Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω μια αναβμιση.Μητρικη Gigabyte B450 pro rev 1.0 μαζι με ryzen 2600 και DDR4 3000 16GB C16 GSkill Aegis K2.Πως ειναι σαν συνδιασμος ?Θα εχω καποιο θεμα? Θα κουμπωσουν ολα μαζι χωρις προβληματα.Update η μητρικη να φανταστω δν θελει και οι ram δουλευουν μονο μιας? θελει ρυθμισει σε bios?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε msi b450 a pro. Οποιαδήποτε πάντως κι αν επιλέξεις δεν χρειάζεται update και με ενεργοποίηση του xmp στο bios (απλή διαδικασια) θα τρέξουν στις 3000. Μονομιάς θα είναι χρονισμένες στα 2666.

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.

Σε εναν μαγαζι που πηγα για να μου το στίσουν οι ιδιοι μιας και εμενα με παει σερπατινα σε μια τοσο μεγαλη αλλαγη στο πισι μου προτεινε μακρια την msi.

Δημοσ.

Δεν ξέρουν τι τους γινεται.

Αν σε παιρνει για msi b450 tomahawk επειδή ξεφεύγει λίγο σε τιμή χτυπα το. Αλλιώς πιο οικονομικά αυτή που σου είπα κι ακόμα φθηνότερα asrock b450m pro4.

Δημοσ.

Την gigabyte μονος μου την προτιμησα επειδη ειχε καλα λογια και ειναι διαθεσιμη . Απλα ο αθρωπος που ηταν εκει επαθε ενα εγκεφαλικο με την msi μητρικη.

Δημοσ.

Αφού σου αρέσει παρ'την. Επειδή όμως καλό είναι να ξέρεις ότι είναι άσχετος, κάνε ένα search για best b450 motherboard και στειλτου χαιρετίσματα.

Δημοσ.

χαχαχα μαλλον πρεπει να αλλαξω μαγαζι απο οτι φαινεται η να κανω την προσπαθεια να το κανω μονος μου.Κατι τελευταιο επειδη εχω ψυκτρα την evo 212 και θα ζητησω το πακετακι για να κολλησει σε μητρικη A4 θα ειμαι ενταξει και απο εκει λογικα με οποιαδηποτε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

χαχαχα μαλλον πρεπει να αλλαξω μαγαζι απο οτι φαινεται η να κανω την προσπαθεια να το κανω μονος μου.Κατι τελευταιο επειδη εχω ψυκτρα την evo 212 και θα ζητησω το πακετακι για να κολλησει σε μητρικη A4 θα ειμαι ενταξει και απο εκει λογικα με οποιαδηποτε?

Ναι κομπλε θα εισαι με οποιαδηποτε μητρικη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...