Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θυμάμαι κυκλοφορούσε παλιά ένα ελληνικό περιοδικό με όνομα «Hacker», εποχές ~2010. Πιθανόν να ήταν ένθετο σε κάποιο άλλο περιοδικό διότι τα τεύχη απ’ όσο θυμάμαι ήταν σχετικά μικρά σε μέγεθος.

Θυμάμαι πχ ένα τεύχος που μεταξύ των άλλων είχε οδηγίες για το πώς να εγκαταστήσεις τα windows vista με τίτλο «Vista κατά παραγγελία».

Ψάχνω γενικά τη σειρά στο internet αλλά δεν μπορώ να τη βρω πουθενά, έχεις κανείς ιδέα για ποιο μιλάω να μου δώσει έξτρα πληροφορίες?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Ναι, ήταν ένθετο του περιοδικού RAM.

RAM? Που το θυμηθήκατε το RAM? Αυτό και το gamepro μεγάλωσαν τους καλύτερους geeks.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Simos805 είπε

Καλησπέρα, θυμάμαι κυκλοφορούσε παλιά ένα ελληνικό περιοδικό με όνομα «Hacker», εποχές ~2010. Πιθανόν να ήταν ένθετο σε κάποιο άλλο περιοδικό διότι τα τεύχη απ’ όσο θυμάμαι ήταν σχετικά μικρά σε μέγεθος.

Θυμάμαι πχ ένα τεύχος που μεταξύ των άλλων είχε οδηγίες για το πώς να εγκαταστήσεις τα windows vista με τίτλο «Vista κατά παραγγελία».

Ψάχνω γενικά τη σειρά στο internet αλλά δεν μπορώ να τη βρω πουθενά, έχεις κανείς ιδέα για ποιο μιλάω να μου δώσει έξτρα πληροφορίες?

Τα έχω όλα τα τεύχη εαν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο να στο βρω πες μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε και πέταξα τις προάλλες καμία 15 τεύχη. 

Είχε διάφορες μοντες να κάνεις αλλά όχι κάτι ουσιαστικό. Πλέον τα βρίσκεις όλα μέσω google

Δημοσ.
14 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Μήπως λες για το «total XAKER» που άλλαξε πριν χρόνια σε deltahacker;

Αα μπραβο αυτό!

12 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ελα ρε και πέταξα τις προάλλες καμία 15 τεύχη. 

Είχε διάφορες μοντες να κάνεις αλλά όχι κάτι ουσιαστικό. Πλέον τα βρίσκεις όλα μέσω google

Μωρέ ναι όλα τα βρήσκεις και σίγουρα όσα έχει θα ειναι και απαρχαιωμένα πλέον.

12 ώρες πριν, tarantules είπε

Τα έχω όλα τα τεύχη εαν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο να στο βρω πες μου.

Απλά το θυμήθηκα αναπωλόντας τις παλιές καλές εποχές και δεν το έβρησκα πουθενά!

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έλα Σίμο, το περιοδικό λεγόταν deltaHacker και το έβγαζαν από Θεσσαλονίκη. Εϊχα ισόβια συνδρομή και κάποια στιγμή αποφάσισαν να το σταματήσουν σε έντυπη και να το στέλνουν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή PDF. Μετά αποφάσισαν να κάνουν μόνο Podcast και  μετά εξαφανίστηκαν τελείως. Έτσι κάνει business ο καθένας. Η ποιότητα του περιοδικού και του περιεχομένου πάντως ήταν καταπληκτική. Μετά, βαρέθηκαν; κουράστηκαν; τα σπάσαν; δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αφού δεν ζητήσαν ούτε μια στοιχειώδη συγγνώμη από όσους τους είχαν πληρώσει full & προκαταβολικά. 

Έχω όλα τα τεύχη σε PDF από το Νο-01 έως το Νο-61, το τελευταίο το 2018. Και πολλά PDFs που είχαν δημοσιεύσει αποσπασματικά για διάφορα θέματα. Ο όγκος είναι μεγάλος, αλλά αν τα θές και είσαι Αθήνα να περάσεις να στα βάλω σε stick. Αλλιώς σε DVD και να έρθει courier με δική σου χρέωση να το παραλάβει. Η επαφή μου είναι jopil - at - atlascom - dot - gr

Γιάννης

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, [email protected] είπε

Έλα Σίμο, το περιοδικό λεγόταν deltaHacker και το έβγαζαν από Θεσσαλονίκη. Εϊχα ισόβια συνδρομή και κάποια στιγμή αποφάσισαν να το σταματήσουν σε έντυπη και να το στέλνουν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή PDF. Μετά αποφάσισαν να κάνουν μόνο Podcast και  μετά εξαφανίστηκαν τελείως. Έτσι κάνει business ο καθένας. Η ποιότητα του περιοδικού και του περιεχομένου πάντως ήταν καταπληκτική. Μετά, βαρέθηκαν; κουράστηκαν; τα σπάσαν; δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αφού δεν ζητήσαν ούτε μια στοιχειώδη συγγνώμη από όσους τους είχαν πληρώσει full & προκαταβολικά. 

Έχω όλα τα τεύχη σε PDF από το Νο-01 έως το Νο-61, το τελευταίο το 2018. Και πολλά PDFs που είχαν δημοσιεύσει αποσπασματικά για διάφορα θέματα. Ο όγκος είναι μεγάλος, αλλά αν τα θές και είσαι Αθήνα να περάσεις να στα βάλω σε stick. Αλλιώς σε DVD και να έρθει courier με δική σου χρέωση να το παραλάβει. Η επαφή μου είναι jopil - at - atlascom - dot - gr

Γιάννης

Θα ήταν ωραίο να τα διαθέσεις δωρεάν προς όλους αφού τα έχεις όλα σε ηλεκτρονική μορφή. Έτσι κι αλλιώς παλιά άρθρα είναι που σήμερα δεν έχουν κάποια χρηστική αξία. Θα μπορούσες να τα ανεβάσεις σε google drive ή one drive και να τα κατεβάζει οποιοσδήποτε. Πέραν του ότι είναι ξεπερασμένες οι εποχές που μεταφέραμε στικάκια και dvd, σήμερα μπορούν να ζήσουν όλα τα pdf στο Ίντερνετ με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους.

• Like 2
Δημοσ.

Ενα google drive ή wetransfer θα ηταν καλη ιδεα, θα ενδιαφερομουν και εγω να τα ξαναδω για αναμνηστικους λογους. Χωρια που η μεθοδος ειναι λογικα πιο γρηγορη και ευκολη απο το να καψεις dvd.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...