elpaso1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικα σημερα,αυριο πρεπει να παρω τηλεφωνο για νεα συνδεση, και ψαχνω να δω εαν θα βαλω vodafone ή οτε. Αν και στον οτε δεν μου αρεσει το καινουριο ρουτερ, εχει πολλα προβληματα που διαβαζω και vodafone δεν εχει τοσο καλη εξυπηρετηση. Το καλυτερο δεν ειναι να βαλω την εταιρια στην οποια θα ανηκει και η καμπινα; Πως μπορω να το μαθω; Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από elpaso1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Σε ποια περιοχή είσαι?
bill2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Καλά και στη vodafone δίνουν το h300s σαν το speedport plus του οτε
elpaso1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 28 minutes ago, ThReSh said: Σε ποια περιοχή είσαι? Το βρηκα τελικα απο το dsl cabinets map. Στο αλλο θεμα η συνεχεια, γιατι εδω χαλαω το νημα του φιλου.
bill2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 οχι ρε μην ούτε καν δες για προσφορές αν βρεις κάτι καλό
bill2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μια ερώτηση ήρθαν οι τεχνικοί του οτε είπαν θα το κάνουν ευρυζωνικό δλδ η τηλεφωνία θα γίνει voip ?
bill2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραία αντε να δούμε Θα σας πώ τα νέα Επιτέλους καλά νέα Τελικά δεν μπορούνε να το περάσουν το voip δεν έχω λέει οτε αλλά vodafone πρέπει να δώσουν εντολή αλλαγής από tdm σε voip Πως τα βλέπετε τα νέα νούμερα ; Επίσης ο τεχνικός του οτε μου ζήτησε το σταθερό και το κινητό μου για να με καλέσουν για προσφορά απο τη cosmote Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από bill2015 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα