zakmackraken Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Έχω μια σάπια σύνθεση που θέλω να ολοκληρώσω ώστε μετά να την δώσω σε κάνα παιδάκι που έχει ανάγκη μέσα από το xariseto.gr. Ενώ έχω ολοκηρώσει την συναρμολόγηση όταν βάζω μπροστά τον υπολογιστή αρχίζει το POST και στην οθόνη το σήμα που βγάζει είναι σε χ΄ρωμα πρασινο-κίτρινο και μόνο. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν η κάρτα γραφικών, τελικά έκανα αλλαγές με 2 AGP κάρτες και δοκιμή με μιά PCI (ναι σκέτη). Το πρόβλημα παραμένει άσχετα με τι κάρτα γραφικών θα βάλω επάνω στο μηχανάκι. Δοκίμασα να βάλω άλλοι PC με τα ίδια καλώδια στην οθόνη και η οθόνη δίχνει κανονικά όλα τα χρώματα, άρα δεν είναι πρόβλημα η οθόνη. Διαπιστώνω ότι κάτι συμβαίνει με την μητρική πλακέτα και με τους διάυλους AGP και PCI!!! H σύνθεση είναι: AMD Athlon XP 2000 socket A/462 MSI KT3 Ultra2 (4xIDE, SND, 5xPCI,AGP,AMR, 2xram slots, Parallel, serial, 2xusb) Pioneer DVD-116 3x 256MB DDR@ 333MHz Western Digital WD800 IDE S2 Virge Dx, Prolink Geforce4 MX440, Manli Geforce4 M440 Υπάρχει κάποιος που έχει ξανασυντήσει τέτοιο πρόβλημα;
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Παίξε και με τις μνήμες γιατί και αυτές πολλές φορές κολλάνε με χρώματα εκτος απο τις κάρτες γραφικών... Πάντως παρα είναι παλιό για να χρησιμοποιηθεί σε κάτι εκτός απο mame32 ή kανα παιχνιδάκι απο 2000 ~ και πίσω.. Για ίντερνετ θα ψοφολογάει δεν το συζητάμε.. Και με xp εννοείται ή αλλιώς με κανα lubuntu ή puppy linnux και γενικά για πειραματάκια είναι μια χαρά!🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα