Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, cabdik είπε

εδω κολλαει το..........................................  

ΑΠΑΤΟ  και.... ΑΚΛΑΦΤΟ  θα παει. αυτοι εκει στην ΙΑΠΩΝΙΑ (και στη SONY) νομιζουν οτι θα μας κανουν ρομποτακια, με κινητα ενσωματωμενα στο χερι, με AC στο σβερκο, και ο,τι αλλη π@π@ρια σκεφτονται..........!!   

Δεν πα να φυτεψουν κανα δεντρο λεω εγω?  εκει να δεις Air Condition.............!!   Χωρις μπαταριες και με απεριοριστη διαρκεια χρησης....!!!!    

Παις τα σιναιλινα !!11!1

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Παις τα σιναιλινα !!11!1

Από τότε που φύτεψα ένα δέντρο κάτω από το πουκάμισό μου δεν ιδρώνω και έχω και σκιά.

Πήρα και ένα ΕΣΠΑ για αγροτουρισμό.

• Like 4
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, cabdik είπε

εδω κολλαει το..........................................  

ΑΠΑΤΟ  και.... ΑΚΛΑΦΤΟ  θα παει. αυτοι εκει στην ΙΑΠΩΝΙΑ (και στη SONY) νομιζουν οτι θα μας κανουν ρομποτακια, με κινητα ενσωματωμενα στο χερι, με AC στο σβερκο, και ο,τι αλλη π@π@ρια σκεφτονται..........!!   

Δεν πα να φυτεψουν κανα δεντρο λεω εγω?  εκει να δεις Air Condition.............!!   Χωρις μπαταριες και με απεριοριστη διαρκεια χρησης....!!!!    

Ας μπει ένα φρένο στην βλακεία εδώ μέσα.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε

Από τότε που φύτεψα ένα δέντρο κάτω από το πουκάμισό μου δεν ιδρώνω και έχω και σκιά.

Πήρα και ένα ΕΣΠΑ για αγροτουρισμό.

Τιποτα φιλε, μην το συζητας. Εγω εχω παντα μαζι μου ενα δεντρακι και μου εχει λυσει τα χερια, σωθηκα. Μια φορα φορτιση ανα δυο μερες (ποτισμα) και δεν ζηταει τιποτα αλλο και 24 ωρες το 24ωρο δουλευει! Δεν ξερω τι μπαταρια του εχουνε βαλει αλλα εχει τρομερη διαχειριση ενεργειας! 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, telis είπε

Να το κάνει δώρο η ελληνική κυβέρνηση για τους δημόσιους υπαλλήλους που λιώνουν στα γραφεία από τον ιδρώτα λόγω φόρτου εργασίας. 

Eκει υπαρχει κλιματισμος, που παθαινεις πνευμονια το καλοκαιρι και θερμοπληξια το χειμωνα.Και με ανοιχτα παραθυρα.Μπαινω σε καποια συγκεκριμενη υπηρεσια τον χειμωνα και σκας απο την ζεστη και αντι να την χαμηλωσουν ανοιγουν τα παραθυρα.Σιγα μην ασχοληθουν να ψαξουν τον θερμοστατη.Το παραθυρο ειναι διπλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Black Demis είπε

αυτο απαιτεί μπόλικη ενέργεια και δεν είναι τόσο αποτελεσματικό.... είχα κάνει δόκιμη με 4 TEC1-12705 έτρωγαν που έτρωγαν ~150 watt + 6 fans  αλλα 30 watt χαλαρα... έβγαζαν παραπάνω θερμοκρασία από το κρύο και έτρωγαν παραπάνω από κανονικό κλιματιστικό...

οχι οτι αμφισβητω  το επιχείρημα απλα δεν μπορώ να καταλάβω τι μπαταρία θα εχει και πως θα αποδίδει

Ξερω οτι ειναι ενεργοβόρα μιας και η απόδοση τους είναι μάπα, αλλά η εναλλακτική στη ψύξη απ οσο ξερω είναι να γίνει με υποπίεση κάτι που δεν νομίζω οτι ειναι δυνατόν χωρις εναλλάκτες, κομπρέσορες, κυκλοφορητές ειδικά σε αυτό το μέγεθος ασε που έχει και θέρμανση. Μπορεί να είναι κατι άλλο εντελώς νεο κάτι που είναι πιθανό. Το Peltier που δοκίμασες βέβαια έκανε χρηση θερμοζευγών βιομηχανικού τύπου όπως για παράδειγμα BiSn ή (NiCh- NiAL) ,μήπως σε αυτή την εφαρμογή οι τυποι χρησιμοποιούν κάποιο θερμοζεύγος απο μέταλλα πιο εξωτικά, τίποτα τρελή πατέντα δηλαδή με υπερβολικά μικρότερες εσωτερικές αντιστάσεις που μαζί με πυκνωτές στο κύκλωμα το κάνει πολύ πιο αποδοτικό το σύστημα. Πάντως και η ιδια η SONY peltier effect αναφερει ως τροπο λειτουργίας.

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.

Τα πνευματικά δικαιώματα είναι δικά μου!!!!   Πριν 5 χρόνια το έκανα!!!  5 ευρώ συνολικό κόστος ! 6W κατανάλωση  σύνδεση με mini USB (powerbank για φορητότητα )  -3C βαθμούς ,με λίγη θερμ οαγώγιμη κόλλα το βάζεις όπου ζεσταίνεσαι κι όχι μόνο πίσω από το λαιμό......peltier.thumb.JPG.3d0b73f4e758f0179adb792d8fb4bc7a.JPG

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Ζω για τη στιγμή του βρακιού - χημική τουαλέτα. 

Μάλλον στο χωριό σου δεν φοράτε βράκες...

Δημοσ.

Εσείς που το κατέχετε να μας πείτε πού θα καταλήγει το σωληνάκι για τις συμπυκνώσεις.

(σεμνά ε..)

:P

Δημοσ.

Αν πάρεις 3 μαζί σου δίνουν και 50% εκπτωση στον ΕΟΠΠΥ λόγω της ψυξης ή του κρυώματος που θα πάθεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...