VonLoutsos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Just now, Curtis76 said: ρατσιστης?😄 Όχι αυτός, το Laser (που μεταξύ μας δεν πρέπει να υπάρχει άλλο laser για μαύρους άλλο για λευκούς και άλλο για κιτρινιάρηδες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Οντόπικ Laser CO2 και Dye να ζητήσεις, μην σου φάνε τα λεφτά σε Alexandrite και Nd:YAG οι απατεωνίσκοι.
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Curtis76 είπε ετσι ρε φιλε, αντρικα πραγματα οχι φλοριες τα χρονια αδυνατιζουν τη τριχα οχι το κερι. δεν ξαναβγαινει σε πολλα σημεια γτ οταν τραβας το κερι μπορει να βγει μαζι με την τριχα και ο θυλακας (και τον βλεπεις). Η τριχα η ιδια δεν αδυνατιζει τουλαχιστον οχι πριν τα 50-60 αλλα η ποσοτητα και η πυκνοτητα της τριχοφυιας μειωνεται δραματικα. Το κερι κανει ακριβως αυτο που υποσχεται το λειζερ δλδ καταστρεφει τους θυλακες ωστε να μην ξαναβγει τριχα.
Curtis76 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Όχι αυτός, το Laser (που μεταξύ μας δεν πρέπει να υπάρχει άλλο laser για μαύρους άλλο για λευκούς και άλλο για κιτρινιάρηδες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Οντόπικ Laser CO2 και Dye να ζητήσεις, μην σου φάνε τα λεφτά σε Alexandrite και Nd:YAG οι απατεωνίσκοι. εψαξα στο google, δεν υπαρχει αυτο, δε ξαναμιλαω https://www.google.com/search?q=laser+for+black+skin&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwj6hNDOgNvjAhUKi1wKHUKlAo8Q_AUIDCgA&biw=1242&bih=603&dpr=1.1 1
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Όχι αυτός, το Laser (που μεταξύ μας δεν πρέπει να υπάρχει άλλο laser για μαύρους άλλο για λευκούς και άλλο για κιτρινιάρηδες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Οντόπικ Laser CO2 και Dye να ζητήσεις, μην σου φάνε τα λεφτά σε Alexandrite και Nd:YAG οι απατεωνίσκοι. η αποτριχωση με λειζερ δεν λειτουργει αν δεν υπαρχει μεγαλο contrast ανεμεσα στο χρωμα της τριχας και του δερματος. Οι ξανθοι επισης δεν μπορουν να κανουν λειζερ. Υπαρχει βεβαια και η φωτολυση αλλα εχω ακουσει οτι ποναει αρκετα.
Curtis76 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, evabb είπε δεν ξαναβγαινει σε πολλα σημεια γτ οταν τραβας το κερι μπορει να βγει μαζι με την τριχα και ο θυλακας (και τον βλεπεις). Η τριχα η ιδια δεν αδυνατιζει τουλαχιστον οχι πριν τα 50-60 αλλα η ποσοτητα και η πυκνοτητα της τριχοφυιας μειωνεται δραματικα. Το κερι κανει ακριβως αυτο που υποσχεται το λειζερ δλδ καταστρεφει τους θυλακες ωστε να μην ξαναβγει τριχα. Για πες μου τοτε πως το εξηγεις που κατι γιαγια δες αποκτουν μουστακι και μουσι μετα τα 70?
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Curtis76 είπε Για πες μου τοτε πως το εξηγεις που κατι γιαγια δες αποκτουν μουστακι και μουσι μετα τα 70? δεν καταλαβαινω καν τι εννοεις ουτε τι σχεση εχει αυτο με την αποτριχωση.
Curtis76 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, evabb είπε δεν καταλαβαινω καν τι εννοεις ουτε τι σχεση εχει αυτο με την αποτριχωση. Κερι δε βαζουν για το μουστακι οι γυναικες?
VonLoutsos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Just now, evabb said: η αποτριχωση με λειζερ δεν λειτουργει αν δεν υπαρχει μεγαλο contrast ανεμεσα στο χρωμα της τριχας και του δερματος. Οι ξανθοι επισης δεν μπορουν να κανουν λειζερ. Υπαρχει βεβαια και η φωτολυση αλλα εχω ακουσει οτι ποναει αρκετα. Το είχα πιο απλό στο μυαλό μου. Συγκεκριμένο μήκος κύματος που <<στοχεύει>> στην τρίχα, χωρίς να λάβω υπόψην κάτι παραπάνω. Θενκς
evabb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Curtis76 είπε Κερι δε βαζουν για το μουστακι οι γυναικες? Οχι ολες, υπαρχουν παρα πολλες μεθοδοι. Δεν ξερω ποιος ηλιθιος σου ειπε οτι με το κερι δυναμωνει η τριχα αλλα μαλλον ειναι ο ιδιος ηλιθιος που λεει οτι και το ξυρισμα δυναμωνει την τριχα. Μετα την εμμυνοπαυση αλλαζουν οι ορμονες των γυναικων οποτε μπορει να υπαρξει αυξηση της τριχοφυιας. Αν το κερι και το ξυρισμα σε εκαναν να βγαλεις τριχες τοτε δεν θα υπηρχαν καραφλοι. 5 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Το είχα πιο απλό στο μυαλό μου. Συγκεκριμένο μήκος κύματος που <<στοχεύει>> στην τρίχα, χωρίς να λάβω υπόψην κάτι παραπάνω. Θενκς Το μηκος κυματος ειναι ενα (αλλα μπορει να αλλαξει η ισχυς του λειζερ), και αποροφαται απο την μελανινη της τριχας αλλα και του δερματος. Γι αυτο πρεπει να υπαρχει διαφορα στο χρωμα ωστε να μην αποροφισει το δερμα το λειζερ. 2 1
Curtis76 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, evabb είπε Οχι ολες, υπαρχουν παρα πολλες μεθοδοι. Δεν ξερω ποιος ηλιθιος σου ειπε οτι με το κερι δυναμωνει η τριχα αλλα μαλλον ειναι ο ιδιος ηλιθιος που λεει οτι και το ξυρισμα δυναμωνει την τριχα. Μετα την εμμυνοπαυση αλλαζουν οι ορμονες των γυναικων οποτε μπορει να υπαρξει αυξηση της τριχοφυιας. Αν το κερι και το ξυρισμα σε εκαναν να βγαλεις τριχες τοτε δεν θα υπηρχαν καραφλοι. Το μηκος κυματος ειναι ενα (αλλα μπορει να αλλαξει η ισχυς του λειζερ), και αποροφαται απο την μελανινη της τριχας αλλα και του δερματος. Γι αυτο πρεπει να υπαρχει διαφορα στο χρωμα ωστε να μην αποροφισει το δερμα το λειζερ. Δεν ειπα καπου οτι το κερι δυναμωνει τη τριχα, μια εξηγηση ζητησα. Και εγω πιστευω οτι το DNA δεν αλλαζει με εξωτερικες κρεμες και λειζερ. Aν τωρα μιλαμε οτι καταστρεφεις το δερμα και γι αυτο δε βγαινουν οι τριχες τοτε εινα αλλο θεμα. Τι λεει η ιατρικη γι αυτες τις παραιατρικες μεθδους δε το εχω ψαξει.(δε με ενδιαφερει πλεον να πεσει η τριχα, τα δοντια να μη πεσουν και ειμαι οκ)
mp123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, evabb είπε γατακια βλεπω οτι το κερι το φοβαστε ε; το laser σε γενικες γραμμες ειναι πεταμενα λεφτα, ολοι λενε οτι ξαναβγαινουν οι τριχες, αντε λεει να κρατησει 2 χρονια. Το laser σε γυναίκα δεν είναι καθόλου πεταμένα λεφτά.καθε δύο μήνες μια συνεδρία .
tz_aristotelis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Διάβασα όλο το φόρουμ.... Φίλοι φίλες απλή η λύση. Ρωτήστε ένα τραβεστί, θα σας τα πει. Από ότι θυμάμαι είναι στην οδό Συγγρού. 1
Curtis76 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 εγω θα βγω για καφε με τις φιλες της γυναικας μου να το συζητησω το θεμα. Εχει αρχισει να με ενδιαφερει.
ELTASSOS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Θα σας προτεινα την γνωστη γελη που κανει αποτριχωση και λευκανση δια επαλειψεως, αλλα θα θεωρηθει διαφημιση μαρκας, οποτε ψαξτε μονοι σας ....γελη=gel .
gia_nnis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Στις 29/7/2019 στις 12:51 ΠΜ, dan_mik είπε Δε το βάζουν επίτηδες σε υψηλή ένταση, ετσι ώστε η τρίχα να μην αποδυναμώνει γρήγορα και να χρειάζεσαι περισσότερες συνεδρίες; Εχω ακούσει πως όσο περνάνε οι συνεδρίες και οι τρίχες πέφτουν, γίνεται και καλύτερη τιμη. Ισχυει; Ναι το εχω ακούσει αυτο, άλλοι λένε πάει ανάλογα με την συνεδρια η τιμη, άλλοι ανάλογα με τα χτυπήματα, άλλοι ανάλογα την έκταση που θα χτυπηθεί. Μπορω να ζητήσω εγω να γίνει με υψηλή ένταση η το κανονίζουν εκει περα; Φαντάζομαι ίσως σε υψηλές εντάσεις να υπαρχει και θέμα κάποιου εγκαύματος; Συνήθως οι άντρες πόσες συνεδρίες χρειάζονται για αισθητή μείωση της τριχοφυΐας; Αλλες περιοχές χρειάζονται περισσότερο, άλλες λιγότερο; Πιο αποτελεσματικό laser, διαβάζω ειναι το "Αλεξανδρίτη". Γνωρίζετε κατι σχετικα; Αυτο να επιλέξω; Αυτο που ειπες με την αραίωση στο μπροστινό μέρος της κεφαλής δε το κατάλαβα. Θελεις να μου εξηγήσεις; Παίζει ρόλο τι τριχοφυΐα υπαρχει στο υπόλοιπο σώμα; Σας ευχαριστώ πολυ ολους για τις απαντησεις. Συγνώμη που σας πρήζω με τις απορίες, αλλα αν ειναι να το κανω, θελω να μάθω τι ισχυει και να γίνει σωστα! Οι τριχωτοι κανουν αραιωση ή και καραφλα!! Ναι επαγγελματικα κολπα για να αυξανεις τις συνεδριες..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις