kanello Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Γεια σας Ειμαι ετοιμος για αγορα κινητου και ειμαι αναμεσα σε p30 pro και s10 plus Τι πιστευετε?? ειμαι 50-50 και δυστυχως η ζυγαρια δεν γερνει καπου ακομα τωρα δεν ξερω τι γινεται με τις αναβαθμισεις στα huawei αν και ειδα οτι λυθηκε το θεμα ευχαριστω εκ των προτερων
music_lover Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 S10+ απο εμένα, πιο ολοκληρωμένη λύση, καλύτερη οθόνη, microsd, headphone jack, καλύτερο software. Στο μόνο που υπερτερεί το P30 pro είναι οι φωτογραφίες (οχι στο βίντεο, εκεί υστερεί) και η μπαταρία.
paris_chav Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Aν δεν συμπληρώσει τη φόρμα που παρέθεσε και ο Fulgore ή έστω να αναφέρει σε ποια χαρακτηριστικά δίνει βαρύτητα, η κάθε απάντηση είναι τελείως υποκειμενική.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Σιγα σιγα μην κανετε ετσι. Μαλλον καποιοι περιμενουν να μυρισουμε τα νυχια μας για το τι ψαχνει ο καθενας ή φυσικα να αρχισουμε να γραφουμε διαφορα οπως στο διπλα θεμα και τελικα να μην παρει τιποτα ο αλλος ή να παρει κατι αλλο ασχετο.
music_lover Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρεπει υποχρεωτικά να συμπληρώσει την σχετική φόρμα απο την στιγμή που δεν ενδιαφέρεται γενικά και αόριστα να ρωτήσει ποιό τηλέφωνο να παρει αλλά έχει κατασταλάξει σε 2 συγκεκριμένα μοντέλα..τι παραπάνω να σου πει στην φόρμα? 2 1
taslikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Και τα δυο είναι πολύ καλά πάντως δεν θα κανεις λάθος επιλογή με κάποιο.
AntiCambeR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, music_lover είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρεπει υποχρεωτικά να συμπληρώσει την σχετική φόρμα απο την στιγμή που δεν ενδιαφέρεται γενικά και αόριστα να ρωτήσει ποιό τηλέφωνο να παρει αλλά έχει κατασταλάξει σε 2 συγκεκριμένα μοντέλα..τι παραπάνω να σου πει στην φόρμα? Με την λογική οτι εφόσον ο ενδιαφερόμενος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε 2 συσκευές οι οποίες έχουν κάποιες διαφορές, θα του προτείνουν με βάση αυτών που ζητάει.Πχ αν η ο ενδιαφερόμενος ζητάει οπωσδήποτε θύρα mini jack και η 1 συσκευή δεν έχει, θα του προτείνουν την άλλη που θα έχει.Η αν πχ τον ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα, θα του προτείνουν την συσκευή με την καλύτερη κάμερα.
music_lover Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 36 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Με την λογική οτι εφόσον ο ενδιαφερόμενος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε 2 συσκευές οι οποίες έχουν κάποιες διαφορές, θα του προτείνουν με βάση αυτών που ζητάει.Πχ αν η ο ενδιαφερόμενος ζητάει οπωσδήποτε θύρα mini jack και η 1 συσκευή δεν έχει, θα του προτείνουν την άλλη που θα έχει.Η αν πχ τον ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα, θα του προτείνουν την συσκευή με την καλύτερη κάμερα. Πιστεύεις ότι κάποιος που έχει καταλήξει σε 2 συσκευές ανάμεσα σε δεκάδες ,δεν γνωρίζει επακριβώς τα προτερήματα και ελαττώματα κάθε μίας από αυτές? Τότε γιατί δεν επιλέγει κάποια από αυτές θα μου πεις? Γιατί πολύ απλά είναι και οι 2 κορυφαίες και ισάξιες και περιμένει την γνώμη όσων τα έχουν για να διαλέξει, του λείπει το "κλίκ" που λένε. 1
saruman123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, kanello είπε Γεια σας Ειμαι ετοιμος για αγορα κινητου και ειμαι αναμεσα σε p30 pro και s10 plus Τι πιστευετε?? ειμαι 50-50 και δυστυχως η ζυγαρια δεν γερνει καπου ακομα τωρα δεν ξερω τι γινεται με τις αναβαθμισεις στα huawei αν και ειδα οτι λυθηκε το θεμα ευχαριστω εκ των προτερων Επειδή δεν μας λες τη θες από το κινητό για κάμερα και μπαταρία (100MAh παραπάνω) πας στο Huawei. Σε όλα τα άλλα το Samsung. Αν και οποίο και να πάρεις νομίζω δεν θα απογοητευτείς. Υπόψη υπάρχει και διαφορά 150€( με το Samsung να είναι πιο φτηνό). Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από saruman123
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, music_lover είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρεπει υποχρεωτικά να συμπληρώσει την σχετική φόρμα απο την στιγμή που δεν ενδιαφέρεται γενικά και αόριστα να ρωτήσει ποιό τηλέφωνο να παρει αλλά έχει κατασταλάξει σε 2 συγκεκριμένα μοντέλα..τι παραπάνω να σου πει στην φόρμα? Ειδαμε και στο διπλα θεμα τον αλλο που ειχε κατασταλαξει σε 2 συγκεκριμενα android μοντελα και τελικα εψαχνε για Iphone.Που στην τελικη δικαιωμα του,αλλα ενημερωσε ρε μεγαλε και τους αλλους που συμμετεχουν στο θεμα σου να μην γραφουν τσαμπα.... Την φορμα αγορας την αναφερω για να δω αν ο καθε ενδιαφερομενος δειξει ενδιαφερον για το θεμα που ανοιξε ή οχι.Κοινως η αδιαφορια ειναι που με ενοχλει προσωπικα,οχι το αν θα συμπληρωθει ή οχι η φορμα. Στην περιπτωση μας λοιπον εγω το αντιθετο βλεπω,δεν ειναι οτι κολλαω στην φορμα αγορας,αλλα στον καθε ακυρο ο οποιος ανοιγει θεματα στα οποια μετα δεν σχολιαζει. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Fulgore 2
kanello Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Ειδαμε και στο διπλα θεμα τον αλλο που ειχε κατασταλαξει σε 2 συγκεκριμενα android μοντελα και τελικα εψαχνε για Iphone.Που στην τελικη δικαιωμα του,αλλα ενημερωσε ρε μεγαλε και τους αλλους που συμμετεχουν στο θεμα σου να μην γραφουν τσαμπα.... Την φορμα αγορας την αναφερω για να δω αν ο καθε ενδιαφερομενος δειξει ενδιαφερον για το θεμα που ανοιξε ή οχι.Κοινως η αδιαφορια ειναι που με ενοχλει προσωπικα,οχι το αν θα συμπληρωθει ή οχι η φορμα. Στην περιπτωση μας λοιπον εγω το αντιθετο βλεπω,δεν ειναι οτι κολλαω στην φορμα αγορας,αλλα στον καθε ακυρο ο οποιος ανοιγει θεματα στα οποια μετα δεν σχολιαζει. Φιλε μου Fulgore αν εξαιρεσεις 1-2 απαντησεις δεν ειδα κατι σαν απαντηση-βοηθεια ωστε να πω κατι Αλλα οχι και ακυρος φιλε μου. Ας ηρεμησουμε λιγο, κουβεντα κανουμε Πριν ειχα το mate 10 pro, τωρα εχω s9 plus Επειδη εχω δουλεψει και τα 2 ui το καθενα μ αρεσε για το δικο στυλ Απλα ειπα αν ειχε και αλλος το ιδιο διλημμα και κατεληξε καπου ή κατεχει τις συσκευες και να μου πει την γνωμη του Και θα το ξαναπω χωρις παρεξηγηση....κουβεντα κανουμε Ευχαριστω
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, kanello είπε Φιλε μου Fulgore αν εξαιρεσεις 1-2 απαντησεις δεν ειδα κατι σαν απαντηση-βοηθεια ωστε να πω κατι Ξαναδες το αρχικο μου σχολιο και το link και θα καταλαβεις το επομενο σχολιο μου.
overpower Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Και εγω που ειμαι σε αυτην την φαση, θα παω στο 10+ που ειναι και φθηνοτερο. Οκ η μπαταρια του ενος μπορει να ειναι μεγαλυτερη, αλλα παιζει τι κανει και το software.
kanello Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2019 στις 10:00 ΜΜ, overpower είπε Και εγω που ειμαι σε αυτην την φαση, θα παω στο 10+ που ειναι και φθηνοτερο. Οκ η μπαταρια του ενος μπορει να ειναι μεγαλυτερη, αλλα παιζει τι κανει και το software. Δεν νομιζω να εχει τοση μεγαλη διαφορα το software (νομιζω) Οπως ειπαν και οι ειδικοι πιο πανω εξαρταται τι ψαχνει ο καθενας Εγω προσωπικα να κραταει η μπαταρια γιατι βλεπω πολυ youtube (αρα χρειαζεσαι και οθονη τουμπανο Xρησιμοποιω και την καμερα φυσικα αλλα οχι συνεχεια, αναλογα την περισταση Σκεφτηκα για τo s10 plus αλλα επειδη εχω s9 plus και η οθονη εκανε ghost ξενερωσα λιγο Βασικα εκει εχω φαει το κολλημα Καμερα και μπαταρια (p30 pro) ή οθονη και ηχο (s10 plus) ???? Aν λεω κατι που δεν ισχυει πολυ ευχαριστως να με διορθωσετε Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από kanello
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα