Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ParhsG είπε

E οτι σου ειπαν laser. Παντως δε ξερω πως κανεις σχεδον δεν εχει τριχες στη πλατη ωμους ισως ειμαστε μειοψηφία

στο γυμναστήριο που πάω που είναι όλοι με σορτσάκια είναι λες και έχουν κάνει όλοι αποτρίχωση.. για δε πλάτη τρώω πολύ δούλεμα από τους φίλους μου :P Σήμερα τις κούρεψα με ξυριστική μηχανή (πολύ κοντό αλλά όχι ξύρισμα). Τουλάχιστον νιώθω πιο αποδεκτός :P

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ θα δώσω μια πολύ απλή συμβουλή. Πριν αποφασίσει κάποιος οτιδήποτε, ας βρει προηγουμένως ΕΝΑΝ που να είχε συγκρίσιμη τριχοφυία και να έχει ακολουθήσει την συγκεκριμένη μέθοδο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. Και αν το αποτέλεσμα μετά την πάροδο πενταετίας είναι ικανοποιητικό και το κόστος αποδεκτό, ας προχωρήσει στην συγκεκριμένη μέθοδο.

Αλλά μην δώσετε ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ πριν βρείτε έστω ΕΝΑ τέτοιο άτομο, που να το εμπιστεύεστε και να έχει τελειώσει την ίδια μέθοδο αποτρίχωσης προ πενταετίας.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε

στο γυμναστήριο που πάω που είναι όλοι με σορτσάκια είναι λες και έχουν κάνει όλοι αποτρίχωση.. για δε πλάτη τρώω πολύ δούλεμα από τους φίλους μου :P Σήμερα τις κούρεψα με ξυριστική μηχανή (πολύ κοντό αλλά όχι ξύρισμα). Τουλάχιστον νιώθω πιο αποδεκτός :P

Εγω παντως ειτε μηχανη ειτε ξυραφι φαινονται εντονα και βγαζω σπυρακια παντα. Δηλαδη θα γυρισουν αρχικα μερικες τριχες και μετα απο καιρο θα βγουν  σπυρακια για ανεξηγητο λογο οταν μεγαλωσουν λιγο σα να παθαινω αλλεργια. Οποτε δε κανω κατι. Ελπιζω με laser αν κανω να γινει δουλεια

Δημοσ.
18 ώρες πριν, giannis.. είπε

Θελει ασπρη επιδερμιδα για να κανει δουλεια το λειζερ.

Σοβαρή ερώτηση:

Οι μαυροι δηλαδή δεν κάνουν αποτρίχωση ?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DrLo είπε

Σοβαρή ερώτηση:

Οι μαυροι δηλαδή δεν κάνουν αποτρίχωση ?

Υπαρχει αλλο ειδος laser

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagos789 είπε

Οριστικη αποτριχωση με την εννοια πηγα για 1-2 ραντεβου και δεν ξαναπαω ποτε,πολυ απλα δεν παιζει,ειναι οπως τα λεει ο giannis.., θα πρεπει να δαπανησεις χρονο και χρημα για να φτασεις σε ενα αποτελεσμα που δεν θα ειναι μονιμο 

Σε οτι αφορα την ευαισθητη περιοχη,ειναι μαλλον κακη ιδεα

Μα δεν είπε κανένας πως θα κανει 1-2 συνεδρίες με laser και δε θα ξανά πάει ποτε. 

Λεω στην περίπτωση που φυσικά καποιος θα διαθέσει χρόνο και χρήμα. Να κανει δηλαδή γύρω στις 10 συνεδρίες που απ’οσο κατάλαβα καπου εκει ειναι ο μέσος όρος για επιθυμητό αποτέλεσμα και έπειτα να κανει καποια συνεδρια οποτε βλέπει ο ίδιος πως χρειάζεται ώστε να μην υπαρχει τριχοφυΐα. Φαντάζομαι αν καποιος χρειάζεται μία συνεδρια στους 12 μηνες, αυτο θα εννοούν ως μόνιμη αποτρίχωση.  

Σκέψου πως θα παρω παράδειγμα Εμενα, που ασχολούμαι με κολύμβηση, παίζω πόλο κλπ, το να εχω τρίχες σε όλο μου το σώμα (και αρκετές) με δυσκολεύει αρκετά σε πολλα πράγματα. Ακομη και η στολη οταν κανω ασκήσεις, ειναι βάσανο το βάλε-βγάλε. Με κερί δεν υπαρχει πιθανότητα να κανω σε όλο το σώμα διότι μια φορα που το δοκίμασα στη πλάτη ΠΕΘΑΝΑ απο τον πόνο. Το ξυράφι που το χρησιμοποιώ, εχει αλλα προβλήματα, γυρισμένες τρίχες, ερεθίζει το δέρμα, και φυσικά δεν μπορω να βάζω ξυράφι σε μεγάλη έκταση. Οπως και σε 2-3 μέρες, ξαναβγαίνει η τρίχα κανονικοτατα. 

Γιαυτο λοιπον σκέφτηκα ως βέλτιστη λύση το laser, διότι πλέον εχω κουραστεί με ολες τις υπόλοιπες μεθόδους. Εσυ θεωρείς πως δεν υπαρχει μόνιμο αποτέλεσμα απο την άποψη πχ του οτι ολοκληρώνεις ας πούμε 10 συνεδρίες και δεν ξανά κανεις καθόλου, θα αρχίσει η τριχοφυΐα να αυξάνεται κανονικά, η θα υπαρχει μεν, αλλα ανεπαίσθητη σαν χνούδι; 

Όσον αφορά την ευαίσθητη περιοχη θελεις να εξηγήσεις λιγο τι εννοεις πως ειναι κακή ιδέα; Για ποιο λόγο; 

Απλώς σκέφτομαι αν κανω στο υπόλοιπο σώμα, δε μπορω να μην κανω και εκει, δε θα ειναι καθόλου ομοιόμορφο το τελικό αποτέλεσμα.. 

Δημοσ.

γατακια βλεπω οτι το κερι το φοβαστε ε; το laser σε γενικες γραμμες ειναι πεταμενα λεφτα, ολοι λενε οτι ξαναβγαινουν οι τριχες, αντε λεει να κρατησει 2 χρονια.

Δημοσ.

Το κερι εχω ακουσει οτι επειδη παιρνει και το χνουδι μαζι με την τριχα μπορει να μην ειναι καλο μακροπροθεσμα. Οτι ετσι βγαινει καποια στιγμη πιο δυνατο το χνουδι η οτι εχει αλλες παρενεργειες.

Τα εχω δοκιμασει και τα δυο στην πλατη. Μπορει επειδη δεν ειναι τοσο πυκνη η τριχα, αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι και τοσο ενοχλητικο το κερι. Οχι περισσοτερο απο το laser που καιει και μετα μυριζει η πλατη σου σαν barbecue την υπολοιπη μερα.

Αλλα το laser τουλαχιστον κρατει 2 μηνες, οποτε εκανα συνηθως αρχες Ιουλιου για να κρατησει το περισσοτερο καλοκαιρι, χωρις προσδοκιες βεβαια για κατι μονιμο.

Φετος σκεφτομαι να δοκιμασω καθε 45-50 μερες οπως λενε για ενα χρονο να δω αν οντως θα υπαρξει διαφορα.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, evabb είπε

γατακια βλεπω οτι το κερι το φοβαστε ε; το laser σε γενικες γραμμες ειναι πεταμενα λεφτα, ολοι λενε οτι ξαναβγαινουν οι τριχες, αντε λεει να κρατησει 2 χρονια.

Δε μπορείς να συγκρίνεις την γυναικεία τριχοφυΐα με την ανδρική. Φυσικά και σε έναν άνδρα το κερί θα πονέσει πολυ περισσότερο. 

Οταν λες ξαναβγαίνουν οι τρίχες μετά απο laser τι εννοεις; Στο αρχικό στάδιο; Σαν να μην εκανες ποτε; Λένε πως αφού περάσουν οι βασικές συνεδρίες, μετά γίνονται κάνα 2 φορες μεσα στο χρόνο για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα. Δεν ξερω αν ισχυει, τι διάβασα γράφω..

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dan_mik είπε

Δε μπορείς να συγκρίνεις την γυναικεία τριχοφυΐα με την ανδρική. Φυσικά και σε έναν άνδρα το κερί θα πονέσει πολυ περισσότερο. 

Οταν λες ξαναβγαίνουν οι τρίχες μετά απο laser τι εννοεις; Στο αρχικό στάδιο; Σαν να μην εκανες ποτε; Λένε πως αφού περάσουν οι βασικές συνεδρίες, μετά γίνονται κάνα 2 φορες μεσα στο χρόνο για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα. Δεν ξερω αν ισχυει, τι διάβασα γράφω..

Δεν εχει και τοση διαφορα η τριχα του αντρα απο της γυναικας. Εχω δει γυναικες με τρομερη τριχοφυια που κανουν κερι και ειναι μια χαρα. Σε γενικες γραμμες οι γυναικες αντεχουν πολυ περισσοτερο τον πονο αλλα στην τελικη αποτριχωση ειναι οχι απονευρωση δοντιου.

Δεν ξερω αν βγαινουν στο αρχικο σταδιο αλλα δεν μενει τελειως ατριχη η περιοχη. Αν εχεις δωσει ενα καρο λεφτα και πρεπει μετα παλι να κανεις συνεδριες ε οχι ρε φιλε, καλυτερα κερι που οντως με τα χρονια αραιωνει την τριχα και κοστιζει πολυ λιγοτερο.

Δημοσ.

Πάρε μια καλή ξυριστικη μηχανή σώματος .οχι ξυραφια κλπ .τις τριμαρεις όσο μήκος θες και τέλος.ουτε σπυράκια ούτε τίποτα.καθε εβδομάδα αυτό και κάθε μέρα κρέμα σώματος bebanthol για να μην βγάζεις τίποτα ερεθισμούς.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Bspus είπε

Το κερι εχω ακουσει οτι επειδη παιρνει και το χνουδι μαζι με την τριχα μπορει να μην ειναι καλο μακροπροθεσμα. Οτι ετσι βγαινει καποια στιγμη πιο δυνατο το χνουδι η οτι εχει αλλες παρενεργειες.

Τα εχω δοκιμασει και τα δυο στην πλατη. Μπορει επειδη δεν ειναι τοσο πυκνη η τριχα, αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι και τοσο ενοχλητικο το κερι. Οχι περισσοτερο απο το laser που καιει και μετα μυριζει η πλατη σου σαν barbecue την υπολοιπη μερα.

Αλλα το laser τουλαχιστον κρατει 2 μηνες, οποτε εκανα συνηθως αρχες Ιουλιου για να κρατησει το περισσοτερο καλοκαιρι, χωρις προσδοκιες βεβαια για κατι μονιμο.

Φετος σκεφτομαι να δοκιμασω καθε 45-50 μερες οπως λενε για ενα χρονο να δω αν οντως θα υπαρξει διαφορα.

pardon; Το κερι αποδεδειγμενα αδυνατιζει την τριχα μακροπροθεσμα, ακριβως γιατι τις τραβαει ολες απο την ριζα και το χνουδι μαζι. Οσες γυναικες κανουν κερι για χρονια θα στο επιβεβαιωσουν. Πλεον εχω σημεια στο σωμα μου οπου δεν φυτρωνει τπτ πια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πάρε μια καλή ξυριστικη μηχανή σώματος .οχι ξυραφια κλπ .τις τριμαρεις όσο μήκος θες και τέλος.ουτε σπυράκια ούτε τίποτα.καθε εβδομάδα αυτό και κάθε μέρα κρέμα σώματος bebanthol για να μην βγάζεις τίποτα ερεθισμούς.

ετσι ρε φιλε, αντρικα πραγματα οχι φλοριες

2 λεπτά πριν, evabb είπε

pardon; Το κερι αποδεδειγμενα αδυνατιζει την τριχα μακροπροθεσμα, ακριβως γιατι τις τραβαει ολες απο την ριζα και το χνουδι μαζι. Οσες γυναικες κανουν κερι για χρονια θα στο επιβεβαιωσουν. Πλεον εχω σημεια στο σωμα μου οπου δεν φυτρωνει τπτ πια.

τα χρονια αδυνατιζουν τη τριχα οχι το κερι.

σορρυ με εχει πιασει η μλκα, συγχυστηκα με το θεμα του αττικου παρκου... παω για υπνο

Επεξ/σία από Curtis76
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...