kogba Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στους φίλους, Πριν λίγο καιρό αναβαθμισα σε 50 VDSL στη Vodafone. Επειδή δεν είχα σήμα DSL στο ρούτερ, δηλώθηκε βλάβη στον ΟΤΕ. Μου ήρθε μήνυμα ότι θα γίνει έλεγχος και ότι χρειάζεται όνομα στο κουδούνι (έχω) και πρόσβαση στην πολυκατοικία (χωρίς όμως να απαιτείται η παρουσία μου στο χώρο) . Δυστυχώς, λείπω σε διακοπές, ο διαχειριστής το ίδιο και δεν έχω ιδέα αν θα φιλοτιμηθει κάποιος άλλος να τους ανοίξει, αν χρειαστεί. Πώς ακριβώς διενεργείται ο έλεγχος; Μένω μόνος, κυλιόμενα ωράρια και είναι πρόβλημα γενικά να είμαι παρόν, δεν μπορώ να λείψω από τη δουλειά παρά μόνον με ασθένεια. Ευχαριστώ.
bill2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Λογικά θα βάλει ενα μηχάνημα analyzer πάνω στη γραμμή να δει πόσο συγχρονίζει αν βρει τη βλάβη θα τη δηλώσει οτε Αλλά θα σε πάρουν για να κλείσετε ραντεβού λογικά 1
kogba Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Σε ευχαριστώ. Άρα, να μην ανησυχώ, ο έλεγχος στη γραμμή θα γίνει εκτός της πολυκατοικίας; Δυστυχώς, κανένας από όσους ενοίκους γνωρίζω δεν θα είναι εκεί αύριο, αν χρειαστούν πρόσβαση στην είσοδο.
bill2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στο κατανεμητή της πολυκατοικίας θα έρθει πρώτα 1
kogba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Με πήραν από την Vodafone και με ενημέρωσαν ότι ο ΟΤΕ έκανε άρση της βλάβης και στην Vodafone βλέπουν ότι όλα λειτουργούν κανονικά. Επίσης, με πληροφόρησαν ότι για τις ημέρες της βλάβης δεν θα χρεωθώ. Δυστυχώς λείπω, δεν μπορώ να το διαπιστώσω, αλλά τέλος καλό όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα