Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες έδωσα προκαταβολή για να κρατήσω σπίτι ΧΧΧ ευρώ αλλά βρήκα φθηνότερο και ενημέρωσα τον ίδιοκτητη και τώρα αρνητέ να μου δώσει πίσω την προκαταβολή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ τι μπωρω να κάνω ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μόκο,τι άλλο να κάνεις.Αυτό σημαίνει προκαταβολή.Δεν είναι μόνο για σένα  εξασφαλιση αλλά και για τον ιδιοκτήτη.

Δεν έμεινα ούτε μέρα στο σπίτι και η τον ενημέρωσα 3 μέρες μετα.οποτε δε καταλαβαίνω τι εννοείς μόκο ένα ενοίκιο του εδωσα μπροστά

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Δεν έμεινα ούτε μέρα στο σπίτι και η τον ενημέρωσα 3 μέρες μετα.οποτε δε καταλαβαίνω τι εννοείς μόκο ένα ενοίκιο του εδωσα μπροστά

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η προκαταβολή δεσμεύει αυτόν αλλά όχι εσένα?

Δημοσ.

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω συμφωνήθηκε στα προφορικά πόσο 300€ μηνιαίος το οποίο έδωσα και τον έβαλα να υπογράψει εννοείτε αλλά αυτός μετά ζητουσε 350€ γι'αυτό και γω αρνήθηκα τι ενοικίαση 

5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η προκαταβολή δεσμεύει αυτόν αλλά όχι εσένα?

Θα δώσω προκαταβολή για ένα αγαθό που ΔΕΝ ΕΧΩ ? ξαναλέω δε έμεινα ούτε μέρα μεσα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω συμφωνήθηκε στα προφορικά πόσο 300€ μηνιαίος το οποίο έδωσα και τον έβαλα να υπογράψει εννοείτε αλλά αυτός μετά ζητουσε 350€ γι'αυτό και γω αρνήθηκα τι ενοικίαση 

Δεν μας τα λες καλά....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Θα δώσω προκαταβολή για ένα αγαθό που ΔΕΝ ΕΧΩ ? ξαναλέω δε έμεινα ούτε μέρα μεσα

ερχεται ενας στο μαγαζι μου.

ωραιο αυτο το λαμπατερ, ποσο κανει ;

1000€.

δεν εχω τοσα επανω μου, να σας δωσω 50€ προκαταβολη να το κρατησετε για μεθαριο ;

ναι, βεβαιως.

εγώ δε μπορω να το δωσω αλλου & αυτος αν δεν ερθει, εχασε το 50αρικο.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε ανθρωπε θα μας τρελανεις; εδωσες προκαταβολη για να κλεισεις ενα σπιτι κ περιμενεις να τα παρεις πισω τα λεφτα; επισης αλλιως τα λες στην αρχη κ αλλιως τα λες μετα.. Αποφασισε τι εχει γινει κ ελα να μας το πεις...

• Sad 1
Δημοσ.

Εδωσες προκαταβολή να στο κρατησει.

Μπορει να ειχε βρει αλλο νοικάρη. Αυτο ειναι το νοημα της προκαταβολης.

Αν πας να παρεις ενα προϊόν δινεις προκαταβολή και ο έμπορος το στοκάρει για εσενα. Αν κανεις πισω και δεν το παρεις παει η προκαταβολή.

Αλλιως δεν θα ειχε νοημα να την δωσεις 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Πριν λίγες μέρες έδωσα προκαταβολή για να κρατήσω σπίτι ΧΧΧ ευρώ αλλά βρήκα φθηνότερο και ενημέρωσα τον ίδιοκτητη και τώρα αρνητέ να μου δώσει πίσω την προκαταβολή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ τι μπωρω να κάνω ?

μπορεις, στο μελλον, πριν δωσεις προκαταβολη να εισαι βεβαιος οτι το αντικειμενο που "κλεινεις" με την προκαταβολη το θελεις. Να σου επιτρεστρεψει προκαταβολη γιατι εσυ αλλαξες γνωμη δε παιζει.

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν στη αρχή σύμφωνηθηκε ποσο 300€ Παρασκευή απόγευμα περνει τη προκαταβολή υπογράφει και όλα καλά μεχρι εδω.σαββατο πρωί περνει τηλέφωνο και λέει ξέρεις θέλω 350€ του λέω θα σας απαντήσω μέχρι αύριο..τελικά βρίσκω άλλο φθηνότερο και Κυριακή βράδυ του λέω δε ενδιαφερομε και να συζητησουμε το τρόπο επιστροφής της προκαταβολής γιατί αλλά συμφωνήσαμε και απαντάει Δευτέρα απόγευμα ότι αρνείται να τα επιστρέψει

• Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Λοιπόν στη αρχή σύμφωνηθηκε ποσο 300€ Παρασκευή απόγευμα περνει τη προκαταβολή υπογράφει και όλα καλά μεχρι εδω.σαββατο πρωί περνει τηλέφωνο και λέει ξέρεις θέλω 350€ του λέω θα σας απαντήσω μέχρι αύριο..τελικά βρίσκω άλλο φθηνότερο και Κυριακή βράδυ του λέω δε ενδιαφερομε και να συζητησουμε το τρόπο επιστροφής της προκαταβολής γιατί αλλά συμφωνήσαμε και απαντάει Δευτέρα απόγευμα ότι αρνείται να τα επιστρέψει

Τι εννοείς υπογράφει? Έχετε κάνει συμβόλαιο για το σπίτι?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Tι ακριβως υπογράψατε; γιατι στην αρχη ελεγες με τονισμενα εντονα κεφαλαια γράμματα "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ" ..

Καλό θα ηταν να παραθεσεις επι λέξη τι εγραφε αυτο το "χαρτι" που υπογραψατε.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήθελα να ξέρα η μισή Ελλάδα λύνει τα θέματα ενοικίασης στο Insomnia ρωτήστε και κανένα λογιστή/δικηγόρο δε θα πάθετε τίποτα και είναι γενικό το post όχι μόνο για τον TS. 

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Ήθελα να ξέρα η μισή Ελλάδα λύνει τα θέματα ενοικίασης στο Insomnia ρωτήστε και κανένα λογιστή/δικηγόρο δε θα πάθετε τίποτα και είναι γενικό το post όχι μόνο για τον TS. 

Τι εννοείς?? Στο insomnia λύνονται τα εξής προβλήματα: ενοικιάσεις, πωλήσεις, ιατρικά θέματα, νομικά θέματα, οικονομικά & θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία, επίσης και διάφορα άλλα κοινωνικα΄θέματα αλλά και ερωτικά.

Αν ρωτήσουν θα τολμήσουν να τους χρεώσουν γιατί ως γνωστόν λογιστές/δικηγόροι και λοιποί δουλεύουν γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν και όχι γιατί θέλουν να ζήσουν...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kallair είπε

Tι ακριβως υπογράψατε; γιατι στην αρχη ελεγες με τονισμενα εντονα κεφαλαια γράμματα "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ" ..

Καλό θα ηταν να παραθεσεις επι λέξη τι εγραφε αυτο το "χαρτι" που υπογραψατε.

Εγώ ο τάδε την τάδε ημερομηνία και ώρα έλαβα το Χ πόσο από τον τάδε για προκαταβολή ενοικίου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...