Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θελεις βαρια τσιγαρα είναι το gauloises.αλλα κάτι κοντινό στο prince για αλλαγή για μένα μόνο το camel μαλακό.

Τα davidoff καφέ γιατί τα κάνω μαζί με τα muratti ( κάθε δύο μήνες τα αλλάζω για την γεύση )είναι medium  δεν είναι βαρύ τσιγάρο.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Μια φορά και ένα καιρό έκανα κάτι γαλλικά άφιλτρα, gitanes νομίζω τα λέγανε. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα, αλλά από το PRINCE που καπνίζω χρόνια (εναλλακτικά με καπνό MEDUSA) ήταν πιο βαριά νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mp123 είπε

Που είναι οι εποχές στο Λύκειο που παίρναμε αυτά:

tsigara_13.jpg

Και αυτό το άφιλτρο πολυτελείας το οποίο δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμη.

9 ώρες πριν, Dante80 είπε

Μια φορά και ένα καιρό έκανα κάτι γαλλικά άφιλτρα, gitanes νομίζω τα λέγανε. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα, αλλά από το PRINCE που καπνίζω χρόνια (εναλλακτικά με καπνό MEDUSA) ήταν πιο βαριά νομίζω.

Θυμήθηκα το ανέκδοτο που πάει ο άλλος Γαλομαθής σε ένα περίπτερο μικρού χωριού της Λάρισας  και ακολουθεί διάλογος.

-Ένα πακέτο τσιγάρα κολουάζ μου δίνετε;;;;

-Δεν έχω κύριε;;

-Ζιτάν (gitan);;;;

-Βρε ζητάνε αλλά μόνο 1-2 μήνες το καλοκαίρι και δεν τα φέρνω. :P

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Τα Sante τα είχαν ξαναβγαλει μια εποχή με φίλτρο και κόστιζαν ακριβά.στυλ όπως τα Καρέλια κασετίνα ( gold ). Βαρύ τσιγάρο και αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.jpeg.64c6166145d564e6b588710997c3ebef.jpeg 

ότι ποιο βαρύ μπορείς να βρεις σε περίπτερο(με φίλτρο ή χωρίς, δεν σώζει και τίποτα) , ίδια καπνά με τα Gitanes αλλά τα δεύτερα είναι αρκετά σπάνια στην Ελλάδα.

τα απλά Gauloise είναι οκ, τα Brunes είναι λόγος να μην σου κάνουν τράκα! (έτσι δεν μου τη πέφταν στο λύκειο, μια φορά έδινα και μετά με απόφευγαν :P )

Επεξ/σία από Dark_son20
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...