Raptorex Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω το s6 edge plus g928f με cosmote official firmware android 7.0.Στο κινητο έχει αλλαχθεί η οθόνη χρησιμοποιώντας την οθόνη ενώς s6 edge plus demo.To κινητό χάνει συνέχεια την σύνδεση με το cosmote internet και τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να δεχθώ η να πραγματοποιήσω κλήσεις.Επίσης τα μηνύματα αργούν να έρθουν.Η sim είναι nano και δουλεύει κανονικά σε άλλα δυο κινητά που τη δοκίμασα.Στις ρυθμίσεις μου εμφανίζεται κανονικά το ΙΜΕΙ και το S/N.Είχα εγκαταστήσει διάφορες custom roms και μου εμφάνιζε το ίδιο πρόβλημα.Όταν κάνω επανεκίννηση το πρόβλημα κάπως διορθώνεται.Καμιά ιδεά; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από Raptorex
saruman123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μήπως έχει χαθεί το IMEI? Μήπως φταίει κάποια καλωδιοταινία?
Raptorex Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Στις 28/7/2019 στις 11:11 ΜΜ, saruman123 είπε Μήπως έχει χαθεί το IMEI? Μήπως φταίει κάποια καλωδιοταινία? Το imei εμφανίζεται κανονικά,το ανοιξα και οι καλωδιοταινίες φαίνονται εντάξει.Κατέβασα το Force LTE Only από το play store και δοκίμαζοντας διάφορους τύπους δικτύου σε κάποια δουλεύουν οι κλήσεις και όχι το internet και το αντίστροφο.Δεν θέλω να σπαταλήσω περισσότερο χρόνο για ένα προβληματικό κινητό του 2015.Πάω για νέα συσκευή.
qwerty31 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Η lcd πάει μαζί με την καλώδιοταινία της θήρας φόρτισης(εκεί κουμπώνει η κεραία)(όχι δεν αλλάζει τα κουμπιά back και utility είναι κολλημένα ενδιάμεσα στην lcd και το πλαίσιο). Στη θήρα φόρτισης της demo λείπει ότι έχει σχέση με δίκτυο. Άμα το ανοίξεις θα δεις ότι τα καλώδια της κεραίας η τα έβγαλε τελειως αυτός που σου έβαλε την οθόνη η είναι στον αερα. Για αυτό έχεις ελάχιστο έως καθόλου σήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα