Gaming X (206). Δυστυχώς δεν βλέπω διαθεσιμότητες στις καλές B450 μητρικές όπως MSI Tomahawk από αξιόπιστα καταστήματα.

Δεκτές και άλλες προτάσεις για μητρική και μνήμες εννοείται σε παρόμοιο budget όμως.

Τέλος να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρουν RGB φωτισμοί ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με OC σε επεξεργαστή και μνήμες.

Δημοσ.

Δες την asrock b450m pro4 αν είναι διαθέσιμη. Αν θες να δώσεις 180 για μητρική δώσε 200. Εγώ παντός δεν θα έδινα πάνω από 100 για να βάλω μονο έναν 3600. Για Oc οι ρυζεν είναι πανευκολοι. Μνήμες μπορείς να βρεις φτηνότερες. 

Δημοσ.

Μνήμες φθηνότερες άμεσα διαθέσιμες δεν βρίσκω. Μητρική δηλαδή να κοιτάξω για καμιά MSI B450 Gaming Plus που βρίσκω άμεσα στα 115 ευρώ; Θα ήθελα να στήσω το μηχάνημα το Σ/Κ οπότε προσπαθώ να συγκεντρώσω τα parts μέσα στην εβδομάδα. Ήδη έφυγε παραγγελία για το Coolermaster H500.

Δημοσ.

100 ευρο κουτί? Φίλε ότι θες κάνεις αλλά μπορείς να αξιοποίησεις τα λεφτά σου καλύτερα. Δεν ξέρω γτ βιάζεσαι τόσο. Αν δεν είναι ζήτημα ζωής η θανάτου η θες το σύστημα για δουλειά το να περιμένεις 2 3 εργάσιμες δεν χάλασε ο κόσμος. Όλο και κάτι θα αργήσει και δεν θα έχεις το σύστημα έτοιμο. 

Δημοσ.

Το κουτί το ήθελα από καιρό και είχα καταλήξει. Θα το κρατήσω σίγουρα άλλα 8+ χρόνια όπως αυτό που έχω τώρα οπότε ήθελα τον μεγάλο χώρο, καλύτερα φίλτρα, περισσότερα usb κλπ. Όπως και να έχει το ότι έδωσα 100 ευρώ για κουτί δεν σημαίνει ότι θα κόψω από κάποιο άλλο, πιο σημαντικό part.

Φυσικά και δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου αλλά περιμένω από αρχές του χρόνου να έρθουν οι zen 2, να σταθεροποιηθεί η διαθεσιμότητα και να δω τα πρώτα reviews. Τώρα πλέον που γύρισα και από διακοπές θέλω τον 15Αυγουστο να έχω το σύστημα έτοιμο να το ευχαριστηθώ που θα έχω χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον θα σου πρότεινα για κουτί το nzxt h500(όχι το coolermaster). Ίσως το καλύτερο και πιο ωραίο. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι youtubers και το reddit το χρησιμοποιει. Αν και προσωπικά ένα cougar mx330 αρκεί ακόμα και για build με 2 AIO. Μητρική δες αν βρεις διαθέσιμες μια b450/450m fatality pro4 bazuka auorus tomahawk. 3600 για επεξεργαστή. Μνήμες δες gskil ripjawsv. Για κάρτα γραφικών θα δυσκολευτείς. Θα δώσεις πολλά αν δεν θες να περιμένεις. Και δεν ξέρω το budget για να σου προτείνω. Ανάλογα με το τι gpu επιλέξεις θα πρέπει να βρεις και psu. 

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν στήνω όλο το σύστημα από την αρχή. Τροφοδοτικό έχω όπως και κάρτα γραφικών μια 1060. Θα την αλλάξω αργότερα αυτήν. Μετά από επεξεργαστή, μητρική και μνήμες μάλλον πρώτα θα πάω σε ένα καλό monitor και στο τέλος θα αλλάξω και κάρτα με κάποια καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, dimitris21gr said:

Δεν στήνω όλο το σύστημα από την αρχή. Τροφοδοτικό έχω όπως και κάρτα γραφικών μια 1060. Θα την αλλάξω αργότερα αυτήν. Μετά από επεξεργαστή, μητρική και μνήμες μάλλον πρώτα θα πάω σε ένα καλό monitor και στο τέλος θα αλλάξω και κάρτα με κάποια καλύτερη.

Οπως και να έχει ρίξε μια καλύτερη ματιά στο nzxt h500 κια πες μας τι παίζει από διαθεσιμότητα. Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις την διαθεσιμότητα είναι με τηλέφωνο. Μην βασίζεσαι στο τι κει το σιτε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...