louben Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, christosx13 είπε Συμφωνα με οσα λες αν σε εβρισκα κ σου εδινα 50-60 ευρω θα μου το εδινες το σπασμενο και θα ησουν και χαρουμενος απο πανω σωστα; Εγω με 70 ευρω θα εφτιαχνα σχεδον καινουρια κινηταρα γλιτωνοντας 90-100 ευρω κι εσυ θα εβαζες αλλα 80 κ θα επαιρνες με μολις 80 νεο του κουτιου με νεα εγγυηση αντι του δικου σου μεταχειρισμενου-επισκευασμενου-ανοιγμενου που πληρωσες 100 ευρω στο γερμανο κ που μαλλον δεν εχεις εγγυηση. Θεωρητικα καλυτερο ντηλ απο κωτσο η γερμανο και οι δυο μας κερδισμενοι. Τωρα ψαξε ποιος εχασε και ποιος κερδισε.. Ενας ηλεκτρονικος της γειτονιας θα εκανε μετανοιες για ενα ευκολο 20ρικο σε μιση ωρα να τη βαλει την οθονη.Οι θεωρητικα μαιμου οθονες επαναλαμβανω λειτουργουν αψογα κ απειροελαχιστα υστερουν απο αυτες που εχουν 70 ευρω [πενταπλασια τιμη] κ δεν αποδιδουν ποτε την τιμη τους εναντι των φθηνων..Σημερα εβγαλα αυθεντικη σπασμενη οθονη απο ενος μηνα redmi note 5 φιλου και τριβοταν σαν φρυγανια σιγα την ποιοτητα. Εδωσε 13 ευρω για ανταλλακτικο στο ali με δωρο εργαλεια κ tempered glass.Να μη παρεξηγηθω ερασιτεχνικα για παρτη μου ασχολουμαι δεν εχω καποιο μαγαζι ηλεκτρονικων. Εγω κυριως με παλια κινητα της γυναικας μου σπασμενα που αλλαξα οθονη κυκλοφορω κ δεν ειχα ποτε θεμα. Θεωρητικα ολα αυτα βεβαιως,κουβεντα να γινεται απλα απαντησα σχετικα με την αιτιολογια σου πριν,οχι να σου πω τι να κανεις. Σου ευχομαι να το καλοχαρεις χωρις αλλα ατυχηματα φιλε. Επι της ουσιας συμφωνω μαζι σου . Αν μου ειχες κανει την προταση οταν ειχα δημοσιευσει το ποστ θ αγινοταν ετσι οπως τα λες. Δυστυχως ομως δεν το χω μ ετα ηλεκτρονικα ουτε και βρηκα καποιον να ασχολειται σοβαρα . Σε μαγαζια της πολης μου (Χανια) που πηγα και τους ειπα να τους παω την οθονη και να μου χρεωσουν τα εργατικα ολοι αρνηθηκαν . ΚΑι το ωραιο ειναι οτι οι μικροι (πλην ενος αν θυμαμαι καλα) μου ειπαν περισσοτερα απο τους μεγαλους, λογικη του τυπου (η εχω70-80 ευρω κερδος ή καθομαι). Μακαρι να ημουν αθηνα τη συγκεκριμενη περιοδο να πηγαινα και εγω μενανδρου και να καθαριζα με το 45αρι του φιλου (υποψιαζομαι βεβαια και λογω περιοχης οτι ενδεχεται η συγκεκριμενη οθονη να προερχεται απο κλεμμενο κινητο που το εχουν κανει ανταλλακτικα αλλα οπως και να χει αυτο δεν αλλαζει το αποτελεσμα). Τεσπα το κινητο τα σπαει και ειναι και κουκλα (μπλε) αλλα πλεον το εχω σε τοσες θηκες που φαινεται μονο η οθονη . 1
christosx13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, louben είπε Επι της ουσιας συμφωνω μαζι σου . Αν μου ειχες κανει την προταση οταν ειχα δημοσιευσει το ποστ θ αγινοταν ετσι οπως τα λες. Δυστυχως ομως δεν το χω μ ετα ηλεκτρονικα ουτε και βρηκα καποιον να ασχολειται σοβαρα . Σε μαγαζια της πολης μου (Χανια) που πηγα και τους ειπα να τους παω την οθονη και να μου χρεωσουν τα εργατικα ολοι αρνηθηκαν . ΚΑι το ωραιο ειναι οτι οι μικροι (πλην ενος αν θυμαμαι καλα) μου ειπαν περισσοτερα απο τους μεγαλους, λογικη του τυπου (η εχω70-80 ευρω κερδος ή καθομαι). Μακαρι να ημουν αθηνα τη συγκεκριμενη περιοδο να πηγαινα και εγω μενανδρου και να καθαριζα με το 45αρι του φιλου (υποψιαζομαι βεβαια και λογω περιοχης οτι ενδεχεται η συγκεκριμενη οθονη να προερχεται απο κλεμμενο κινητο που το εχουν κανει ανταλλακτικα αλλα οπως και να χει αυτο δεν αλλαζει το αποτελεσμα). Τεσπα το κινητο τα σπαει και ειναι και κουκλα (μπλε) αλλα πλεον το εχω σε τοσες θηκες που φαινεται μονο η οθονη . Οκ φιλε καταλαβα νομιζα οτι δεν εψαξες ενδιαμεση λυση. Απλα εχουν καταλαβει οι κωτσοι γερμανοι κλπ οτι το κερδος ειναι περισσοτερο στο σερβις παρα στην πωληση και χρεωνουν επισκευη οθονης στο 70%-80% της αξιας του κινητου γι αυτο εκνευριζομαι με τις υπερβολικες χρεωσεις τους.
louben Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Αντιθετως ξεκινησα με τις εναλλακτικες. Στην αρχη που προσπαθησα να το πουλησω ως εχει 2- μου ειπαν πανομοιοτυπα "Φιλε ν α σου δωσω ενα 20αρικο , μεχρι τοσα αξιζει" Γνωριζοντας τη χρηση που του ειχα κανει , το αρχικο κοστος και διακρινοντας μια ταση να το παρουν τσαμπα περασα στο Plan b .Οσους τεχνικους ρωτησα να τους παω την οθονη και να μου χρεωσουν περαστικα εκαναν σαν να τους σκοτωσα τη μανα.Στη συνεχεια περασα στο plan c , την επισκευη. Εκει παλι διαπιστωσα οτι οι μικροι ηταν σχεδον ολοι το ιδιο ακριβοι ή και ακριβοτεροι απο τους μεγαλους (πλην 1-2 αν θυμαμαι καλα). ΔΗλαδη ο τεχνικος της Μενανδρου στον οποιο ο φιλος το εφτιαξε με 45 ευρω θεωρειτε οτι δεν εβγαλε μεροκαματο; Προφανως και εβγαλε γυρω στο 20ρικο ομως τη στιγμη που ολοι οι υπολοιπο ηθελαν να βγαλουν 80+. Με λιγα λογια οσοι ειστε Αθηνα εννοεειτε ακολουθηστε το παραδειγμα του φιλου που το επισκευασε με 45 ευρω. Οσοι το χετε με τις αλλαγες αγοραζετε κινητα σαν το δικο μου σε δικαιη και για τους δυο τιμη , επισκευαζετε τα και ειτε κρατηστε τα ειτε πουληστε τα. Επειδη ομως ο Μ^%$^%$^ας πεθανε προ πολλου (η εστω πεθαινει) μην προσπαθησετε να τα παρετε τσαμπα. Προσωπικα προτιμουσα να το δωσω για ανακυκλωση παρα να το δωσω για 20 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα