turbat0s Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Την προκαταβολή την έδωσες για να κατοχυρωθεί ο ιδιοκτήτης ότι δεν θα αλλάξεις γνώμη και ότι δεν σπαταλάς το χρόνο του. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από turbat0s
efo355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Το αρχικό σου ποστ λέει όλη την αλήθεια. Μετά είδες ότι δεν σου έδωσε κανείς δίκαιο και λες ότι σου ζήτησε παραπάνω.sorry κιόλας αλλά αν ήταν όντως έτσι θα είχες ποστ με τίτλο απατεώνας ιδιοκτήτης ή κάτι παρεμφερές. 3
Anagnwstis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, efo355 είπε Το αρχικό σου ποστ λέει όλη την αλήθεια. Μετά είδες ότι δεν σου έδωσε κανείς δίκαιο και λες ότι σου ζήτησε παραπάνω.sorry κιόλας αλλά αν ήταν όντως έτσι θα είχες ποστ με τίτλο απατεώνας ιδιοκτήτης ή κάτι παρεμφερές. Απατεώνας θα ήταν αν εφόσον έλεγε οκ υπογράφαμε και μετά ζητουσε αύξηση αλλά εφόσον άλλαξε τους όρους πριν το συμβόλαιο δικαίωμα του μεν αλλά και εμένα δικαίωμα μου να αρνηθώ τους νέους όρους του
kallair Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 O μονος τροπος να παρεις τα λεφτα πισω ειναι να πας να μεινεις 3 χρονια που ειναι η ελαχιστη διαρκεια συμβολαιου και φευγοντας να σου δωσει τα 300 ευρω πισω. so simple.
dollyyy19 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 αν εκανε αλλαγη της τιμης εκ των υστερων,λογικοτατο να ζητας την προκαταβολη πισω.αυτος χαλασε την συμφωνια.αν δεν αλλαξε την τιμη,κακως ζητας την προκαταβολη,διοτι ο ανθρωπος μπορει να εχασε πελατες λεγοντας οτι το εχει δωσει.......
1988panos2171 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Ας τα πάρουμε ένα ένα. Έδωσες 300€ προκαταβολή, πήρες κάποιο αποδεικτικό;
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, greengr21 είπε Ήθελα να ξέρα η μισή Ελλάδα λύνει τα θέματα ενοικίασης στο Insomnia ρωτήστε και κανένα λογιστή/δικηγόρο δε θα πάθετε τίποτα και είναι γενικό το post όχι μόνο για τον TS. Εδω περα εχουμε απο ολες τις ιδικοτητες αθρωπους λογιστες/δικηγορους/ηλεκτρολογους/υδραυλικους/τεχνιτες/ξεματιαστρες/χαρτομαντια/μετερεολογους/μαντες/σεξολογους και αλλαες πολλες πολλες ιδικοτητες απλα μπανεις επιλεγεις θελω ταδε ιδικοτητα και μαζευομαστε ολοι τις ιδικοτηττας Τελικά σε ΤS πειρες χαρτι/συμβολαιο ή κατι που να λεει οτι ειχατε συμφωνησει οτι το σπιτι θα το παρεις στα 300 ή οχι γιατι στα προφορικα σου δινω καιεγω το σπιτι με ενα 50αρικακι αμα δεν πειρες συμβολαιο που να αναφερει την τιμη κατα κυριο λογο φταις εσυ
alexb_10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, kallair είπε O μονος τροπος να παρεις τα λεφτα πισω ειναι να πας να μεινεις 3 χρονια που ειναι η ελαχιστη διαρκεια συμβολαιου και φευγοντας να σου δωσει τα 300 ευρω πισω. so simple. και χωρίς να έχεις κάνει ζημιές στο σπίτι
Zus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Εγώ θα ζητούσα τα 150€ πίσω ευγενικά, μία μεγάλη συγγνώμη για την ταλαιπωρία στον ιδιοκτήτη και νομίζω θα λυνόταν εκεί το θέμα μας. Με μανούρες, συμβόλαια και δικηγόρους δεν θα βγει τίποτα IMHO 1
eMike Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Τι απόδειξη θα μπορούσε να πάρει ρε παιδιά? Γράψανε σε ένα λευκό χαρτί ότι ο τάδε πήρε από τον δείνα 3 κατοστάρικα για προκαταβολή ενοικίου...κλάιν..αέρας Ο ιδιοκτήτης είδε από τη ζήτηση ότι το σπίτι πιάνει παραπάνω και το χτύπησε. Μαλακία του γιατί άλλα συμφωνήσανε, αλλά πρακτικά δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Μόνο στο φιλότιμο, ότι εγώ στο έκλεισα για 300 και μου τα αλλάζεις. Ποιους δικηγόρους και κουραφέξαλα... Μόνη άλλη λύση, αν τον πας τσαμπουκά και να είσαι διατεθημένος να το τραβήξεις και να καταλάβει ότι έχει μπλέξει μαζί σου...Αλλιώς δε παίρνεις φράγκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις