giorgos20031 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Καλησπερα παιδια Θα ηθελα να παρω καποιες γνωμες σχετικα με το τι επιλογη θα ηταν καλη για αλλαγη μοτερ διοτι το δικο μου καιει λαδια και δεν συμφερει για ανοιγμα καρτερ μιας και εχει ανοιξει πολλες φορες και δεν παει αλλο. Εκατσα να ψαξω λιγο τι μοτερ θα μπορουσα να βαλω πανω στο παπι και ειδα οτι οι βασεις του περνουν οτιδηποτε μοτερ τυπου honda (οπως astrea,c50,c90) και δεν βρικα κατι αξιολογο εκτος απο το lifan 110cc αμιζο Η απορια μου ειναι η εξης επειδη ειδα καποιες επιλογες οπως YX140CC(το λεγομενο monster η και racing engine) αλλα και YX150 που ειναι υποτιθεται ενυσχημενο σε σχεση με το 140 αλλα ακουσα οτι δεν θα μου βγαλει πολλα χιλιομετρα και δεν ειναι αξιοπιστο σε μεγαλες αποστασεις. Τελος παντων το point μου ειναι ποιο μοτερ θα προτεινατε 125cc αλλα και 140/150 για μια καλη αγορα που θα μου βγαλει αρκετα χιλ με καλη συντηρηση Υ.Γ 2 Μοτερ που ειδα και ειναι προτεινομενα εαν και δεν εχω ιδεα απο θεμα αξιοπιστιας ειναι https://www.ooracing.com/engine-125cc-zongshen-road-or-race-option.html που διαβασα σε πολλα ξενα forum οτι ειναι σχετικα αξιοπιστο και σκυλι Αλλα και αυτο που παλι δεν εχω ιδεα τι εστι σε θεμα αξιοπιστιας https://pitsterpro.com/index.php?route=product/product&path=10&product_id=1245521 Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να βρεθει καποια απαντηση.
mp123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Εγώ θα σου έλεγα να πας για καινούργιο.ολη η ιστορία που λες θα σου πάει πάνω από 600 ευρώ.χωρια η ταλαιπωρία.δωσε 1200 πάρε καινούργιο με 2 χρόνια εγγύηση.( πουλά το παλιό για ανταλλακτικά). 1
fotisdra Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα,να βάλεις το lifan 110 με μίζα και θα είσαι κύριος με 250 ευρώ καθαρησες και θα έχεις καινούργιο και αξιόπιστο μοτέρ για πολλά πολλά χλμ. Δεν είναι τυχαιο που το βάζουν όλοι οι ντιλιβεραδες.Έχω το ίδιο μηχανάκι και αυτό θα βάλω και εγώ οταν έρθει η ώρα. Ο μάστορας μου για περαστικά μου έχει ζητήσει 30€ και 210€ το βρίσκω καινούργιο. Στον απο πάνω που λέει να το δώσεις για ανταλλακτικά να πάρεις κινεζικο μην δίνεις σημασία. Και μην ξενερώνεις που θα χάσεις λίγο σε ιπποδύναμη τα παπιά είναι εργαλεία που μας πάνε από το α σημείο στο β . Χωρίς μάγκιες χωρίς γκάζια χωρίς σουζες. Στο μηχανακι το λάθος δεν συγχωρείται και όσο καλός οδηγος και να είσαι μπορει να βρεθεί κάποιος αλλος χρήστης του δρόμου που να σου κανει την ζημιά 2
giorgos20031 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Εαν και εκτιμω την απαντηση του mp123 το παπι δεν το αλλαζω επειδη μ αρεσει και στα λεφτα που εχω ριξει γενικα απο μανετες ζαντες κτλ δεν με συμφερει και δεν πιστευω να μου αρεσει κατι αλλο κατα τα αλλα την επιλογη του lifan την εχω κατα νου αλλα διοτι το παπι το εχω για ευχαριστηση και βολτες και οχι για δουλεια ηθελα και κατι παραπανω γιαυτο δεν βαζω το 110 ... τουλαχιστον ακομη θελω να ακουσω αποψεις κυριως για τα μοτερ των 1 κλικ παραπανω κυβικων οπως τα monster κτλ 1
EvilEyes Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Lifan 110cc με μίζα. Καλό στρώσιμο καλό λάδι και θα σε βγάλει χρόνια. Είναι πολύ αξιόπιστο με πολύ καλή ροπή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα