Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, MakisCE είπε

Παίδες για fortnite έχει νόημα το ultrawide monitor?
(μη το πάρω και με φάει ζωντανό ο γιόκας!)

Υποστηρίζει UW κανονικά και έτσι έχεις μεγαλύτερο field of view και  επομένως κάποιο πλεονέκτημα. 

Ωστόσο θες και καλή κάρτα γραφικών, το fortnite επειδή είναι πολύ competitive θέλεις γενικά να έχεις 60-75+ fps. Με μια 570 και κάποιες υποχωρήσεις σε γραφικά (από high σε medium καποια settings) δεν θα έχεις θέμα. Με πιο αδύναμη κάρτα ίσως έχεις λόγω των περισσότερων pixel από το wide 1080p.

Επίσης η προσφορά έχει λήξει (εκτός και αν ρωτάς γενικά).

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, MakisCE είπε

Παίδες για fortnite έχει νόημα το ultrawide monitor?
(μη το πάρω και με φάει ζωντανό ο γιόκας!)

Τεράστιο πλεονέκτημα προφανώς. Η προσφορά έχει τελειώσει αλλά παίζει στα 176 από skroutz. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Έχω ένα κρατημένο στον Κωτσόβολα, στην τιμή της προσφοράς, που πρέπει να παραλάβω σήμερα.

κάρτα έχω την RX580, σηκώνει 75+ fps, αν και έχω στιγμιαίες βουτιές στα 20-30,  μάλλον λόγω cpu (i3-4150  LGA1150)

σε fortnite competitive όμως, έχει κόψει η Epic τις ultrawide resolutions (μόνο 16:9 επιτρέπει)
οπότε θα παίζει streched?  και είναι αυτό οκ, ή να προτιμήσω κάποιο 16:9 (144Hz?) σε επόμενη προσφορά;

Επεξ/σία από MakisCE
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, MakisCE είπε

Έχω ένα κρατημένο στον Κωτσόβολα, στην τιμή της προσφοράς, που πρέπει να παραλάβω σήμερα.

κάρτα έχω την RX580, σηκώνει 75+ fps, αν και έχω στιγμιαίες βουτιές στα 20-30,  μάλλον λόγω cpu (i3-4150  LGA1150)

σε fortnite competitive όμως, έχει κόψει η Epic τις ultrawide resolutions (μόνο 16:9 επιτρέπει)
οπότε θα παίζει streched?  και είναι αυτό οκ, ή να προτιμήσω κάποιο 16:9 (144Hz?) σε επόμενη προσφορά;

Είσαι σίγουρος ότι έκοψε το 21:9 support στο fortnite η epic? Αν όντως το έκανε με το τελευταίο update εννοείται να πας σε 16:9 144 1080p. Αλλιώς θα είσαι με μαύρες μπάρες και δεν αξίζει. Και τρως σίγουρο BN από το cpu με τα drops που έχεις. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού πούλησα μια 34" ultrawide 2k 100hz πήγα σε αυτή της προσφοράς. Παρέλαβα χθες και την κούμπωσα σήμερα και με έπιασε πολιτισμικό σοκ. Η μέρα με την νύχτα με την παλιά. Το περίμενα ότι θα είχε μεγάλη διαφορά αλλά μιλάμε για τεράστια. Όπως έκατσα στο pc έτσι σηκώθηκα.. μάλλον με βλέπω να την δίνω.

Πάντως για να λέμε και του στραβου το δίκιο αν προέρχεστε από μια συμβατική οθόνη ή κάνετε την μετάβαση σε ultrawide είναι ιδανική. Μια χαρά τίμια για τα χρήματα της.

Επεξ/σία από Liapisftw
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Αφού πούλησα μια 34" ultrawide 2k 100hz πήγα σε αυτή της προσφοράς. Παρέλαβα χθες και την κούμπωσα σήμερα και με έπιασε πολιτισμικό σοκ. Η μέρα με την νύχτα με την παλιά. Το περίμενα ότι θα είχε μεγάλη διαφορά αλλά μιλάμε για τεράστια. Όπως έκατσα στο pc έτσι σηκώθηκα.. μάλλον με βλέπω να την δίνω.

Πάντως για να λέμε και του στραβου το δίκιο αν προέρχεστε από μια συμβατική οθόνη ή κάνετε την μετάβαση σε ultrawide είναι ιδανική. Μια χαρά τίμια για τα χρήματα της.

Από backlight bleed πως είναι?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Μα πηγες απο οθονη 500 σε οθονη 150 ... 

1 ώρα πριν, okinakoto είπε

Από backlight bleed πως είναι?

Νομιζω οτι ειναι λαχειο αναλογως πως θα σου κατσει γιατι σε φιλο που ειδα ειχε πολυ ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2019 στις 7:16 ΜΜ, okinakoto είπε

παρέλαβα τελικά κι εγώ, ωραίο to monitor, δεν βλέπω κανένα κολλημένο η καμένο pixel, άλλα το backlight bleed μήπως είναι πολύ?

Πραγματικά δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχεις πάρα πολύ Bleeding. Δε νομίζω πως οι υπόλοιποι έχουν τόσο αλλιώς θα είχε γεμίσει το νήμα με παράπονα

Επεξ/σία από rigani
Δημοσ.

Παιδιά καλώς ή κακώς  οι οθόνες ειναι λαχείο όπως και οι τηλεοράσεις τι να λέμε τώρα λίγο πολύ οι ποιο πολλές εχουν τα κουσουρια τους! 

Δημοσ.

.. την τσίμπησα κι εγώ τελικά, ευχαριστημένος ως τώρα,
προερχόμενος βέβαια από ένα Samsung 226BW (22"  1680x1050) που είχε βγει αρκετά καλό

στις φωτό φαίνεται πολύ πιο έντονο το Bleeding.. δοκιμάστε να βγάλετε φωτό να δείτε
black youtube video για ευκολία

κατεβάστε από LG Support το "OnScreen Control" για να έχετε τα βασικά controls με το mouse
αντί το όχι και τόσο εύκολο κουμπί/joystick της οθόνης

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Γιατί το έκανες αυτό; 

Δημοσ.
Στις 1/8/2019 στις 7:16 ΜΜ, okinakoto είπε

παρέλαβα τελικά κι εγώ, ωραίο to monitor, δεν βλέπω κανένα κολλημένο η καμένο pixel, άλλα το backlight bleed μήπως είναι πολύ?

IMG_20190801_190830-min.jpg

IMG_20190801_190845-min.jpg

IMG_20190801_192011-min.jpg

Η δική μου έχει το λιγότερο που έχω δει ποτέ σε ips με εξαίρεση ένα dell 3011, είναι λοταρία γενικά ανεξαρτήτως μοντέλου, ακόμη και πανάκριβα asus, acer κλπ έχουν συχνά θέμα blb, αν είναι πολύ έντονο δλδ το βλέπεις και σε παιχνίδια, desktop, κάνε επιστροφή γρήγορα.

Δημοσ.
Στις 2/8/2019 στις 1:07 ΜΜ, MakisCE είπε

καταλαβα ποιος ειναι ο γιοκας 🤣

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...