Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, [email protected] είπε

Έλα Σίμο, το περιοδικό λεγόταν deltaHacker και το έβγαζαν από Θεσσαλονίκη. Εϊχα ισόβια συνδρομή και κάποια στιγμή αποφάσισαν να το σταματήσουν σε έντυπη και να το στέλνουν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή PDF. Μετά αποφάσισαν να κάνουν μόνο Podcast και  μετά εξαφανίστηκαν τελείως. Έτσι κάνει business ο καθένας. Η ποιότητα του περιοδικού και του περιεχομένου πάντως ήταν καταπληκτική. Μετά, βαρέθηκαν; κουράστηκαν; τα σπάσαν; δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αφού δεν ζητήσαν ούτε μια στοιχειώδη συγγνώμη από όσους τους είχαν πληρώσει full & προκαταβολικά. 

Έχω όλα τα τεύχη σε PDF από το Νο-01 έως το Νο-61, το τελευταίο το 2018. Και πολλά PDFs που είχαν δημοσιεύσει αποσπασματικά για διάφορα θέματα. Ο όγκος είναι μεγάλος, αλλά αν τα θές και είσαι Αθήνα να περάσεις να στα βάλω σε stick. Αλλιώς σε DVD και να έρθει courier με δική σου χρέωση να το παραλάβει. Η επαφή μου είναι jopil - at - atlascom - dot - gr

Γιάννης

Κι εγώ ενδιαφέρομαι αν μπορείς να μας τα στείλεις κάπως τα pdf, είχα αγοράσει παλιά τα τεύχη 13-26 και τα υπόλοιπα δεν τα έχω καθόλου, τα pdf θα είναι πολύ χρήσιμα για συλλεκτικούς λόγους και νοσταλγία για το περιοδικό!!

Επεξ/σία από chester20080
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 10/5/2024 στις 1:31 ΜΜ, [email protected] είπε

Η επαφή μου είναι jopil - at - atlascom - dot - gr

Η απλα πες : η επαφη μου ειναι το nick μου.

Και εγω κανω το ιδιο στο vendora,γραφω με κωδικα   τυπου " με το ονομα μου βρες με στο βιβλιο του προσωπου" ή  τους δειχνω φωτο της επαγγελματικης μου καρτας και τους λεω να χρησιμοποιησουν την πληροφορια στο "μωβ προγραμμα",για να μη με τσιμπησει το συστημα τους.
Αυτο που κανω εγω ομως,εχει λογικη,εσυ απλα καις το μυαλο σου και μαζι καις και των αλλων :P

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 12/5/2024 στις 12:19 ΠΜ, stefanos_th είπε

υπαρχουν ακομα τα στικ ?

ειναι 2024.

τα βαζεις σε wetransfer κ τα αδερφακια του .

Ζεις σε σπηλια; Εαν εισαι σε εναν φιλο και εχεις το στικακι ειναι πολυ πιο γρηγορο να στα περασει εκει απο οποιαδηποτε cool μοντερνια wetransfer, εχει και αυτο την χρηστιμοτητα του αλλα μεχρι ενα σημειο

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, safridia είπε

Ζεις σε σπηλια; Εαν εισαι σε εναν φιλο και εχεις το στικακι ειναι πολυ πιο γρηγορο να στα περασει εκει απο οποιαδηποτε cool μοντερνια wetransfer, εχει και αυτο την χρηστιμοτητα του αλλα μεχρι ενα σημειο

ακομη πιο απλη λυση, quick share στο κινητο απο αυτον σε εσενα και οταν πας σπιτι παλι quick share απο το κινητο σου στον υπολογιστη σου, τσακ μπαμ ακομα και μεγαλα αρχεια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/5/2024 στις 1:31 ΜΜ, [email protected] είπε

Έλα Σίμο, το περιοδικό λεγόταν deltaHacker και το έβγαζαν από Θεσσαλονίκη. Εϊχα ισόβια συνδρομή και κάποια στιγμή αποφάσισαν να το σταματήσουν σε έντυπη και να το στέλνουν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή PDF. Μετά αποφάσισαν να κάνουν μόνο Podcast και  μετά εξαφανίστηκαν τελείως. Έτσι κάνει business ο καθένας. Η ποιότητα του περιοδικού και του περιεχομένου πάντως ήταν καταπληκτική. Μετά, βαρέθηκαν; κουράστηκαν; τα σπάσαν; δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αφού δεν ζητήσαν ούτε μια στοιχειώδη συγγνώμη από όσους τους είχαν πληρώσει full & προκαταβολικά. 

Έχω όλα τα τεύχη σε PDF από το Νο-01 έως το Νο-61, το τελευταίο το 2018. Και πολλά PDFs που είχαν δημοσιεύσει αποσπασματικά για διάφορα θέματα. Ο όγκος είναι μεγάλος, αλλά αν τα θές και είσαι Αθήνα να περάσεις να στα βάλω σε stick. Αλλιώς σε DVD και να έρθει courier με δική σου χρέωση να το παραλάβει. Η επαφή μου είναι jopil - at - atlascom - dot - gr

Γιάννης

Ναι θα με ενδιέφεραν! Μπορείς να τα κάνεις ένα share σε wetrasnfer όπως λένε και τα παιδιά? Για πόσο όγκο μιλάμε?

Επίσης αυτά που έχεις λέγονται deltahacker από το πρώτο τεύχος? Διότι με λίγο ψάξιμο είδα πως αρχικά λεγόταν Τotal Ηacker και μετέπειτα μετονομάστηκε σε deltaΗacker.

Επεξ/σία από Simos805
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 23/7/2024 στις 6:53 ΜΜ, Simos805 είπε

Ναι θα με ενδιέφεραν! Μπορείς να τα κάνεις ένα share σε wetrasnfer όπως λένε και τα παιδιά? Για πόσο όγκο μιλάμε?

Επίσης αυτά που έχεις λέγονται deltahacker από το πρώτο τεύχος? Διότι με λίγο ψάξιμο είδα πως αρχικά λεγόταν Τotal Ηacker και μετέπειτα μετονομάστηκε σε deltaΗacker.

Λογικά εννοεί το deltaHacker, αυτό ήταν μέχρι το 61. Το totalXaker ήταν μέχρι το 44 και μετά ξεκίνησε από την αρχή το deltaHacker Οκτώβριο 2011 στα 6,40€ (αργότερα έπεσε στα 3,99€).

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς μήπως που να έχει σε φυσική έντυπη μορφή τα τεύχη 1-12 (ιδανικά όλα, αλλιώς οποιοδήποτε από αυτά τα πρώτα 12) του total xaker που να μην τα θέλει και να τα δίνει/χαρίζει/πουλάει; Είναι από το 2007.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...