Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, στο pc εχω μια παλια οθονη. Μια samsung syncmaster 2253w. Δεν εχω καν hdmi. Για γραφικα εχω τον 2200g. Θελω να αλλαξω κ οθονη (εχω καταληξει σε πια) αλλα κ να βαλω μια rx 570 τελικα. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να γινουν κ τα δυο ταυτοχρονα. Τι είναι προτιμότερο να αλλαχτεί πρώτα, η οθόνη ή η κάρτα γραφικών? Η μητρική έχει hdmi για να συνδέσω την νέα οθόνη 

Δημοσ.

απλά μάζεψε λεφτά και παρτα και τα δυο μαζί 
αφού θα πας προς πλευρά AMD φρόντισε να έχει η οθόνη που θα πάρεις Freesync

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε πρώτα μια κάρτα γραφικών εφόσον θες να παίζεις παιχνίδια και μάζεψε χρήματα για να πάρεις μια καλύτερη οθόνη. Σκέψου ότι η οθόνη είναι το σημαντικότερο, καθώς θα περνάς πολλές ώρες μπροστά της.

(22 ίντσες είναι η οθόνη που έχεις τώρα. Για ποιο λόγο να μην πας σε μεγαλύτερη;) 

Επεξ/σία από NikosB98
  • Like 1
Δημοσ.

μια χαρά είναι η οθόνη σου... πάρε κάρτα γραφικών και στο μέλλον παίρνεις άλλη οθόνη (εννοείται καλύτερη από αυτή που προτείνεις).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, grmaster2 είπε

μια χαρά είναι η οθόνη σου... πάρε κάρτα γραφικών και στο μέλλον παίρνεις άλλη οθόνη (εννοείται καλύτερη από αυτή που προτείνεις).

Μεθυσμένος είσαι;

8 ώρες πριν, ilias78 είπε

Λοιπον, στο pc εχω μια παλια οθονη. Μια samsung syncmaster 2253w. Δεν εχω καν hdmi. Για γραφικα εχω τον 2200g. Θελω να αλλαξω κ οθονη (εχω καταληξει σε πια) αλλα κ να βαλω μια rx 570 τελικα. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να γινουν κ τα δυο ταυτοχρονα. Τι είναι προτιμότερο να αλλαχτεί πρώτα, η οθόνη ή η κάρτα γραφικών? Η μητρική έχει hdmi για να συνδέσω την νέα οθόνη 

Οθόνη θα αλλάξεις και ύστερα κάρτα. Πόσα χρήματα διαθετεις αρχικά;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NikosB98 είπε

Πάρε πρώτα μια κάρτα γραφικών εφόσον θες να παίζεις παιχνίδια και μάζεψε χρήματα για να πάρεις μια καλύτερη οθόνη. Σκέψου ότι η οθόνη είναι το σημαντικότερο, καθώς θα περνάς πολλές ώρες μπροστά της.

(22 ίντσες είναι η οθόνη που έχεις τώρα. Για ποιο λόγο να μην πας σε μεγαλύτερη;) 

γιατι ειναι μικρο το γραφειο κ η αποσταση ειναι στο μισο μετρο

27 λεπτά πριν, radiohead είπε

Μεθυσμένος είσαι;

Οθόνη θα αλλάξεις και ύστερα κάρτα. Πόσα χρήματα διαθετεις αρχικά;

για αρχη μπορω να διαθεσω καπου στα 120 ευρω (105 βρισκω την οθονη κ 140 περιπου την gpu)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, grmaster2 είπε

τώρα είδα ότι η ανάλυση είναι 1680 x 1050, άρα θα πρέπει να αλλάξεις και οθόνη άμεσα για να έχει νόημα η rx570

4 λεπτά πριν, ilias78 είπε

γιατι ειναι μικρο το γραφειο κ η αποσταση ειναι στο μισο μετρο

για αρχη μπορω να διαθεσω καπου στα 120 ευρω (105 βρισκω την οθονη κ 140 περιπου την gpu)

Για δύο ιντσες μη το συζητας καν στο μισό μέτρο ακόμα και αυτή είναι ταμάμ https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-Monitor-29-29wk500-p.htm

Επειδη θες όμως να εκμεταλλευτείς και το τελευταίο ευρώ θα πρότεινα τούτη με κλειστά μάτια https://www.skroutz.gr/s/15696124/AOC-24V2Q.html και ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση από την lg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...