Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Χθές που σύνδεσα τον σκληρό δίσκο με  το λάπτοπ, είδα ότι δεν τον αναγνωρίζει σαν drive και δεν είχα πρόσβαση στα αρχεία. Εμφανιζόταν μόνο στο Devices and Printers. Googlαρα για καμιά λύση και ειδα κάπου να προτείνουν να αναθέσω κάποιο γράμμα στον drive. ακολούθησα τα βήματα και του ανέθεσα το γράμμα Ε. Μετά από αυτό, ο σκληρός αναγνωριζόταν κανονικά... μόνο που ήταν άδειος...

Και θέλω να ρωτήσω... τι στον πούτσο? Χάθηκαν έτσι απλά τα αρχεία?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Teo K. είπε

Μετά από αυτό, ο σκληρός αναγνωριζόταν κανονικά... μόνο που ήταν άδειος...

μαλλον εκανες format Ανεβασε την διαδικασια που εκανες 

Δημοσ.

Control Panel > System & Security > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management

Μετά εκεί που έλεγε Disk 1, είχα πατήσει δεξί κλικ στο ορθογώνιο κουτί ακριβός δίπλα και μετα δεν θυμάμαι ακριβώς τι πάτησα αλλά του ανέθεσα το γράμμα Ε. Και τώρα αναγράφεται ως New Volume (E:) και είναι άδειος.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Teo K. είπε

Control Panel > System & Security > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management

Μετά εκεί που έλεγε Disk 1, είχα πατήσει δεξί κλικ στο ορθογώνιο κουτί ακριβός δίπλα και μετα δεν θυμάμαι ακριβώς τι πάτησα αλλά του ανέθεσα το γράμμα Ε. Και τώρα αναγράφεται ως New Volume (E:) και είναι άδειος.

Σου λεει οτι είναι άδειος, η δεν βλέπεις τίποτα μέσα;
Για δες τη χωρητικότητα του, υπάρχει δεσμευμένος χώρος;

Δημοσ.

Και δεν βλέπω τίποτα μέσα και τον έχει και ως σχεδόν άδειο. Μόνο 257 Mb λέει είναι πιασμένα ενώ εγώ είχα 600-700 giga... :(

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Teo K. είπε

Και δεν βλέπω τίποτα μέσα και τον έχει και ως σχεδόν άδειο. Μόνο 257 Mb λέει είναι πιασμένα ενώ εγώ είχα 600-700 giga... :(

Ενδεχεται να σου πέταξε κάποιο μήνυμα οτι ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται και χρειάζεται format και να το πάτησες κατα λάθος. Σταμάτα να τον χρησιμοποιείς αμέσως και τρέξε ένα εργαλείο ανάκτησης για να σου επαναφέρει τα data.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Teo K. είπε

θυμάσαι να εφτασες σε αυτήν την εικόνα? 

Spoiler

5 .png

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Αυτό το NTFS κάτι μου λέει αλλά νομίζω πως όχι.

19 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ενδεχεται να σου πέταξε κάποιο μήνυμα οτι ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται και χρειάζεται format και να το πάτησες κατα λάθος. Σταμάτα να τον χρησιμοποιείς αμέσως και τρέξε ένα εργαλείο ανάκτησης για να σου επαναφέρει τα data.

Έχεις κάποιο να μου προτείνεις?

Να δοκιμάσω convert to dynamic disk ή είναι άσχετο?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, hp8 είπε

έχω χρησιμοποιησει αυτο  Recuva - Portable   https://www.ccleaner.com/recuva/builds

Νομιζω πηγε καλα. ΝΑ κανω αυτο που μου λεει και να χρησιμοποιησω αλλο σκληρο ή δεν ειναι αναγκη?

retrieve.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο σκληρός σου μετατράπηκε σε RAW file system, και γιαυτό σου φάνηκε άδειος.

Με το που το έβαλες στα window αμέσως σου είπαν ότι χρειάζεται διαμόρφωση ο δίσκος.

Με το recurva πρέπει να ορίσεις άλλο δίσκο να αποθηκεύσει τα αρχεία σου εφόσον ήταν τόσα πολλά

Επεξ/σία από Leleouras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...