kax54638 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το May 2019 update για τα Windows 10 σε ένα ASUS Vivobook X541UJ laptop και μου βγάζει το μήνυμα ότι πρέπει να αναβαθμίσω τον Intel Rapid Storage Technology User Driver. Από ότι διάβασα είανι γνωστό θέμα. Ωστόσο η ASUS δεν δίνει κάποιον πιο καινούριο driver για το συγκεκριμένο Laptop στην σελίδα της όυτε το ASUS Update βρίσκει κάτι. Η Microsoft σε παραπέμπει στην σελίδα της Intel https://downloadcenter.intel.com/download/28966/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-User-Interface-and-Driver?v=t ωστόσο εκεί έχει 3 αρχεία για εγκατάσταση και δεν έχω ιδέα ποιο πρέπει να επιλέξω και αν είναι ασφαλές γενικά για το συγκεκριμένο laptop να κάνω κάτι τέτοιο. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με ASUS απλά αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ.
Reaper Lords Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατεβάζεις το πρώτο αρχειο που λέγεται SetupRST.exe και αυτό θα ενημερώσει εγκαταστήσει τα νεότερα αρχεια στον υπολογιστή σου....ίσως χρειαστεί να κάνει και 1 restart μετά την εγκατάσταση...Μάλλον έχεις κάποιο πρόγραμμα που ελεγχει για τυχόν ενημερώσεις και γι αυτό το λόγο σου βγάζει το μήνυμα αυτό. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Reaper Lords 1
kax54638 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Ευχαριστώ Reaper Lords. To μήνυμα μου το έβγαλε ο setup wizard του May update των Windows 10. Έστειλα e-mail στην ASUS και θα πάρω σήμερα και τηλ να δω τι θα μου πούνε αλλιώς θα δοκιμάσω αυτό που προτείνεις.
gsa-electronics Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δεν χρειαζεται να επικοινωνισης με την asus, απλο ειναι το θεμα, κατεβαζεις απο το site της intel το πρωτο αρχειο SetupRST.exe οπως σου ειπε και ο φιλος πιο πανω, το εγκαθιστας ενημερωνεται ο Intel Rapid Storage στην νεοτερη εκδοση του... και μετα θα σε αφησει να κανεις κανονικα την εγκατασταση των windows 10.
DeathsHanD Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, κατέβασα την νεότερη έκδοση του Intel rapid storage αλλά μου πετάει το ίδιο error ... το έλυσες εσύ φίλε μου?
DeathsHanD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Βρηκα την λυση ΕΔΩ , στην απαντηση του Ansab : "So here's what i did:.......... Hope this helps" .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα