teneregr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Καλημέρα στην κοινότητα. Ως αρχάριος κι εγώ και αφού πορεύτηκα αρκετά χρόνια με μια fuji s9000, ήρθε ο καιρός να κάνω μια αλλαγή. Επειδή έχω διαβάσει πολύ αλλά ως αρχάριος έχω μπουχτίσει... Θα ήθελα την γνώμη σας. Είμαι ανάμεσα στην olympus om-d e-m10 mark ii και την Panasonic lumix gx-80. H αλήθεια είναι ότι γλυκοκοιτάζω και την Canon m50 αλλά από μακριά λόγο κόστους... Για να βοηθήσω στις απαντήσεις σας, η χρήση της μηχανής θα είναι για φωτογράφιση των παιδιών και τοπίων στις βόλτες μας κατά κύριο λόγο και από κανένα βίντεο που δεν είναι όμως προτεραιότητα μου. Ίσως αργότερα ασχοληθώ και λίγο με την φωτογράφιση των αθλοπαιδιών των παιδιών. Κάτι άλλο που θα ήθελα να σας ρωτήσω, η αγορά από Amazon.de έχει εγγύηση; θα είναι η πρώτη μου αγορά γι'αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
slk200gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Mεχρι ποσα χρηματα?απο αμαζον εχεις κανονικα εγγυηση εδω στην αντιπροσωπεια
teneregr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, slk200gr είπε Mεχρι ποσα χρηματα?απο αμαζον εχεις κανονικα εγγυηση εδω στην αντιπροσωπεια Μέχρι 400 € λέω... Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
afterhours Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Eπειδη με βαση αυτα που εγραψες δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις θα ελεγα να κοιταξεις σε sony a6000 μεταχειρισμενη(την βλεπω μεταχ. στα 340ευρ με το κιτ φακο) και σωματα micro four thirds(λογω μικρου μεγεθους) Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από afterhours
babisskg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, teneregr είπε Καλημέρα στην κοινότητα. Ως αρχάριος κι εγώ και αφού πορεύτηκα αρκετά χρόνια με μια fuji s9000, ήρθε ο καιρός να κάνω μια αλλαγή. Επειδή έχω διαβάσει πολύ αλλά ως αρχάριος έχω μπουχτίσει... Θα ήθελα την γνώμη σας. Είμαι ανάμεσα στην olympus om-d e-m10 mark ii και την Panasonic lumix gx-80. H αλήθεια είναι ότι γλυκοκοιτάζω και την Canon m50 αλλά από μακριά λόγο κόστους... Για να βοηθήσω στις απαντήσεις σας, η χρήση της μηχανής θα είναι για φωτογράφιση των παιδιών και τοπίων στις βόλτες μας κατά κύριο λόγο και από κανένα βίντεο που δεν είναι όμως προτεραιότητα μου. Ίσως αργότερα ασχοληθώ και λίγο με την φωτογράφιση των αθλοπαιδιών των παιδιών. Κάτι άλλο που θα ήθελα να σας ρωτήσω, η αγορά από Amazon.de έχει εγγύηση; θα είναι η πρώτη μου αγορά γι'αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Την Olympus ............
teneregr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Την Sony την έχω απορρίψει λόγο τιμής. Αν φτάσω μέχρι εκεί, θα πάω μάλλον στην m50. Ξέχασα να αναφέρω πως τις βρίσκω καινούργιες από το Amazon μέσω γνωστού σε καλύτερες τιμές από τις αναγραφόμενες... Γι'αυτό κοιτάω κάτι σε καινούργιο...
Dr_73 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Αν δεν βιάζεσαι , περίμενε καμία προσφορά από amazon. Κατά καιρούς έχει προσφορές που τσακίζουν .
teneregr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Dr_73 είπε Αν δεν βιάζεσαι , περίμενε καμία προσφορά από amazon. Κατά καιρούς έχει προσφορές που τσακίζουν . Εννοείς πάνω σε αυτές τις μηχανές η για κάτι καλύτερο; ότι μπορώ να περιμένω, είναι δεδομένο... 😉
babisskg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, teneregr είπε Εννοείς πάνω σε αυτές τις μηχανές η για κάτι καλύτερο; ότι μπορώ να περιμένω, είναι δεδομένο... 😉 Έτσι κι αλλιώς μια mirrorless δεν θα σας απογοητεύσει , τα φιλικότερα συστήματα αυτή την στιγμή είναι της Canon , όπου λόγω φίρμας έχετε μεγάλη γκάμα σε παρελκόμενα ακόμη και after market , όσο για την Olympus το σύστημα θα υποστηρίζεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αφού δεν έχουν άλλο , σε αντίθεση με την Canon όπου υπάρχουν διαφορετικοί τύποι mount . Δεν μπορώ να πω αν και τι είναι αυτό που πρέπει να περιμένετε , εκτός από κάποια τιμή . Προσωπικά είμαι αντίθετος σε τέτοιες τακτικές , με την λογική ότι δεν πρόκειται να αγοράσω διαστημόπλοιο αλλά ένα σύστημα για φωτογραφία . Βρίσκω πολύ καλή την προσφορά που είχε το Πλαίσιο για την Omd em10 mark ii με τους δύο φακούς στα 599 , αν την έβρισκα και λίγο χαμηλότερα στα 499 δεν θα το σκεφτόμουν πολύ ώρα . Όσο για την M50 , η οποία είναι κάπως ακριβότερη θα έψαχνα για αγορά από το εξωτερικό , όπου νομίζω είναι πολύ πιο φθηνή , συν μία έρευνα για την διάρκεια της μπαταρίας της , κάτι που ανακάλυψα μεν , μου φάνηκε αρκετά παράξενο για Canon , δεν είχα όμως λόγο να το πάω πιο πέρα . Για την Omd em10 mark ii , λέω άμεσα πως από μπαταρία είμαι μια χαρά , αφού την τσακωσα πρόσφατα και την δοκιμάζω ψάχνοντας και δουλεύοντας με τις ρυθμίσεις . Αν θελήσετε , έχω σκοπό να διαθέσω τον ένα φακό , τον 14 - 42 , τον πήρα μεταχειρισμένο , οπότε αν κινηθείτε οικονομικά βρίσκοντας ένα σώμα μόνον μέχρι 200 ευρώ σε καλή κατάσταση , όπως βρήκα εγώ , σας συμπληρώνω τον φακό με άλλα 50 και είστε έτοιμος . Δεν είναι πρόταση πώλησης , δουλεύω συνήθως με φακούς 40 - 150 , συν κάποιους άλλους με ανταπτορες , σε περίπτωση που θελήσετε να κινηθείτε με πιο οικονομικό τρόπο , μπορείτε να το αξιοποιήσετε .
teneregr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως μας "έχουν" κάνει να νομίζουμε πως σε κάθε αγορά, θα πάρουμε διαστημόπλοιο... Γι αυτό και ειδικά εγώ σαν αρχάριος τα έχω χάσει... Την olympus με το σετ των 2 φακών την βρίσκω στα 404€ και την Canon στα 440€. Οπότε περιμένω μπας και πέσει λίγο ακόμη και βλέπουμε. Μιας και δουλεύετε olympus, από βίντεο τι λέει; όπως προείπα δεν θέλω κάτι τέλειο... Απλά ικανοποιητικό να είναι...
slk200gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, teneregr είπε Την olympus με το σετ των 2 φακών την βρίσκω στα 404€ και την Canon στα 440€. που την βρηκες 404 ?
teneregr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, slk200gr είπε που την βρηκες 404 ? Απο το Amazon.de αλλά με μια έκπτωση που έχω. 1
slk200gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, teneregr είπε Απο το Amazon.de αλλά με μια έκπτωση που έχω. και χωρις φπα να φανταστω
teneregr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, slk200gr είπε και χωρις φπα να φανταστω Πολυ σωστά! 1
slk200gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) παρτην ,δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο σε αυτην την τιμη ουτε καν σε μεγαλυτερη τιμη Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από slk200gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα