serdakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Κατακαιρους αγοραζω καμια χαζομαρα με 1-2 ευρω απο το wish οταν χαζευω τα προιοντα Χθες ομως μου εμφανισε κατι ασυρματους με 1ευρω. Λεω, μαλλον θα ειναι οι κεραιες μονο ή κανενα κρεμασταρι για τον ασυρματο ή κατι μικρο τελος παντων. Οσο και να εψαξα ομως δεν καταλαβαινα κατι τετοιο. Φαινοταν σαν να ηταν πωληση για κανονικο ασυρματο. https://www.wish.com/product/5b50449801f17b1ebae254ba Μετα μου εμφανισε και ενα τοξο με 1$ Εχετε πετυχει κατι τετοιο? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από serdakis
serdakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, theo93 είπε στις περιγραφές τι έλεγε; τα αγόρασες; Εβαλα λινκ του προιοντος. Ελεγε κανονικα τα περιεχομενα... Ναι 2 ευρω με τα σταλτικα και πηρα 2 τεμαχια υποτιθετε... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από serdakis 1
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Το wish ψιλοαπάτη μου φαίνεται. Ολα τα προιόντα είναι δωρεάν, αλλά τα μεταφορικά είναι ακριβά. Δηλαδή ένα προιόν που στο ebay κάνει 1 ευρώ (με δωρεάν μεταφορικά), αυτοί το βάζουν δωρεάν και όταν πας να πληρώσεις σου βγάζει +2-3 ευρώ μεταφορικά. Το μόνο που αξίζει είναι το δώρο που δίνει στην εγγραφή...
serdakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, The_Judas είπε Το wish ψιλοαπάτη μου φαίνεται. Ολα τα προιόντα είναι δωρεάν, αλλά τα μεταφορικά είναι ακριβά. Δηλαδή ένα προιόν που στο ebay κάνει 1 ευρώ (με δωρεάν μεταφορικά), αυτοί το βάζουν δωρεάν και όταν πας να πληρώσεις σου βγάζει +2-3 ευρώ μεταφορικά. Το μόνο που αξίζει είναι το δώρο που δίνει στην εγγραφή... Αυτο που λες ισχυει για τα μεταφορικα. Αλλα τωρα εδινε 2 ευρω τελικη τιμη... Τι να συμβαινει. Ισως να ειναι και λαθος της εφαρμογης
theo93 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, serdakis είπε Εβαλα λινκ του προιοντος. Ελεγε κανονικα τα περιεχομενα... Ναι 2 ευρω με τα σταλτικα και πηρα 2 τεμαχια υποτιθετε... εμένα μου το δείχνει 30 €, χτύπα το και ο θεός βοηθός
serdakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, theo93 είπε εμένα μου το δείχνει 30 €, χτύπα το και ο θεός βοηθός Και εμενα σημερα μου το λεει 27 ευρω. To χτυπησα , ετσι και αλλιως paypal εδωσα, επομενως ολα καλα. Εκτος αν μου ερθει καμια αφισα-φωτογραγια με τους ασυρματους
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μάλλον κάποιο λάθος θα έγινε στην τιμή. Τυχερός είσαι αν το πάρεις με 2 ευρώ.
georgeadams Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στο παρελθόν πάντως, είδα κάποιες περιπτώσεις (σε δημοσιεύσεις σε Facebook group) που, αφού είχε γίνει η αγορά και κατά τη διάρκεια του shipping, ο πωλητής άλλαξε την περιγραφή του προϊόντος. Δηλαδή, ενώ αρχικά πούλαγε ολόκληρο 3D printer με 5 ευρώ, μετά την παραγγελία και πριν την παραλαβή άλλαξε τον τίτλο και περιγραφή σε "10 μέτρα νήμα ABS για 3D Printer", το οποίο και φυσικά παρέλαβαν οι αγοραστές αντί για 3D printer. Δεν ξέρω μετά τί απέγινε με refund μέσω Wish/Paypal.
Fubar.gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, serdakis είπε Αυτο που λες ισχυει για τα μεταφορικα. Αλλα τωρα εδινε 2 ευρω τελικη τιμη... Τι να συμβαινει. Ισως να ειναι και λαθος της εφαρμογης Αυτό δέν είναι walkie-talkie για να πάνε ζευγάρι και συνήθως πωλούνται ανα ένα. Οπότε ενημέρωσε μας τελικά τι ήρθε Υπόψιν οτι για να το χρησιμοποιήσεις νόμιμα χρειάζεται άδεια ραδιοερασιτέχνη 1
conkal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Εχω παραγγειλει 3 φορες προιοντα απο το wish ΠΟΤΕ δεν εφτασε προιον στο σπιτι μου . Και τις τρεις φορες μου εδωσαν τα λεφτα πισω αλλα δεν ξανασχολουμαι μαζι τους.
serdakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, conkal είπε Εχω παραγγειλει 3 φορες προιοντα απο το wish ΠΟΤΕ δεν εφτασε προιον στο σπιτι μου . Και τις τρεις φορες μου εδωσαν τα λεφτα πισω αλλα δεν ξανασχολουμαι μαζι τους. Οσες φορες εχω παραγγείλει εχει ερθει κανονικα. Οπως και πολυ φιλοι μο. Εχε το νου σου για περιεργους ταχυδρομους ή αν σου αφηνουν τα δεματα εξω λογο μεγεθους ισως τα μαζευει καποιος "γειτονας"
txcellas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, The_Judas είπε Το wish ψιλοαπάτη μου φαίνεται. Ολα τα προιόντα είναι δωρεάν, αλλά τα μεταφορικά είναι ακριβά. Δηλαδή ένα προιόν που στο ebay κάνει 1 ευρώ (με δωρεάν μεταφορικά), αυτοί το βάζουν δωρεάν και όταν πας να πληρώσεις σου βγάζει +2-3 ευρώ μεταφορικά. Το μόνο που αξίζει είναι το δώρο που δίνει στην εγγραφή... Δεν είμαι γραμμένος. Στην εγγραφή τι δινει;
mary Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Είναι γνωστό ότι οι Κινέζοι στέλνουν σε όλο τον κόσμο με εξαιρετικά χαμηλά κόστη delivery. Το να στο δίνουν και καλά δωρεάν ενώ σε χρεώνουν 3€ μεταφορικά είναι κοροϊδία. Το ίδιο στο αλί θα έχει 1€ και τζαμπε μεταφορικά. Μαντέψτε ποιος βγάζει πιο πολλά. 1
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, txcellas είπε Δεν είμαι γραμμένος. Στην εγγραφή τι δινει; Σου βγάζει διάφορα δώρα σε εγγραφή από κινητό μόνο νομίζω. εγώ είχα πάρει ένα ρολόι με 0.80 λεπτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα