Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους παιδια! 

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικα με έναν προβληματισμό μου. Δεν κανω πλάκα και ουτε κοροϊδεύω, παρακαλώ οποιος θέλει και γνωρίζει ας απαντήσει σοβαρά. 

Ειμαι 24 ετών και ασχολούμαι με την κολύμβηση αρκετά χρονια. Λόγω αυτής της ασχολίας μου αλλα και το οτι γενικα εχω πολλές τρίχες σε όλο μου το σώμα, τις τριμμαρω με μηχανή, και σε καποια σημεία τις ξυρίζω. Επειδη με αυτές ομως τις μεθόδους, οι τρίχες ξανά βγαίνουν πολυ γρήγορα, γυρνάνε μεσα στο δέρμα, βγάζω σπυράκια κλπ δηλαδή βασανίζομαι... εδω και κάποιο διάστημα σκέφτομαι το laser ως μέσο ώστε να απαλλαγώ απο την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. 

Θα ήθελα να ρωτήσω, το laser όντως εξασφαλίζει που λένε μόνιμη και οριστική απαλλαγή απο την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Εμενα σε καποια σημεία με ενδιαφέρει η οριστική απαλλαγή (πλάτη/ώμους κλπ), και σε καποια αλλα (πόδια/στήθος) δε θα ειχα προβλημα να εχω αλλα φυσικά σε πολυ μικρότερο βαθμό. Αυτο ειναι ανάλογα απο το πόσες συνεδρίες θα θελήσω να κανω σναλογα την περιοχη του σώματος; Συνήθως για μόνιμη απαλλαγή πόσες συνεδριες χρειάζονται και κάθε ποτε; Πονάει το laser; Μια φορα προσπάθησα να κανω με κερί, και ειλικρινά πέθανα απο τον πόνο. 

Μια τελευταία ερώτηση, επειδη και στην ευαίσθητη περιοχη θα ήθελα να μειωθεί η τριχοφυΐα αρκετά, ενδείκνυται το laser εκει; Το προβλημα ειναι πως να το ζητήσω αυτο; Δηλαδή νιώθω λιγο άβολα και στο να το ζητήσω, αλλα και δε θα νιώθω άνετος κατα την εφαρμογη του. Ως άντρας να παω και να γίνει στο συγκεκριμένο σημείο. Ξερω πως δε μπορείτε να με βοηθήσετε στο θέμα ντροπής, αλλα κάθε παρατήρηση/συμβουλή ειναι δεκτή! 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι, έχουν κάνει αποτριχωσεις και λευκανσεις πρωκτού άπειρες φορές. Είσαι σαν κρέας για αυτούς, μη ντρέπεσαι καθόλου

• Like 1
Δημοσ.

Αλλοι κολυμβητές δεν το ζητάνε δλδ? Μην κολλάς η δουλειά τους είναι όπως σου είπαν. Αν χρειαστει δλδ να πας σε ουρολόγο κάποια στιγμή, θα ντραπείς να γδυθεις μπροστά του;

Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να κάνω laser στον κώλο μου και σε άλλα σημεία του σώματος.

Πήγενε, ειδικά εσύ που είσαι κολυμβητής.

Φτηνό δεν είναι όμως αν το βάλεις στόχο και δουλέψεις θα γίνουν όλα.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Voyaller είπε

Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να κάνω laser στον κώλο μου και σε άλλα σημεία του σώματος.

Πήγενε, ειδικά εσύ που είσαι κολυμβητής.

Φτηνό δεν είναι όμως αν το βάλεις στόχο και δουλέψεις θα γίνουν όλα.

στον κωλο γιατί?

• Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dan_mik είπε

Καλησπέρα σε ολους παιδια! 

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικα με έναν προβληματισμό μου. Δεν κανω πλάκα και ουτε κοροϊδεύω, παρακαλώ οποιος θέλει και γνωρίζει ας απαντήσει σοβαρά. 

Ειμαι 24 ετών και ασχολούμαι με την κολύμβηση αρκετά χρονια. Λόγω αυτής της ασχολίας μου αλλα και το οτι γενικα εχω πολλές τρίχες σε όλο μου το σώμα, τις τριμμαρω με μηχανή, και σε καποια σημεία τις ξυρίζω. Επειδη με αυτές ομως τις μεθόδους, οι τρίχες ξανά βγαίνουν πολυ γρήγορα, γυρνάνε μεσα στο δέρμα, βγάζω σπυράκια κλπ δηλαδή βασανίζομαι... εδω και κάποιο διάστημα σκέφτομαι το laser ως μέσο ώστε να απαλλαγώ απο την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. 

Θα ήθελα να ρωτήσω, το laser όντως εξασφαλίζει που λένε μόνιμη και οριστική απαλλαγή απο την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Εμενα σε καποια σημεία με ενδιαφέρει η οριστική απαλλαγή (πλάτη/ώμους κλπ), και σε καποια αλλα (πόδια/στήθος) δε θα ειχα προβλημα να εχω αλλα φυσικά σε πολυ μικρότερο βαθμό. Αυτο ειναι ανάλογα απο το πόσες συνεδρίες θα θελήσω να κανω σναλογα την περιοχη του σώματος; Συνήθως για μόνιμη απαλλαγή πόσες συνεδριες χρειάζονται και κάθε ποτε; Πονάει το laser; Μια φορα προσπάθησα να κανω με κερί, και ειλικρινά πέθανα απο τον πόνο. 

Μια τελευταία ερώτηση, επειδη και στην ευαίσθητη περιοχη θα ήθελα να μειωθεί η τριχοφυΐα αρκετά, ενδείκνυται το laser εκει; Το προβλημα ειναι πως να το ζητήσω αυτο; Δηλαδή νιώθω λιγο άβολα και στο να το ζητήσω, αλλα και δε θα νιώθω άνετος κατα την εφαρμογη του. Ως άντρας να παω και να γίνει στο συγκεκριμένο σημείο. Ξερω πως δε μπορείτε να με βοηθήσετε στο θέμα ντροπής, αλλα κάθε παρατήρηση/συμβουλή ειναι δεκτή! 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 

Να πας καπου που να σου κανουν τιμια δουλεια..! Οι περισσοτεροι δεν το βαζουν στην καταλληλη ενταση με αποτελεσμα να κανεις περισσοτερες συνεδριες..! Εχουν βρει και το εξης ευφυολόγημα  να λενε αναλογα στο ποσο δυνατη τριχα εχει ο καθενας..  Να ξερεις η τιμη παει με την συνεδρια και οσες χρειαστεις..!!!

Εντωμεταξυ με τοσο τριχα που εχεις σιγουρα στο μπροστινο μερος της κεφαλης εχεις μεγαλη αραιωση ή κοντευεις να τα χασεις..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Μην αγχώνεσαι, έχουν κάνει αποτριχωσεις και λευκανσεις πρωκτού άπειρες φορές. Είσαι σαν κρέας για αυτούς, μη ντρέπεσαι καθόλου

Καλα οχι, λεύκανση και τετοια πράγματα με κρατάνε αδιαφορο (καταλαβαινω βέβαια πως το λες απο την άποψη του οτι εχουν δει άπειρα πράγματα οποτε θα ειμαι ένας συνηθισμένος πελάτης τους). 

3 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Αλλοι κολυμβητές δεν το ζητάνε δλδ? Μην κολλάς η δουλειά τους είναι όπως σου είπαν. Αν χρειαστει δλδ να πας σε ουρολόγο κάποια στιγμή, θα ντραπείς να γδυθεις μπροστά του;

Φυσικά και θα παω, απλα το ενα ειναι θέμα υγείας ενώ το άλλο θέμα αισθητικής. 

Απλως ρε παιδια, η αληθεια ειναι πως να παω ετσι με την τρίχα που εχω και να με δουν ντρέπομαι όσο να’ναι. Δε ξερω αν με καταλαβαίνετε...

Δηλαδή να με ρωτήσουν "που θελεις να κανεις;" Και εγω να απαντάω "στην ευαίσθητη περιοχη" κλπ... εκτός αν πω ασχολούμαι με την κολύμβηση, και κάπως ετσι το "κουκουλωσω". 

Δηλαδή εσείς θα πηγαίνατε άνετα χωρις ντροπές; Να ειστε ξαπλωμένοι και να σας κανουμ laser στα γεννητικά όργανα; Δε θα είχατε μια αμηχανία; 

21 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Να πας καπου που να σου κανουν τιμια δουλεια..! Οι περισσοτεροι δεν το βαζουν στην καταλληλη ενταση με αποτελεσμα να κανεις περισσοτερες συνεδριες..! Εχουν βρει και το εξης ευφυολόγημα  να λενε αναλογα στο ποσο δυνατη τριχα εχει ο καθενας..  Να ξερεις η τιμη παει με την συνεδρια και οσες χρειαστεις..!!!

Εντωμεταξυ με τοσο τριχα που εχεις σιγουρα στο μπροστινο μερος της κεφαλης εχεις μεγαλη αραιωση ή κοντευεις να τα χασεις..

Δε το βάζουν επίτηδες σε υψηλή ένταση, ετσι ώστε η τρίχα να μην αποδυναμώνει γρήγορα και να χρειάζεσαι περισσότερες συνεδρίες; Εχω ακούσει πως όσο περνάνε οι συνεδρίες και οι τρίχες πέφτουν, γίνεται και καλύτερη τιμη. Ισχυει; 

Ναι το εχω ακούσει αυτο, άλλοι λένε πάει ανάλογα με την συνεδρια η τιμη, άλλοι ανάλογα με τα χτυπήματα, άλλοι ανάλογα την έκταση που θα χτυπηθεί. Μπορω να ζητήσω εγω να γίνει με υψηλή ένταση η το κανονίζουν εκει περα; Φαντάζομαι ίσως σε υψηλές εντάσεις να υπαρχει και θέμα κάποιου εγκαύματος;

Συνήθως οι άντρες πόσες συνεδρίες χρειάζονται για αισθητή μείωση της τριχοφυΐας; Αλλες περιοχές χρειάζονται περισσότερο, άλλες λιγότερο; 

Πιο αποτελεσματικό laser, διαβάζω ειναι το "Αλεξανδρίτη". Γνωρίζετε κατι σχετικα; Αυτο να επιλέξω; 

Αυτο που ειπες με την αραίωση στο μπροστινό μέρος της κεφαλής δε το κατάλαβα. Θελεις να μου εξηγήσεις; Παίζει ρόλο τι τριχοφυΐα υπαρχει στο υπόλοιπο σώμα;

Σας ευχαριστώ πολυ ολους για τις απαντησεις. 

Συγνώμη που σας πρήζω με τις απορίες, αλλα αν ειναι να το κανω, θελω να μάθω τι ισχυει και να γίνει σωστα! 

Δημοσ.

Αν θα κανεις αποτριχωση με λειζερ  θα κανεις με μηχανημα αλεξανδριτη  ειναι το καλυτερο προσφερει οριστικη αποτριχωση και θα πας μονο σε ειδικες κλινικες(αν θες στειλε μου πριβε να σου προτεινω μερικες ).  Σε θεμα πονου  δεν θα εχεις καποιο προβλημα  ειναι ελαχιστη ενοχληση και θα ξεμπερδεψεις εφ ορου ζωης απο ξυραφια σπυρακια και ερεθισμενο δερμα.

Θα χρειαστουν ΣΙΓΟΥΡΑ 8-10 συνεδριες τις οποιες θα κανεις ανα 40-45 μερες οταν βγαινει η νεα τριχα και ετσι θα εχεις μονιμα αποτελεσματα. απο την 2-3 συνεδρια θα δεις μεγαλη διαφορα , η τριχα θα ειναι αραιη και δεν θα ειναι σκληρη. Μετα τις 10 συνεδριες θα κανεις 1-2 συνεδριες τον χρονο . Τωρα σε κοστος τιμων συνηθως ειναι 

ΠΛΑΤΗ ΩΜΟΙ 120Ε η συνεδρια

ΠΛΑΤΗ ΩΜΟΙ ΜΠΡΑΤΣΑ 160Ε

ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΙΛΙΑ 160Ε

FULL SOMA 300 E

ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ 90Ε

ΚΑΙ απαγορευεται να εισαι μαυρισμενος πριν απο καθε συνεδρια . Θελει ασπρη επιδερμιδα για να κανει δουλεια το λειζερ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, giannis.. είπε

Αν θα κανεις αποτριχωση με λειζερ  θα κανεις με μηχανημα αλεξανδριτη  ειναι το καλυτερο προσφερει οριστικη αποτριχωση και θα πας μονο σε ειδικες κλινικες(αν θες στειλε μου πριβε να σου προτεινω μερικες ).  Σε θεμα πονου  δεν θα εχεις καποιο προβλημα  ειναι ελαχιστη ενοχληση και θα ξεμπερδεψεις εφ ορου ζωης απο ξυραφια σπυρακια και ερεθισμενο δερμα.

Θα χρειαστουν ΣΙΓΟΥΡΑ 8-10 συνεδριες τις οποιες θα κανεις ανα 40-45 μερες οταν βγαινει η νεα τριχα και ετσι θα εχεις μονιμα αποτελεσματα. απο την 2-3 συνεδρια θα δεις μεγαλη διαφορα , η τριχα θα ειναι αραιη και δεν θα ειναι σκληρη. Μετα τις 10 συνεδριες θα κανεις 1-2 συνεδριες τον χρονο . Τωρα σε κοστος τιμων συνηθως ειναι 

ΠΛΑΤΗ ΩΜΟΙ 120Ε η συνεδρια

ΠΛΑΤΗ ΩΜΟΙ ΜΠΡΑΤΣΑ 160Ε

ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΙΛΙΑ 160Ε

FULL SOMA 300 E

ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ 90Ε

ΚΑΙ απαγορευεται να εισαι μαυρισμενος πριν απο καθε συνεδρια . Θελει ασπρη επιδερμιδα για να κανει δουλεια το λειζερ.

Λογικα ομως απο οτι εχω δει οι τιμες μπορει να ειναι πχ 120 η μια αλλα αν παρεις πχ 6 δινεις πχ 350 οχι 720 .

Δημοσ.

Οριστικη αποτριχωση με την εννοια πηγα για 1-2 ραντεβου και δεν ξαναπαω ποτε,πολυ απλα δεν παιζει,ειναι οπως τα λεει ο giannis.., θα πρεπει να δαπανησεις χρονο και χρημα για να φτασεις σε ενα αποτελεσμα που δεν θα ειναι μονιμο 

Σε οτι αφορα την ευαισθητη περιοχη,ειναι μαλλον κακη ιδεα

Δημοσ.

Εγώ που έχω τρίχες παντού και θέλω να κάνω κάτι με τρίχες σε πλάτη-ώμους τι προτείνετε; Έχω κάνει φωτόλυση δεν έγινε τίποτα.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε

Εγώ που έχω τρίχες παντού και θέλω να κάνω κάτι με τρίχες σε πλάτη-ώμους τι προτείνετε; Έχω κάνει φωτόλυση δεν έγινε τίποτα.

E οτι σου ειπαν laser. Παντως δε ξερω πως κανεις σχεδον δεν εχει τριχες στη πλατη ωμους ισως ειμαστε μειοψηφία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...