XPHSTOS_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 9 hours ago, masteripper said: Με την ίδια λογική μπορούμε κάλιστα να μην βγούμε ΠΟΤΕ απο το σπίτι μας... Ότι χρειαζόμαστε θα το παίρνουμε με Drones και με κάμερες 4Κ μπορούμε να έχουμε μια πεντακάθαρη άποψης του περιβάλλοντος μας....τις βάζεις περιμετρικά στο σπίτι κια βλέπεις ανατολή και δύση μέσα απο την οθόνη... Ότι δυσοίωνα διαβάζαμε σε κομικ πριν απο 30 χρόνια νομίζω ότι σιγά - σιγά οδεύουν στην πόρτα μας.... Το ότι για να παραχθεί η υπέροχη 4Κ τηλεόραση σου μπορεί να υπάρχει μια πελώρια οικολογική μόλυνση σίγουρα το αγνοείς...ή για να έχεις το ακόμα πιο υπεροχο Internet σου καταναλώνται άπειροι πόροι που σίγουρα προκαλούν περισσότερη καταστροφή απο 1 κακομεταχειρισμένο λιοντάρι...κάθε νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις... Και τέλος....δεν απέχει και πολύ η μέρα που απλώς δεν θα υπάρχει η Αφρική και η κάθε Αφρική....τηλεόραση 16Κ θα έχεις όμως μην ανησυχείς. Παρεπιμπτόντως είναι τρέλλα να ανταλλάσεις απόψεις με άτομα που νομίζουν ότι μόνο η δικιά τους άποψη είναι "σωστή"... Το ήξερα ότι μπορεί να παρεξηγηθεί η φράση μου.. και αναγνωρίζοντας ότι τίποτα δεν έχει μόνο μία όψη το προσπερνώ. Η ουσία της απάντησης σου είναι ότι ανταλλάσσω απόψεις νομίζοντας ότι μόνο η δική μου είναι σωστή. Λάθος... Ορίστε εδώ είμαι: Πες μου για πιο λόγο είναι σωστό να βρίσκονται συγκεκριμένα* άγρια ζώα σε πάρκα όπως το Αττικό? * συγκεκριμένα = ζώα τα οποία βρίσκονται υπό εξαφάνιση, ζώα τα οποία βρίσκονται σε αρκετά διαφορετικό περιβάλλον από το φυσικό τους περιβάλλον, ζώα τα οποία αποδεδειγμένα δεν ζουν ούτε τα μισά χρόνια σε αιχμαλωσία από το κανονικό προσδόκιμο, ζώα τα οποία δεν μπορούν να αναπαραχθούν υπό αιχμαλωσία... κλπ.
masteripper Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Το ήξερα ότι μπορεί να παρεξηγηθεί η φράση μου.. και αναγνωρίζοντας ότι τίποτα δεν έχει μόνο μία όψη το προσπερνώ. Η ουσία της απάντησης σου είναι ότι ανταλλάσσω απόψεις νομίζοντας ότι μόνο η δική μου είναι σωστή. Λάθος... Ορίστε εδώ είμαι: Πες μου για πιο λόγο είναι σωστό να βρίσκονται συγκεκριμένα* άγρια ζώα σε πάρκα όπως το Αττικό? * συγκεκριμένα = ζώα τα οποία βρίσκονται υπό εξαφάνιση, ζώα τα οποία βρίσκονται σε αρκετά διαφορετικό περιβάλλον από το φυσικό τους περιβάλλον, ζώα τα οποία αποδεδειγμένα δεν ζουν ούτε τα μισά χρόνια σε αιχμαλωσία από το κανονικό προσδόκιμο, ζώα τα οποία δεν μπορούν να αναπαραχθούν υπό αιχμαλωσία... κλπ. Πες μου εσύ τότε γιατί αγόρασες τηλεόραση 4Κ ..με βάση την καταστροφή που προκαλεί....
XPHSTOS_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 7 minutes ago, masteripper said: Πες μου εσύ τότε γιατί αγόρασες τηλεόραση 4Κ ..με βάση την καταστροφή που προκαλεί.... Δεν έχω τηλεόραση 4K για την ακρίβεια δεν έχω καν τηλεόραση, έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιώ πλαστικές σακούλες, ανακυκλώνω και γενικά κάνω ότι μπορώ... Όπως το να μην βοηθώ πάρκα όπως το Αττικό... Μην απαντάς με ερώτηση, απάντησε μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο ανοίχτηκε, για πιο λόγο είναι καλό κάποιος να πηγαίνει στο πάρκο ή γενικά να στηρίζει τέτοια πάρκα..?
Alex2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, margaritagr είπε Αυτό που σε θεμα για ΑΓΡΙΑ ζώα , απαντάνε με επιχειρήματα για κατοικίδια και παραγωγικά, ειναι top. Αυτό που είπε ο άνθρωπος μια άποψη και κατευθείαν τον ειρωνεύεσαι λέγοντας το με στόμφο και τσαμπα μαγκιά ' τι έγινε δουλεύουμε στο παρκακι' δείχνει την προσωπικότητα σου. Είναι top το ξύδι top όμως
masteripper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Δεν έχω τηλεόραση 4K για την ακρίβεια δεν έχω καν τηλεόραση, έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιώ πλαστικές σακούλες, ανακυκλώνω και γενικά κάνω ότι μπορώ... Όπως το να μην βοηθώ πάρκα όπως το Αττικό... Μην απαντάς με ερώτηση, απάντησε μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο ανοίχτηκε, για πιο λόγο είναι καλό κάποιος να πηγαίνει στο πάρκο ή γενικά να στηρίζει τέτοια πάρκα..? Δεν έχεις τηλεόραση...ανακυκλώνεις..κάνεις ΄... ράνεις...εντάξει απλώς μην πας στο Πάρκο...είσαι σε άλλη διάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις