Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Καλημέρα/σπέρα, θέλω να αγοράσω το oculus rift s το καινούργιο Vr της oculus το οποίο είναι διαθέσιμο για αγορά εδώ και δύο μήνες. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ελληνικά κατάστημα μικρά-μεγάλα δεν το έχουν διαθέσιμο. Ούτε η ιστοσελίδα της εταιρίας κάνει αποστολές στην Ελλάδα. Παρακαλώ τα φώτα σας, είμαι απελπισμένος. Ευχαριστώ.
zx1234r Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, RoboAngel25 είπε Καλημέρα/σπέρα, θέλω να αγοράσω το oculus rift s το καινούργιο Vr της oculus το οποίο είναι διαθέσιμο για αγορά εδώ και δύο μήνες. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ελληνικά κατάστημα μικρά-μεγάλα δεν το έχουν διαθέσιμο. Ούτε η ιστοσελίδα της εταιρίας κάνει αποστολές στην Ελλάδα. Παρακαλώ τα φώτα σας, είμαι απελπισμένος. Ευχαριστώ. Amazon.de
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Το χρειάζομαι από Ελλάδα καθώς δεν θέλω να πληρώσω με κάρτα.
fylatos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, RoboAngel25 είπε Το χρειάζομαι από Ελλάδα καθώς δεν θέλω να πληρώσω με κάρτα. Βγάλε μία προπληρωμένη
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 15 minutes ago, RoboAngel25 said: Το χρειάζομαι από Ελλάδα Όπως διαπίστωσες και ο ίδιος, από Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα