wand5 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα για το αττικό: 1) Ποια είναι η καλύτερη στιγμή μέρας για να πας; 2) Αντέχεται η ζέστη τώρα το καλοκαίρι; 3) Οι τιμές για καφέ/φαγητό είναι λογικές; 4) Τι σας άρεσε πιο πολύ σε όλο τον χώρο; 5) Πόση ώρα χρειάζεται για να δεις όλο τον χώρο; 6) Έχουν ελεύθερα ζώα; 7) Επιτρέπεται να χαϊδέψεις κάποια ζώα; 8 ) Πώς πας από Πειραιά εκεί; Ευχαριστώ! Ισχύουν αυτά; "ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤ ΤΑΞΗΣ τριτη φορα που επισκεπτομαι το παρκο.....αυτη τη φορα λυπηθηκα πολυ...το σοου με τα δελφινια κρατησε ακριβως 17 λεπτα, ενω τις αλλες δυο φορες 40 και 45 αντιστοιχα....δεν εγινε το μισο σοου ουσιαστικα... Επισης 10 ευρω μια φωτογραφια με το κινητο σας με το παιδι να αγγιζει το πτερυγιο του δελφινιου (τα αδερφια χωρια= 20 ευρω)......5 ευρω το ατομο για να χαιδεψουν/ταισουν τα παιδια την καμηλοπαρδαλη.......18 ευρω η κανονικη πιτσα...και στο τελος διπλα στην εξοδο 15 ευρω το κουβαδακι που ελεγε λιπασμα (ιπποποταμου, ρινοκερου, θα σας γελασω).... για καποιον που παει πρωτη φορα ΟΚ, αλλα δευτερη ειλικρινα δεν αξιζει ετσι οπως εγινε...ΚΡΙΜΑ......." 1
vasilllis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1.δεν εχει ωρα της ημερας.Θελεις ομως αρκετες ωρες να το γυρισεις. 2.καλοκαιρι καλο ειναι να το αποφυγεις. 3.Βαπορισιες.Εχεις δυο τοστ σε μια τσαντουλα και κανεις την δουλεια σου.Ενα καφε 2 νερα δεν νομιζω να αποτελουν προβλημα. 4.Ολα ωραια ειναι.Πρεπει να εισαι και τυχερος να δεις και λιγο κινηση απο τα ζωα, πχ την ωρα που τα ταιζουν. 5 .3ωρο τουλαχιστον και λιγα λεω. 6.Εχουν μερικα οπου μπορεις να τα επισκεφτεις(γαιδουρακια κλπ).Εμεις πετυχαμε φιδι 2-3μ οπου το επαιρνες αγκαλια και το φωτογραφιζες.Δωρεαν (αν και υπηρχε κουτακι για tips. 7.Δες το 6.Οσα επιτρεπεται να τα πλησιασεις παντως δεν απαγορευεται. 8.Θα σε γελασω.Μεσα στο site πιστευω θα βρεις εγκυροτερες πληροφοριες Αυτο με το δελφινι δεν κερω κατα ποσο ισχυουν(οχι οτι μου φαινεται υπερβολη να ζητανε λφτα),αλλα οτι ηταν εξαιρετικα προσεκτικοι με την ανθρωπινη παρουσια γυρω απο το νερο απο τον κινδυνο λοιμωξεων του νερου των δελφινιων.Τωρα αν αλλαξε κατι δεν γνωριζω. 1
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μάλλον πρέπει να το ψάξεις λιγο παραπάνω. Να μάθεις ας πουμε πως οι συνθήκες που κρατούν τα δελφίνια ειναι απαράδεκτες και έχουν πεθάνει κάμποσα εκει. Μέχρι το 2017 ΕΞΙ πέθαναν σ αυτο το κολαστήριο. Βολτα δεν ειναι να πας εσυ ή το παιδι σου, να δείτε φυλακισμένα , καταθλιπτικά ζώα που επιβιώνουν. 17 6 1
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 +1 συμφωνω με @margaritagr.το δελφινι δεν ειναι παιχνιδι για τις μπανιερες που εχουν εκει γιατι αυτο ειναι πισινα για ποντικια οχι για δελφινια. τραγικο για να δειξουν θεαμα. για αυτο που εκανες quote απλα δεν θα σχολιασω.θα πρεπε να λυπατε που βρισκεται εκειμεσα οχι που ηταν λιγο το show. ακομα πιο τραγικο να πηγαινουν τα παιδια εκει και να μαθαινουν τα παιδια οτι τα ζωα ειναι θεαμα και οτι πρεπει να ειναι εκει. αν θελουν τα παιδια να δουν κατι και να.μαθουν μια βολτα σε ενα βουνο ή snorkelling θα τους διδαξει περισσοτερα.σορρυ για το offtopic. 2 hours ago, wand5 said: Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα για το αττικό: 1) Ποια είναι η καλύτερη στιγμή μέρας για να πας; 2) Αντέχεται η ζέστη τώρα το καλοκαίρι; 3) Οι τιμές για καφέ/φαγητό είναι λογικές; 4) Τι σας άρεσε πιο πολύ σε όλο τον χώρο; 5) Πόση ώρα χρειάζεται για να δεις όλο τον χώρο; 6) Έχουν ελεύθερα ζώα; 7) Επιτρέπεται να χαϊδέψεις κάποια ζώα; 8 ) Πώς πας από Πειραιά εκεί; Ευχαριστώ! Ισχύουν αυτά; "ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤ ΤΑΞΗΣ τριτη φορα που επισκεπτομαι το παρκο.....αυτη τη φορα λυπηθηκα πολυ...το σοου με τα δελφινια κρατησε ακριβως 17 λεπτα, ενω τις αλλες δυο φορες 40 και 45 αντιστοιχα....δεν εγινε το μισο σοου ουσιαστικα... Επισης 10 ευρω μια φωτογραφια με το κινητο σας με το παιδι να αγγιζει το πτερυγιο του δελφινιου (τα αδερφια χωρια= 20 ευρω)......5 ευρω το ατομο για να χαιδεψουν/ταισουν τα παιδια την καμηλοπαρδαλη.......18 ευρω η κανονικη πιτσα...και στο τελος διπλα στην εξοδο 15 ευρω το κουβαδακι που ελεγε λιπασμα (ιπποποταμου, ρινοκερου, θα σας γελασω).... για καποιον που παει πρωτη φορα ΟΚ, αλλα δευτερη ειλικρινα δεν αξιζει ετσι οπως εγινε...ΚΡΙΜΑ......." και το τραγικο που βλεπεις ατομα που βοηθουν το παρκο να βγαλει λεφτα. 9 2
wand5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Με το να μην πας, αυτό που καταφέρνεις είναι η ατομική σου ικανοποίηση πως δε συμμετέχεις σε αυτό που θεωρείς εκμετάλλευση των ζώων. Στην πραγματικότητα, ούτε εμποδίζεις κάτι, ούτε βοηθάς σε κάτι. Τα ζώα είναι εκεί και τα χρήματα που δεν θα πάρουν από εσένα σίγουρα θα τα πάρουν από αλλού. Η αποχή από κάτι δεν είναι πάντα "βοήθεια" προς κάτι καλύτερο. Το αν θα πάω μία φορά ή αν δεν θα πάω δεν πρόκειται να αλλάξει τη ζωή των ζώων. 1 1
mp123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Αν έχεις παιδιά πηγαίνετε μια φορά ετσι για να δουν τα ζώα.μονο τότε να πας.εγω πήγα για το παιδί να τα δει και με έπιασε θλίψη με αυτά που είδα.δεν ξαναπάω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δεν έχω πάει στο πάρκο για να έχω άποψη, αλλά νομίζω βρε παιδιά οτι το παραφουσκώνετε λίγο. Σίγουρα το περιβάλλον ενός άγριου ζώου δεν είναι ένα κλουβί που γύρω γύρω πηγαίνει κόσμος και κοιτάει το ζώο, ούτε το ζώο είναι εκθεσιακό αντικείμενο, παρόλα αυτά, υπάρχει δυνατότητα να προσαρμόσεις και να προσεγγίσεις το τεχνητό περιβάλλον μέσα στο οποίο τοποθετήθηκε ένα ζώο, σαν να ήταν στο φυσικό του μέρος, π.χ πολύ μεγάλες κλειστές εκτάσεις για να έχει το ζώο αρκετό ελεύθερο χώρο, δέντρα ή άλλα στοιχεία που συνθέτουν το φυσικό τοπίο και πάλι βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με το ελεύθερο περιβάλλον μιας ζούγκλας. Δεν αναφέρω για τροφή, νερό, συνθήκες υγιεινής και κτηνιατρική παρακολούθηση, αυτά είναι αυτονόητα. Τώρα αν η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη από αυτό που περιγράφω ή νομίζω, δεκτό. Αν πεθαίνουν ζώα λόγω κακών συνθηκών όπως π.χ αυτό με τα δελφίνια τότε ας το κλείσουν το πάρκο. Επίσης συμφωνώ με τον προηγούμενο, ωραίο είναι να βλέπεις τα ζώα αλλά δεν καίγομαι για κάτι τέτοιο, υπάρχουν και τα δοκιμαντερ, ο μοναδικός λόγος να πας σε ένα τέτοιο μέρος είναι για το παιδί σου. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Υπάρχουν πάρκα στον κόσμο που λειτουργούν με πολύ αυστηρά κριτήρια και κανόνες, έχοντας τα ζώα (δεν εννοώ τους επισκέπτες) σε πρώτη προτεραιότητα. Το δικό μας εδώ έχει πολλά προβλήματα και σε σχέση με την έκταση και τις υποδομές του δεν θα έπρεπε να φιλοξενεί κάποια από τα ζώα που υπάρχουν εκεί. Απο την έναρξη της λειτουργίας του έχουμε αρκετούς θανάτους ζώων, 2 θανατώσεις Τζάγκουαρ που βγήκαν έξω όταν έσπασε ένα «θωρακισμένο» και καλά τζάμι και κάποιες φήμες την περίοδο της κρίσης όταν δεν πήγαινε καλά, για υποσιτισμό των ζώων. Βάλε και τις άθλιες συνθήκες φιλοξενίας των δελφινιών ...ε δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κάποιος πως υπάρχει πρόβλημα! Θα μπορούσα να επεκταθώ και σε άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την παιδεία γονέων και τέκνων αλλά δεν θέλω να στεναχωρήσω κάποιους Δευτεριάτικα... 6 1
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 8 hours ago, wand5 said: Με το να μην πας, αυτό που καταφέρνεις είναι η ατομική σου ικανοποίηση πως δε συμμετέχεις σε αυτό που θεωρείς εκμετάλλευση των ζώων. Στην πραγματικότητα, ούτε εμποδίζεις κάτι, ούτε βοηθάς σε κάτι. Τα ζώα είναι εκεί και τα χρήματα που δεν θα πάρουν από εσένα σίγουρα θα τα πάρουν από αλλού. Η αποχή από κάτι δεν είναι πάντα "βοήθεια" προς κάτι καλύτερο. Το αν θα πάω μία φορά ή αν δεν θα πάω δεν πρόκειται να αλλάξει τη ζωή των ζώων. αν δεν πηγαινουν ατομα τα λεφτα δεν θα ερθουν απο πουθενα.καταλαβαινω την λογικη σου απολυτα αλλα ειναι κακο να υπαρχει τετοια λογικη.ενας ξεκινησε πριν καμποσα χρονια να περναει με κοκκινο και λιγα χρονια μετα φτασανε αλλοι τοσοι να περνανε φαναρια με κοκκινο γιατι αλλιως νιωθουν καπως που το κανουν οι αλλοι και οχι οι ιδιοι.ειναι στην φυση του ανθρωπου να ακολουθει αυτο που κανει η μαζα για να ειναι in και αποδεκτος 1 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Αν θέλεις τα παιδιά σου να διασκεδάσουν πήγαινε τα στο λουνα παρκ ή σε κανένα escape room. Μην διαιωνίζετε την καφρίλα 2 2
Stamer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Έχει ξαναγίνει debate σε άλλα θέματα σχετικά με ΖΚ, δεν έχω να προσθέσω κάτι πάνω σ'αυτό. Για τα ερωτήματα, δες τα bold απο κάτω. 13 ώρες πριν, wand5 είπε Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα για το αττικό: 1) Ποια είναι η καλύτερη στιγμή μέρας για να πας; Ή νωρίς το πρωί ή πολύ απόγευμα. Λιγότερη ζέστη και πιο δραστήρια ζώα 2) Αντέχεται η ζέστη τώρα το καλοκαίρι; Με τίποτα! 3) Οι τιμές για καφέ/φαγητό είναι λογικές; Ναι. Το φαγητό είναι σχετικά απαράδεκτο βέβαια 4) Τι σας άρεσε πιο πολύ σε όλο τον χώρο; Η "άπλα" που έχει, το γρασίδι και γενικά το σύνολο που σε κάνει να ξεφεύγεις λίγο από μεγάλη πόλη 5) Πόση ώρα χρειάζεται για να δεις όλο τον χώρο; Αν θες να δεις/παρατηρήσεις όντως όλα ή τα περισσότερα ζώα, μερικές ώρες 6) Έχουν ελεύθερα ζώα; Έχουν κατσίκια, κουνέλια, παγόνια... κάτι τέτοια 7) Επιτρέπεται να χαϊδέψεις κάποια ζώα; Κατσίκια, πόνυ 8 ) Πώς πας από Πειραιά εκεί; Δεν ξέρω, δες το site τους μήπως έχει πληροφορίες Ευχαριστώ! Ισχύουν αυτά; "ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤ ΤΑΞΗΣ τριτη φορα που επισκεπτομαι το παρκο.....αυτη τη φορα λυπηθηκα πολυ...το σοου με τα δελφινια κρατησε ακριβως 17 λεπτα, ενω τις αλλες δυο φορες 40 και 45 αντιστοιχα....δεν εγινε το μισο σοου ουσιαστικα... Επισης 10 ευρω μια φωτογραφια με το κινητο σας με το παιδι να αγγιζει το πτερυγιο του δελφινιου (τα αδερφια χωρια= 20 ευρω)......5 ευρω το ατομο για να χαιδεψουν/ταισουν τα παιδια την καμηλοπαρδαλη.......18 ευρω η κανονικη πιτσα...και στο τελος διπλα στην εξοδο 15 ευρω το κουβαδακι που ελεγε λιπασμα (ιπποποταμου, ρινοκερου, θα σας γελασω).... για καποιον που παει πρωτη φορα ΟΚ, αλλα δευτερη ειλικρινα δεν αξιζει ετσι οπως εγινε...ΚΡΙΜΑ......." ΔΕΝ έχω δει ποτέ το σόου με τα δελφίνια να είναι πάνω από 20' (ευτυχώς, θα βαριόσασταν όλοι μαζί). Φωτογραφίες δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις, μπορείς να βγάλεις μόνος σου, δεν χρειάζεται να ακουμπάει κανείς τα δελφίνια, γενικά μου φαίνεται σαχλαμάρα τους αυτό. Τα υπόλοιπα για πίτσα και λιπάσματα... τι να σου πούμε? Χρησιμοποίησε common sense.
duende Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μια χαρα ειναι το παρκο, ειχε καποια προβληματακια τα προηγουμενα χρονια αλλα εχει βελτιωθει πολυ η κατασταση. Αξιζει να πας και τα παιδια σου θα περασουν μια χαρα. Απλα το καλοκαιρι ειναι λιγο ταλαιπωρια γιατι θες πολλες ωρες για να το γυρισεις και θα τα παιξετε απο τη ζεστη υ.γ. ειμαι σιγουρος πως πολλοι απο αυτους που κραζουν ειναι οι ιδιοι που εχουν μονιμα κλεισμενο σε 4 τοιχους η ακομα πιο συνηθες στο μπαλκονι, ενα σκυλο "για παρεα" 2 2
gmts Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Όλες οι φιλοζωικές εδώ μαζεύτηκαν. Να πας γιατί αξίζει. 1 4 1 1
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, duende είπε Μια χαρα ειναι το παρκο, ειχε καποια προβληματακια τα προηγουμενα χρονια αλλα εχει βελτιωθει πολυ η κατασταση. Αξιζει να πας και τα παιδια σου θα περασουν μια χαρα. Απλα το καλοκαιρι ειναι λιγο ταλαιπωρια γιατι θες πολλες ωρες για να το γυρισεις και θα τα παιξετε απο τη ζεστη υ.γ. ειμαι σιγουρος πως πολλοι απο αυτους που κραζουν ειναι οι ιδιοι που εχουν μονιμα κλεισμενο σε 4 τοιχους η ακομα πιο συνηθες στο μπαλκονι, ενα σκυλο "για παρεα" Καταπληκτικός ο παραλληλισμός ενός άγριου με ενα κατοικιδιο ζώο ! Πραγματικά to the point. Εργαζόμενος στο παρκάκι ; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από margaritagr 1 1 1
duende Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, margaritagr είπε Καταπληκτικός ο παραλληλισμός ενός άγριου με ενα κατοικιδιο ζώο ! Πραγματικά to the point. Εργαζόμενος στο παρκάκι ; καμια σχεση, οπως και συ με τη πραγματικοτητα και btw, τι σημασια εχει αν ειναι αγριο η κατοικιδιο? ποσοι βασανιζουν κατοικιδια καθημερινα με τον τροπο που ανεφερα πιο πανω? η κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας επειδη δε μας συμφερει? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από duende 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις