jeandoumpier Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Οι έχοντες το συγκεκριμένο κουτί (phanteks enthoo pro tempered glass) ας βοηθήσουν. Τα 2 halos rgb fan frame που είναι προεγκατεστημένα συνδέονται απευθείας στην rgb header της μητρικής ή μόνο σε led strip της phanteks σε περίπτωση που αγοραστεί; Γιατί αναγράφεται αυτό : https://postimg.cc/ctrLCRm Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από jeandoumpier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ήταν προεγκατεστημένα σε fans της μητρικής? Όπως και να'χει, δεν νομίζω οτι τα halos τα βάζεις απευθείας πάνω αλλά σίγουρα δεν χρειάζεσαι κάποιο led strip. Μάλλον όμως χρειάζεσαι bridge cable: https://www.amazon.co.uk/dp/B01BZIBJAK?ascsubtag=UUwpUdUnU57131YYwYg&linkCode=gs2&tag=androcentr-21 ...αν δεν σου παρέχει κάτι άλλο το κουτί. Ποιά έχεις? Τα απλά ή τα lux? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Stamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Ευχαριστώ Stamer. Είναι προεγκατεστημένα στο κουτί της phanteks. Το θέμα είναι να μου απαντήσει κάποιος που έχει τι συγκεκριμένο κουτί μπας και βγάλω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Είδα τώρα το manual σου... πρέπει να τα κάνεις daisy chain στα extentions που έχει strips και halos. Έτσι... αμέσως αμέσως θα παίζει με τα κουμπιά του κουτιού! Αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός της phantekas. Τώρα, απο εκεί και πέρα... αυτά τα extentions... δεν έχουν και κάποια argb σύνδεση για motherboard? Κανονικά πρέπει να έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 20 ώρες πριν, Stamer είπε Έχουν, τοποθέτησα στο rgb header της asus αλλά δεν έγινε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Ωραια, για να ανακεφαλαιώσουμε (παρόμοιο κουτί έχω και τα έχω φάει στη μάπα): 1. Έχεις κάνει daisy chain τα halos στο extention του κουτιου 2. Έχεις ενώσει το drgb header που παρέχει το κουτί στο motherboard Μέχρι στιγμής θα πρέπει τουλάχιστον να αλλάζεις χρώματα/modes με τα κουμπιά του κουτιού (έχει και το δικό σου, σωστά?) Για το motherboard, έχεις εγκαταστήσει δηλαδή το asus aura και δεν βλέπει το connection? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Stamer είπε Έλα παιχταρά μου, λοιπόν. Σ' ευχαριστώ που ασχολείσαι. 1. Όχι, θα δοκιμάσω σήμερα όταν βρω χρόνο να συνδέσω τα halos και με το extension του κουτιού το οποίο φέρει και sata υποδοχή για την τροφοδοσία και όλα μαζί στο rgb header της μητρικής για να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος. 2. drgb header; Τί εστί; Ναι, χθες με το aura έκανα τον έλεγχο αλλά δεν έβλεπε κάτι. Αλλά χωρίς να έχω συνδέσει και του κουτιού τα extensions, παρά μόνο τα halos στην rgb header της mobo. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από jeandoumpier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Πρέπει να τα συνδέσεις στους κονεκτορες που δίνει το κουτί γιατί με αυτούς τους κονεκτορες επικοινωνεί το drgb καλώδιο (συνήθως έτσι το λέει η phanteks, πες το argb, δεν έχει σημασία, είναι αυτό που μπαίνει πάνω στο mb). Οπότε απ'ότι κατάλαβα δεν τα έχεις συνδέσει μεταξύ τους πάνω εκεί. Όπως και να'χει να συνδέσεις και το sata του κουτιού που είναι για ρεύμα. Τα παρακάτω εννοώ "κονέκτορες" και κάτι τελευταίο... Να ξέρεις οτι ο φωτισμός που σου παρέχει το κουτί με το δικό του λογισμικό μπορεί εν τέλη να σου αρέσει καλύτερα από αυτό που θα σου δώσει το aura. Στην δική μου περίπτωση έτσι συναίβει πάντως. Παρόλο που είχε ενα σωρό εφε το rgb fusion της gigabyte, το diffusion που κάνει το κουτί είναι μακράν καλύτερο και έτσι το λειτουργώ μέσω του κουτιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα