Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω οπως είπε ο φίλος πιο πάνω ,θα λειτουργεί με βάση το θερμοηλεκτρικό φαινόμενο όπως το peltier 

Επεξ/σία από nekrik
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, nekrik είπε

Πιστεύω οπως είπε ο φίλος πιο πάνω ,θα λειτουργεί με βάση το θερμοηλεκτρικό φαινόμενο όπως το peltier  

αυτο απαιτεί μπόλικη ενέργεια και δεν είναι τόσο αποτελεσματικό.... είχα κάνει δόκιμη με 4 TEC1-12705 έτρωγαν που έτρωγαν ~150 watt + 6 fans  αλλα 30 watt χαλαρα... έβγαζαν παραπάνω θερμοκρασία από το κρύο και έτρωγαν παραπάνω από κανονικό κλιματιστικό...

οχι οτι αμφισβητω  το επιχείρημα απλα δεν μπορώ να καταλάβω τι μπαταρία θα εχει και πως θα αποδίδει

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.

Είναι από τα προϊόντα που θα ρίσκαρα να πάρω χωρίς να ξέρω πολλά για αυτά. Μου αρέσει που έχει και λίγο ινοβεσγιο. 

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι εντελώς αθόρυβο, γιατί όποια εικόνα φτιάχνει το κοστούμι, θα τη χαλάει το "βζζιν" του ανεμιστήρα που θα ακούγεται από το σβέρκο. 

Δημοσ.

Φοβερά έξυπνο και αρκετά χρήσιμο gadget. Υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων που θα του τους σώσει καλοκαιριάτικα όπως όσοι έχουν μηχανές, όσοι αναγκάζονται να φοράνε κλειστά ρούχα λόγο δουλειάς. Και πολύ λογική τιμή. Νομίζω θα πουλήσει καλά συν το μικρό του μέγεθος. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Μόλις έρθει Ευρώπη το πηρα.

https://www.indiegogo.com/projects/blo-2-0-first-wearable-cooling-device-and-diffuser#/

26 γιουρια μονο

Το σκεφτομαι αυτο εδω και καιρο. Εχουν και 1η εκδοση και αυτη ειναι η ανανεωμενη

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι με ποιο τρόπο απομακρύνει την θερμότητα. Προφανώς το κάνει η συσκευή αλλά εάν φοράς πάνω από το μπλουζάκι άλλο ρούχο από που απάγεται  η θερμότητα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, nvel είπε

δουλεύει βάσει του φαινομένου πελτιέ

Έχω πελτέ. Θα φτιάξω κι εγώ ένα!

Εγώ θα πάρω όταν βγει χαπάκι aircondition!

Επεξ/σία από Kyro
Δημοσ.

εδω κολλαει το..........................................  

ΑΠΑΤΟ  και.... ΑΚΛΑΦΤΟ  θα παει. αυτοι εκει στην ΙΑΠΩΝΙΑ (και στη SONY) νομιζουν οτι θα μας κανουν ρομποτακια, με κινητα ενσωματωμενα στο χερι, με AC στο σβερκο, και ο,τι αλλη π@π@ρια σκεφτονται..........!!   

Δεν πα να φυτεψουν κανα δεντρο λεω εγω?  εκει να δεις Air Condition.............!!   Χωρις μπαταριες και με απεριοριστη διαρκεια χρησης....!!!!    

• Like 1
  • Sad 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...