Giorgosxrxll Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Καλησπερα ξανά Αυτήν την φορά Θέλω την βοήθεια σας καθώς λεφτά γιοκ αλλά εθισμός εθισμός. Την βγάζω σύνηθως με Καρέλια φίλτρο κασετίνα με 3.70 το πακέτο που δεν λέω είναι αρκετά αξιοπρεπής.Αλλα ροταω Μήπως υπάρχει κανένα άλλο πακέτο πιο φθηνό από αυτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων
antbyron Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Ο καπνός δεν βγαίνει γενικώς πιο φθηνά; Έχεις δοκιμάσει; 23 λεπτά πριν, Giorgosxrxll είπε Καλησπερα ξανά Αυτήν την φορά Θέλω την βοήθεια σας καθώς λεφτά γιοκ αλλά εθισμός εθισμός. Την βγάζω σύνηθως με Καρέλια φίλτρο κασετίνα με 3.70 το πακέτο που δεν λέω είναι αρκετά αξιοπρεπής.Αλλα ροταω Μήπως υπάρχει κανένα άλλο πακέτο πιο φθηνό από αυτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Giorgosxrxll Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Έχω ένα τρέμουλο και με καπνό δεν μπορώ καθόλου να κάθομαι να στρίβω
maxdore217 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, Giorgosxrxll είπε Έχω ένα τρέμουλο και με καπνό δεν μπορώ καθόλου να κάθομαι να στρίβω Υπάρχει και μηχάνημα που τα φτιάχνει μόνο του , εσύ απλά βάζεις το σάλιο ...εκτός αν δεν έχεις σάλιο ''που εκεί θα πρέπει να στο σαλιώνουν άλλοι ''
Aggeluska Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 9 minutes ago, woodygon said: αγαπημένη ταινία... Με πρόλαβες
ziaba Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Giorgosxrxll είπε Καλησπερα ξανά Αυτήν την φορά Θέλω την βοήθεια σας καθώς λεφτά γιοκ αλλά εθισμός εθισμός. Την βγάζω σύνηθως με Καρέλια φίλτρο κασετίνα με 3.70 το πακέτο που δεν λέω είναι αρκετά αξιοπρεπής.Αλλα ροταω Μήπως υπάρχει κανένα άλλο πακέτο πιο φθηνό από αυτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων δες τα πουράκια δεκαράκι 1€=10 πουράκια
ziaba Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Υπάρχει και μηχάνημα που τα φτιάχνει μόνο του , εσύ απλά βάζεις το σάλιο ...εκτός αν δεν έχεις σάλιο ''που εκεί θα πρέπει να στο σαλιώνουν άλλοι '' το μηχάνημά τα στρίβει gtpk, καμία σχέση όπως με τα χεράκια
VonLoutsos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Από την λαική ή το Πανεπιστήμιο(αν είσαι Αθήνα) 1,5 Ευρώ το πακέτο και συνδρομή σε ακτινοθεραπευτή/ακτινοφυσικό για τα περαιτέρω.
thant Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Πουράκια Delph 1€ τα 10!!! Θα βρεις την υγειά σου...
maxdore217 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 55 λεπτά πριν, ziaba είπε το μηχάνημά τα στρίβει gtpk, καμία σχέση όπως με τα χεράκια Μα είπε ο ts ότι έχει τρεμούλα ...για ποια χεράκια λες ;
ELTASSOS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, antbyron είπε Ο καπνός δεν βγαίνει γενικώς πιο φθηνά; Έχεις δοκιμάσει; Υπαρχουν κατι πακιστανοι στο κεντρο της αθηνας, στο δημαρχειο / ψαραγορα που οποιον δουν τον ρωτανε αν θελουν τσιγαρα. Λαθραια παρανομα μαιμου δεν ξερω τι. 1 ευρω το πακετο. Το στοκ το κρατανε σε παρκαρισμενα αμαξια εκει τριγυρω. Δεχονται και παραγγελιες παραδοση στο καφενειο η σπιτι. Απλα τους λες μαρκα χαρμανι και ποσοτητα. Καποιοι παραγγελνουν και κινητα η ανταλλακτικα αυτοκινητων. Καλυτερα να μην ξερεις που και πως τα βρισκουν. Στον θεματοθετη θα συνιστουσα να το κοψει η ηλεκτρονικο....ημουν στη θεση του.
BillG88 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Τα καρελια φίλτρο είναι ωραία τσιγαρα. Στην ίδια τιμή με τα καρελια φίλτρο (3.70) είναι και τα REX όπου είναι αρκετά καλά για την τιμή τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις