Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/8/2019 στις 12:10 ΠΜ, isay είπε

Επιλογος : Μάθε να βλέπεις πίσω από το smoke effect, θα σε βοηθήσει πολύ να μην είσαι ευκολο θύμα

Όσον αφορά το video streaming ότι δεν θα γίνεται από τη sim που έχει το αυτοκίνητο έχεις δίκο. Δεν τον παίρνει οικονομικά να το κάνει.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα στα σχόλια σου (εξού και το "πατόκορφα" που σου έγραψα) είσαι 100% προκατειλλημένος. Τόσο απλά.

Στις 29/7/2019 στις 3:34 ΜΜ, isay είπε

Και να καρφωθει σε κολώνα, καλα να πάθει και καλά του ξεμπερδεματα με την ασφαλιστικη και το συνεργείο, αλλά αν πέσει πάνω σου/μου/του τι γίνεται; 

Μασκαρίστικες ιστορίες να κρατιεται ψηλά το hype και δυστυχως (για την ανθρώπινη λογική) δουλεύει ακομα. 

Εδώ π.χ. με ποιά λογική το γράφεις αυτό; Ξεκάθαρα λέει ότι θα είναι μόνο όταν είναι σταματημένο το αυτοκίνητο. Εσύ όμως ως Ελληνάρας που θες να κράξεις τα πάντα και είχες άσχημη παιδική ηλικία (;) κράζεις άνευ λόγου και αιτίας! Θες κι άλλα; Πήγαινε μια βόλτα στο αντίστοιχο τόπικ των αυτοκινήτων αυτών και διάβασε τα γραπτά σου, εκεί είναι όλα! Έχεις γράψει κάτι θετικό και δεν το έχω δει; Άκου supreme leader... Και γω φανατικός των Star Wars είμαι φίλε μου αλλά εσύ το τερμάτισες! 🤣

Επιπλέον επιμένεις να τον κράζεις on topic για το Netflix. Σου ΞΑΝΑγράφω λοιπόν ότι είναι εξαιρετικό να το έχεις αν είσαι συνδρομητής (υπάρχουν εκ. συνδρομητές αν δεν το ξέρεις) και αν είσαι παρκαρισμένος κάπου. Με mobile data από το κινητό σου μια χαρά βλέπεις, μην κοιτάς Ελλάδα που χρεώνουμε 8 ευρώ το 1 Giga. Στις πιο ανεπτυγμένες  χώρες δεν είναι έτσι και οι μισθοί είναι αλλοιώς. Άρα αν είσαι παρκαρισμένος κάπου γιατί να μην δεις ταινιούλα ή σειρά περιμένοντας; Τι ακριβώς σε ενοχλεί σε αυτό δεν μας λες; Κάτι γράφεις από το φούντωσή σου για κίτρινα πλαίσια κλπ. Κοινώς ανούσια σχόλια.  Γενικά βάζει features στο infotainment σύστημα που είναι εξαιρετικά και κυρίως το κάνει για την ώρα που εσύ θα φορτίζεις. Μπράβο του και καλά το κάνει! Δεν έχει στο μυαλό του τον Έλληνα που χρυσοπληρώνει το κάθε γιγα και έχει χαμηλό σχετικά μηνιαίο μισθό.

Όσον αφορά την τελευταία σου παράγραφο αν νομίζεις ότι όσοι μεγαλοεπενδυτές ρίχνουν χρήμα στην εταιρία του είναι χαζοί και εσύ ο έξυπνος αυτό και πάλι λέει πολλά. Δεν θα το σχολιάσω παιρετέρω. Και φυσικά δεν καταπίνω αμάσητα όσα λέει. Και φυσικά έχει καθυστερήσει στο παρελθόν να δώσει κάτι που έχει υποσχεθεί αλλά η ουσία είναι ότι στο τέλος το δίνει. Και δεν καθυστερεί πάντα.

Προσωπικά το παράπονό μου σε αυτόν είναι ότι εφόσον θέλει να συμπεριληφθεί η εταιρία του σαν ένα μεγάλο brand name στην αυτοκινητοβιομηχανία πρέπει να δει πιο σοβαρά πράγματα πράγματα τύπου QA, κυρίως όσονα φορά το Model 3. Η ουσία είναι ότι εστιάζει στην μεγιστοποίηση της παραγωγής (1000 την ημέρα) και την άμεση πώληση, και χάνει στο QA, στην εξυπηρέτηση πελατών κλπ. Γενικά βιάζεται να γιγαντώσει την Tesla γιατί βλέπει ότι έχει το πλεονέκτημα τεχνολογικά και θέλει να κατακτήσει την αγορά ικανοποιώντας την υφιστάμενη ζήτηση. Και σε αυτό υπάρχουν παράπλευρά προβλήματα, εκ των οποίων τα κυριότερα είναι αυτά που ανέφερα.

Τώρα το τι γράφεις εσύ για θύματα και αμάσητα κλπ είναι θέμα δικό σου. Μάθε να κρίνεις φίλε μου και σταμάτα να γκρινιάζεις σαν ένα 5χρονο που πήρανε στον φίλο του καλύτερο αυτοκινητάκι. Φιλικά πάντα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ontopic διευκρίνηση και διαφωνία μας, απαντήθηκε οποτε στο ontopic δεν εχω να προσθέσω τιποτα.

Τα υπολοιπα που εγραψες ήταν offtopic του θέματος οποτε τα βάζω σε spoiler και αν θες παραπάνω αναλυση χαρά μου θα ειναι να τα συζητήσουμε στο topic της Tesla, ετσι για να τα διαβαζουν και άλλοι

Spoiler

Στις 12/8/2019 στις 5:38 ΜΜ, Paladin-}LoA{- είπε

Εδώ π.χ. με ποιά λογική το γράφεις αυτό; Ξεκάθαρα λέει ότι θα είναι μόνο όταν είναι σταματημένο το αυτοκίνητο. Εσύ όμως ως Ελληνάρας που θες να κράξεις τα πάντα και είχες άσχημη παιδική ηλικία (;) κράζεις άνευ λόγου και αιτίας! Θες κι άλλα; ...

Επιπλέον επιμένεις να τον κράζεις on topic για το Netflix. Σου ΞΑΝΑγράφω λοιπόν ότι είναι εξαιρετικό να το έχεις αν είσαι συνδρομητής (υπάρχουν εκ. συνδρομητές αν δεν το ξέρεις) και αν είσαι παρκαρισμένος κάπου. Με mobile data από το κινητό σου μια χαρά βλέπεις, μην κοιτάς Ελλάδα που χρεώνουμε 8 ευρώ το 1 Giga. Στις πιο ανεπτυγμένες  χώρες δεν είναι έτσι και οι μισθοί είναι αλλοιώς. Άρα αν είσαι παρκαρισμένος κάπου γιατί να μην δεις ταινιούλα ή σειρά περιμένοντας; Τι ακριβώς σε ενοχλεί σε αυτό δεν μας λες; ......

. Κοινώς ανούσια σχόλια.  Γενικά βάζει features στο infotainment σύστημα που είναι εξαιρετικά και κυρίως το κάνει για την ώρα που εσύ θα φορτίζεις. Μπράβο του και καλά το κάνει! Δεν έχει στο μυαλό του τον Έλληνα που χρυσοπληρώνει το κάθε γιγα και έχει χαμηλό σχετικά μηνιαίο μισθό.

Τι αοριστίες και άσχετα με το θεμα ειναι αυτα που γράφεις; Τι σχέση εχει το κόστος των mobile data ανα χώρα και το βασικοτερο πως αυτό υποστηρίζει οτι εκανα λάθος και οτι το streaming θα γινεται με mobile data; Είμαι συνδρομητής netflix/youtubeRed και ξερω πολύ καλα τι παιζει, αλλά και παλι δεν εχουν σχεση με τη συζητηση και την αντιπαραθεση μας

...

Άκου supreme leader... Και γω φανατικός των Star Wars είμαι φίλε μου αλλά εσύ το τερμάτισες! 

Το supreme leader δεν εχει σχεση με το star wars αλλά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν KAI την ερμηνεία του Σάσα Μπάρον Κοέν στην ταίνια The Dictator. Και στις δυο περιπτώσεις, οι ακολουθοι του αποδέχονται αμάσητα αυτά που λένε (ενώ οι ηγετες αλλα κάνουν και αλλες είναι οι προθέσεις τους), ειτε απο άγνοια ή απο αφέλεια ή απο συμφέρον (οι λεγόμενοι και σφουγγοκωλάριοι) . Με τόσες διαψεύσεις/κωλοτούμπες που κανει ο ηγετης, ειναι πραγματικα απορίας αξιο οτι ακομα πιστευουν τα ΘΑ του και ακομα να μάθουν να περιμένουν να το δουν να γίνεται και μετα να το τρίψουν στη μουρη των σκεπτικιστών (αντί για να χρησιμοποιούν τα ΘΑ σαν επιχειρήματα). 

Δεν με νοιάζει αν με χαρακτηρίζουν Ελληνάρα ή Ρομπεν των BEVs, αυτό που μου βγαίνει έμφυτα ειναι η αντίδραση σε κάτι που θεωρώ απάτη. Και ΕΝΑΝ να πεισω να μη πετάξει χρήματα σε κάποιον ναρκισσιστή, εγωπαθή και ανηθικο ηγέτη που χεσμένο εχει το περιβάλλον ... χαρουμενος θα είμαι. Αρνουμαι να μη κάνω κριτικη σκέψη στα γραφόμενα κάποιων εδω μέσα (με πολλαπλούς λογαριασμους - φαίνεται απο τον τρόπο γραφής) που επειδή εργάζονται για την tesla θα πρεπει να καταπινουμε αμασητα αυτά που γράφουν.

Κάτι γράφεις από το φούντωσή σου για κίτρινα πλαίσια κλπ. Κοινώς ανούσια σχόλια. 

Καθόλου ανουσια. Εχει γινει της εκδιδομενης γυναικός με τις οθόνες των tesla που εμφανιζουν κιτρινο πλαισιο (κακή επιλογή οθόνης) και η tesla αντί να τις αντικαταστήσει εντός εγγύησης (κακό για τα λογιστικα της), κάνει την πάπια και τις αντικαθιστά (ως "ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ" για να μην μετρήσει ως εξοδο) μονο μετά απο μήνυση ή πολύ πιεστικό πελάτη. Πληρώνει ο άλλος 50Κ-60Κ για ενα αμαξι και η εταιρεία κάνει την πάπια για σοβαρά σχεδιαστικά λάθη (και να ήταν μονο αυτό). Το netflix μας μάρανε.

Και φυσικά έχει καθυστερήσει στο παρελθόν να δώσει κάτι που έχει υποσχεθεί αλλά η ουσία είναι ότι στο τέλος το δίνει. Και δεν καθυστερεί πάντα.

Ώπα μισο, γιατί εδώ είσαι εκτός πλανήτη. Υποσχεται/twitarei 1000 πραγματα (η τιμή της μετοχής τον νοιάζει), πραγματοποιεί τα 10 και απο αυτά τα 10, τα 9 εχουν παγίδα ή διαφορετική πραγματικότητα. Ενδεικτικα :

• Ιουλιος 2018 : Πιάσαμε ρυθμο παραγωγής 5000 model 3 /εβδομάδα. ΖΗΤΩ! Στην πράξη ειχε καταργήσει το QC και τα αυτοκίνητα που παρέδιδαν στους πελάτες είχαν (και συνεχιζουν να εχουν σοβαρά προβληματα)
  • Πριν 4 μήνες : Σε ένα μηνα θα εχουμε την tesla insurance με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μου αρέσει που κάτοχοι tesla ακομα ρωτάνε πότε θα γινει πραγματικότητα γιατί οι ασφαλιστικές τους πιάνουν τον κώλο με τα ασφαλιστα για τα tesla
  • Πριν ενα χρόνο : Η tesla private στα 420/μετοχη, κεφαλαια εξασφαλισμένα. Τη συνεχεια την ξέρεις
  • Πριν 6 μήνες : Είμαι αισιοδοξος οτι το Q1/19 και τα ολα τα επομενα Qs θα ειναι κερδοφόρα. Πόση ζημια εγραψε μέχρι τωρα ειπαμε;
  • Πριν 6 μήνες : Οταν το αυτοκινητο ανιχνευει βλάβη θα καλεί μονο του γερανό. 
  • Πριν 10 μήνες : Σε 3-6 μηνες θα εχουμε αυξήσει τα service centers για να καλύψουμε ικανοποιητικά ολη την αγορα.  https://twitter.com/hashtag/TeslaQualityIssues?src=hash&lang=el
  • Πριν 2+ χρονια : Σας διαβεβαιώ, χωρίς αμφιβολία οτι μεχρι το τελος του 2018 θα παραγονται 10000 model3 / εβδομαδα
  • πριν 3 χρονια : Μεχρι το τελος του 2017 το αυτοκινητο θα σας πηγαίνει από τη νεα υορκη στο LA χωρις ανθρώπινη παρεμβαση
  • πριν 3 χρόνια : Δεν θα κάνουμε ποτε, κυριολεκτικά ποτε, έκπτωση στην τιμή πώλησης
  • Πριν 6 χρόνια : Οι μπαταρίες θα ειναι swap 
  • Πριν 6 χρόνια :  Οι φορτίσεις από super charger θα ειναι για πάντα δωρεαν
  • πριν 9 μήνες : Σε 6 εβδομάδες θα ειναι έτοιμο το advanced summon. 
  • κουράστηκα να γραφω...υπάρχει ακομα απειρο υλικο

Όσον αφορά την τελευταία σου παράγραφο αν νομίζεις ότι όσοι μεγαλοεπενδυτές ρίχνουν χρήμα στην εταιρία του είναι χαζοί και εσύ ο έξυπνος αυτό και πάλι λέει πολλά. Δεν θα το σχολιάσω παιρετέρω.

Θα το σχολιάσω εγω. Αφενος θα εχεις προσεξει οτι μεγαλοστελέχη και συνιδρυτές την εχουν κάνει πουλώντας σταδιακά τις μετοχές τους. Επενδυτικά funds εχουν ξεφορτωθεί και συνεχίζουν να ξεφορτώνονται σταδιακά (προς απλούς θνητους που αγοράζουν από ... οραμα) τις μετοχές τους. Κάπου πετυχα ενα γραφημα που έδειχνε την αναλογία μετόχων retail συγκριτικά με την τιμή της μετοχής, αμα τη βρω θα τη δημοσιευσω στο thread της tesla. Επισης ξέρεις φαντάζομαι οτι η μετοχη  είναι σε επιπεδα Ιανουάριου 2017

Προσωπικά το παράπονό μου σε αυτόν είναι ότι εφόσον θέλει να συμπεριληφθεί η εταιρία του σαν ένα μεγάλο brand name στην αυτοκινητοβιομηχανία πρέπει να δει πιο σοβαρά πράγματα πράγματα τύπου QA, κυρίως όσονα φορά το Model 3. Η ουσία είναι ότι εστιάζει στην μεγιστοποίηση της παραγωγής (1000 την ημέρα) και την άμεση πώληση, και χάνει στο QA, στην εξυπηρέτηση πελατών κλπ. Γενικά βιάζεται να γιγαντώσει την Tesla γιατί βλέπει ότι έχει το πλεονέκτημα τεχνολογικά και θέλει να κατακτήσει την αγορά ικανοποιώντας την υφιστάμενη ζήτηση. Και σε αυτό υπάρχουν παράπλευρά προβλήματα, εκ των οποίων τα κυριότερα είναι αυτά που ανέφερα.

Δεν τον ενδιαφέρει καθολου το QC και το CS. Αυτό που θελει να κανει ειναι να μαντρώσει οσους περισσότερους αφελείς προλαβαίνει, πριν ο σοβαρός ανταγωνισμός πατήσει γερό ποδι και δείξει στους πελάτες της διαφορα, στο σέβομαι το χρήμα των πελατών και επενδυτών μου. Μολις φτάσει στο κομβικο σημείο, θα πουλήσει το brand (και το πελατολογιο) και αντε γεια. Για μενα είναι η blackberry των bevs αλλά σε εκθετική μεγεθους φούσκα. Πες μου Μ-Ι-Α εταιρεία  που οι πελάτες (αυτοι που έδωσαν και θελουν να δώσουν χρήματα) να πρεπει να twitαρουν προσωπικά στον CEO για να επισκευαστεί το αμαξι τους. MIA! Όσο για το production ramp και το unlimited demand, μη μασάς με αυτά που λεει. Κάτι που εχει ζητήση και φανατικους οπαδους δε κάνεις ποτέ απανωτές εκπτώσεις. 

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, isay είπε

Η ontopic διευκρίνηση και διαφωνία μας, απαντήθηκε οποτε στο ontopic δεν εχω να προσθέσω τιποτα.

Τα υπολοιπα που εγραψες ήταν offtopic του θέματος οποτε τα βάζω σε spoiler

Απόκρυψη περιεχομένων

Τι αοριστίες και άσχετα με το θεμα ειναι αυτα που γράφεις; Τι σχέση εχει το κόστος των mobile data ανα χώρα και το βασικοτερο πως αυτό υποστηρίζει οτι εκανα λάθος και οτι το streaming θα γινεται με mobile data; Είμαι συνδρομητής netflix/youtubeRed και ξερω πολύ καλα τι παιζει, αλλά και παλι δεν εχουν σχεση με τη συζητηση και την αντιπαραθεση μας

Το supreme leader δεν εχει σχεση με το star wars αλλά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν KAI την ερμηνεία του Σάσα Μπάρον Κοέν στην ταίνια The Dictator. Και στις δυο περιπτώσεις, οι ακολουθοι του αποδέχονται αμάσητα αυτά που λένε (ενώ οι ηγετες αλλα κάνουν και αλλες είναι οι προθέσεις τους), ειτε απο άγνοια ή απο αφέλεια ή απο συμφέρον (οι λεγόμενοι και σφουγγοκωλάριοι) . Με τόσες διαψεύσεις/κωλοτούμπες που κανει ο ηγετης, ειναι πραγματικα απορίας αξιο οτι ακομα πιστευουν τα ΘΑ του και ακομα να μάθουν να περιμένουν να το δουν να γίνεται και μετα να το τρίψουν στη μουρη των σκεπτικιστών (αντί για να χρησιμοποιούν τα ΘΑ σαν επιχειρήματα). 

Δεν με νοιάζει αν με χαρακτηρίζουν Ελληνάρα ή Ρομπεν των BEVs, αυτό που μου βγαίνει έμφυτα ειναι η αντίδραση σε κάτι που θεωρώ απάτη. Και ΕΝΑΝ να πεισω να μη πετάξει χρήματα σε κάποιον ναρκισσιστή, εγωπαθή και ανηθικο ηγέτη που χεσμένο εχει το περιβάλλον ... χαρουμενος θα είμαι. Αρνουμαι να μη κάνω κριτικη σκέψη στα γραφόμενα κάποιων εδω μέσα (με πολλαπλούς λογαριασμους - φαίνεται απο τον τρόπο γραφής) που επειδή εργάζονται για την tesla θα πρεπει να καταπινουμε αμασητα αυτά που γράφουν.

Καθόλου ανουσια. Εχει γινει της εκδιδομενης γυναικός με τις οθόνες των tesla που εμφανιζουν κιτρινο πλαισιο (κακή επιλογή οθόνης) και η tesla αντί να τις αντικαταστήσει εντός εγγύησης (κακό για τα λογιστικα της), κάνει την πάπια και τις αντικαθιστά (ως "ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ" για να μην μετρήσει ως εξοδο) μονο μετά απο μήνυση ή πολύ πιεστικό πελάτη. Πληρώνει ο άλλος 50Κ-60Κ για ενα αμαξι και η εταιρεία κάνει την πάπια για σοβαρά σχεδιαστικά λάθη (και να ήταν μονο αυτό). Το netflix μας μάρανε.

Ώπα μισο, γιατί εδώ είσαι εκτός πλανήτη. Υποσχεται/twitarei 1000 πραγματα (η τιμή της μετοχής τον νοιάζει), πραγματοποιεί τα 10 και απο αυτά τα 10, τα 9 εχουν παγίδα ή διαφορετική πραγματικότητα. Ενδεικτικα :

• Ιουλιος 2018 : Πιάσαμε ρυθμο παραγωγής 5000 model 3 /εβδομάδα. ΖΗΤΩ! Στην πράξη ειχε καταργήσει το QC και τα αυτοκίνητα που παρέδιδαν στους πελάτες είχαν (και συνεχιζουν να εχουν σοβαρά προβληματα)
  • Πριν 4 μήνες : Σε ένα μηνα θα εχουμε την tesla insurance με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μου αρέσει που κάτοχοι tesla ακομα ρωτάνε πότε θα γινει πραγματικότητα γιατί οι ασφαλιστικές τους πιάνουν τον κώλο με τα ασφαλιστα για τα tesla
  • Πριν ενα χρόνο : Η tesla private στα 420/μετοχη, κεφαλαια εξασφαλισμένα. Τη συνεχεια την ξέρεις
  • Πριν 6 μήνες : Είμαι αισιοδοξος οτι το Q1/19 και τα ολα τα επομενα Qs θα ειναι κερδοφόρα. Πόση ζημια εγραψε μέχρι τωρα ειπαμε;
  • Πριν 6 μήνες : Οταν το αυτοκινητο ανιχνευει βλάβη θα καλεί μονο του γερανό. 
  • Πριν 10 μήνες : Σε 3-6 μηνες θα εχουμε αυξήσει τα service centers για να καλύψουμε ικανοποιητικά ολη την αγορα. 
  • Πριν 2+ χρονια : Σας διαβεβαιώ, χωρίς αμφιβολία οτι μεχρι το τελος του 2018 θα παραγονται 10000 model3 / εβδομαδα
  • πριν 3 χρονια : Μεχρι το τελος του 2017 το αυτοκινητο θα σας πηγαίνει από τη νεα υορη στο LA χωρις ανρθωπινη παρεμβαση
  • πριν 3 χρόνια : Δεν θα κάνουμε ποτε, κυριολεκτικά ποτε, έκπτωση στην τιμή πώλησης
  • Πριν 6 χρόνια : Οι μπαταρίες θα ειναι swap 
  • Πριν 6 χρόνια :  Οι φορτίσεις από super charger θα ειναι για πάντα δωρεαν
  • πριν 9 μήνες : Σε 6 εβδομάδες θα ειναι έτοιμο το advanced summon. 
  • κουράστηκα να γραφω...υπάρχει ακομα απειρο υλικο

Θα το σχολιάσω εγω. Αφενος θα εχεις προσεξει οτι μεγαλοστελέχη και συνιδρυτες την εχουν κάνει πουλώντας σταδιακά τις μετοχές τους. Επενδυτικα funds εχουν ξεφορτωθεί και συνεχίζουν να ξεφορτώνονται σταδιακά (προς απλούς θνητους που αγοράζουν από ... οραμα) τις μετοχές τους. Κάπου πετυχα ενα γραφημα που έδειχνε την αναλογία μετόχων retail συγκριτικά με την τιμή της μετοχής, αμα τη βρω θα τη δημοσιευσω στο thread της tesla. Επισης ξέρεις φαντάζομαι οτι η μετοχη  είναι σε επιπεδα Ιανουάριου 2017

Δεν τον ενδιαφέρει καθολου το QC και το CS. Αυτό που θελει να κανει ειναι να μαντρώσει οσους περισσότερους αφελείς προλαβαίνει, πριν ο σοβαρός ανταγωνισμός πατήσει γερό ποδι και δείξει στους πελάτες της διαφορα, στο σέβομαι το χρήμα των πελατών και επενδυτών μου. Μολις φτάσει στο κομβικο σημείο, θα πουλήσει το brand (και το πελατολογιο) και αντε γεια. Για μενα είναι η blackberry των bevs αλλά σε εκθετική μεγεθους φούσκα. Πες μου Μ-Ι-Α εταιρεία  που οι πελάτες (αυτοι που έδωσαν και θελουν να δώσουν χρήματα) να πρεπει να twitαρουν προσωπικά στον CEO για να επισκευαστεί το αμαξι τους. MIA! Όσο για το production ramp και το unlimited demand, μη μασάς με αυτά που λεει. Κάτι που εχει ζητήση και φανατικους οπαδους δε κάνεις ποτέ απανωτές εκπτώσεις. 

On topic  δεν απάντησες όμως σε αυτό που ρώτησα. Γιατί άραγε 🤣

Σε ρωτάω με ποια λογική γράφεις αυτό που έγραψες. Απάντησες? Όχι; Τα αλλα όπως λες στο spoiler μιλάνε από μόνα τους όπως και ότι άλλο έχεις γράψει στο τοπικ που αναφέρεις. Όποιος διαβάζει κρίνει. Το ποιός εχει το μομεντουμ και το ξεκάθαρο τεχνολογικό προβάδισμα μπορει να το κρίνεις ο καθενας. Γενικά παντως έχεις τεράστιο θέμα. Φιλικά πάντα (και ειλικρινά ), περαστικά σου!😉

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Paladin-}LoA{- είπε

On topic  δεν απάντησες όμως σε αυτό που ρώτησα. Γιατί άραγε 🤣

Σε ρωτάω με ποια λογική γράφεις αυτό που έγραψες. Απάντησες? Όχι; Τα αλλα όπως λες στο spoiler μιλάνε από μόνα τους όπως και ότι άλλο έχεις γράψει στο τοπικ που αναφέρεις. Όποιος διαβάζει κρίνει. Το ποιός εχει το μομεντουμ και το ξεκάθαρο τεχνολογικό προβάδισμα μπορει να το κρίνεις ο καθενας. Γενικά παντως έχεις τεράστιο θέμα. Φιλικά πάντα (και ειλικρινά ), περαστικά σου!😉

Ελα παραδέξου το, αδυνατείς να ακολουθήσεις μια συζήτηση και να ερμηνεύσεις τα quotes που γινονται (και προς ποιον) και ως προς ροή και ως προς περιεχόμενο. Κάνε ένα κοπο να πας να δεις τι ροή της συζητησης σε εκεινο το σημείο.

• Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, isay είπε

Ελα παραδέξου το, αδυνατείς να ακολουθήσεις μια συζήτηση και να ερμηνεύσεις τα quotes που γινονται (και προς ποιον) και ως προς ροή και ως προς περιεχόμενο. Κάνε ένα κοπο να πας να δεις τι ροή της συζητησης σε εκεινο το σημείο.

Αυτό που λες είναι ναι 😂

Πετάει κάποιος (ontopic) μια ρουκέτα ότι παίζει κάποιος να προκαλέσει ατύχημα οδηγώντας και βλέποντας YouTube ή NetFlix, και πετάγεσαι και συ που ξέρεις (δήθεν) τα πάντα και γράφεις ότι δεν πειράζει να είναι σε κολόνα, αρκεί να μην είναι πάνω σου ή πάνω του. On topic (έτσι δεν το λες;) πιο γραφικός πεθαίνεις ρε φίλε!!! 🤣 Ξεκάθαρα η είδηση αφορά feature το οποίο το εκμεταλλεύεσαι όσο το αυτοκίνητο είναι σε στάση και εσύ χειροκροτάς τον άλλο που γράφει για κολόνες.🤣

Δηλαδή δεν σε νοιάζει τι γράφει ο άλλος. Δεν πειράζει που πετάει τη $@$#@%$ του αιώνα, αφού είναι κατά του Elon Musk και της Tesla ας την υποστηρίξουμε! 🤣

Επίσης χάνεις την ουσία της συζήτησης. Κράζεις το γεγονός ότι ενώ θα σου δώσει τη δυνατότητα να το έχεις αυτό το feature, δεν θα σου δώσει τα δεδομένα από τη sim του αυτοκινήτου (που εγώ υπέθεσα ότι θα σου έδινε). Και σε ξαναρωτάω. Ε και; Όταν έχεις 50 GB στο κινητό σου δεδομένα το μήνα (δεν μιλάμε για Ελλάδα), τι σε πειράζει αν δεν στα δώσει από το embdedded? Δεν απαντάς! Μια χαρά βλέπεις και από το κινητό σου, και από τους super chargers που σου λέει ότι θα σου δίνει από εκεί. Οπότε τι ακριβώς κράζεις, έχεις καταλάβει; 😎

Πάντως να σαι καλά φίλε μου μου έφτιαξες το βράδυ. Και γενικά (συμβουλή αυτό) στη ζωή και στο καθετί δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο. όπως έγραψες λίστα με πράγματα που έχει πει ότι θα κάνει και τα έχει καθυστερήσει ή δεν τα έχει κάνει, υπάρχει και η λίστα με πράγματα που έχει κάνει και άλλη λίστα που τα έχει κάνει και πιο μπροστά απ όσο υπολόγιζε. Δεν θα κάτσω να στην αναλύσω γιατί δεν υπάρχει με νόημα λαμβάνοντας υπόψη τα γραπτά σου, το πως "αυτοαποκαλείσαι". και τον στόχο ζωής που έχεις θέσει 😂.

Κάτσε εσύ εδώ και στο τοπικ της Tesla όπως λες να μας παίζεις τον Ρομπέν και άσε μας εμάς στη μιζέρια μας να διαβάζουμε και να κρίνουμε τις ειδήσεις όπως νομίζουμε εμείς. 😁

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...