txcellas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Κοιταζοντας την σελιδα του wish βρηκα αρκετα πραγματα που υπαρχουν στο ali. Το wish ολα τα ειχε ακριβοτερα. Πηρα 1-2 χαζομαρες ισα ισα για να το τσεκαρω σαν site.
serdakis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Τελικα μετα απο 4 μερες , εγιναν ολες οι αγορες μου refund γιατι δεν μπορουσε λεει ο εμπορος να ολοκληρωσει την πωληση ... LOL 1
DYEL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Στις 29/7/2019 στις 12:43 ΜΜ, georgeadams είπε Στο παρελθόν πάντως, είδα κάποιες περιπτώσεις (σε δημοσιεύσεις σε Facebook group) που, αφού είχε γίνει η αγορά και κατά τη διάρκεια του shipping, ο πωλητής άλλαξε την περιγραφή του προϊόντος. Δηλαδή, ενώ αρχικά πούλαγε ολόκληρο 3D printer με 5 ευρώ, μετά την παραγγελία και πριν την παραλαβή άλλαξε τον τίτλο και περιγραφή σε "10 μέτρα νήμα ABS για 3D Printer", το οποίο και φυσικά παρέλαβαν οι αγοραστές αντί για 3D printer. Δεν ξέρω μετά τί απέγινε με refund μέσω Wish/Paypal. στο aliexpress εχει "screenshot" της στιγμης που εκανες την παραγγελεια,οποτε οτι και να αλλαξει ο πωλητης το ιδιο το aliexpress εχει αποθηκευσει πως ηταν η σελιδα οταν εγινε η παραγγελία. δεν αμφιβάλω ομως οτι το wish δεν θα ειχε κατι τετοιο,μαπα ειναι αυτο το site. Στις 29/7/2019 στις 11:07 ΠΜ, serdakis είπε Και εμενα σημερα μου το λεει 27 ευρω. To χτυπησα , ετσι και αλλιως paypal εδωσα, επομενως ολα καλα. Εκτος αν μου ερθει καμια αφισα-φωτογραγια με τους ασυρματους τετοια φαση? ("κουβερτα" αγορασμενη απο wish) 1
Haldol Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Παλιότερα μου 'χε βγάλει διάφορα από Wish, ενδιαφέροντα ψιλολόγια, τα οποία όμως με ψάξιμο τα βρήκα (τα ίδια) φτηνότερα σε Aliexpress ή eBay. Ε, δε ξανασχολήθηκα. 2
txcellas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Πετυχα κατι 'Προσφορές που αγοράζοντας τες κέρδιζα 400-500 ευρώ (κινητά κλπ) Τα χτύπησα και ο αγοραστής δεν μπόρεσε τα να τα στείλει και πηρα refund. Λιγο οτι να ναι μου φαίνεται η όλη σελιδα; Κάνας Νιγηριανός επιχειρηματίας την έκανε; 😛
serdakis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Παντως οτι εχω αγορασει σε λογικη τιμη , έρχεται μια χαρα στην ωρα του, και δεν μου εχει χαλασει ποτε τιποτα. πχ. selfie stick με 1 ευρω και τετοια θα σας κραταω ενημερους αν πετυχω κανενα καλο με 1 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα