john_petrucci7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα..Λοιπόν χθες άλλαξα μπαταρία σε κινητό huawei p9 lite από γνωστό μαγαζί. Μου παρέδωσε το κινητό σε άριστη κατάσταση κομπλέ η τάση κλπ κλπ γνήσια. Όταν το φόρτισα λοιπόν και πήγε στο 100% η οθόνη στην άκρη έκανε μια γραμμή από πάνω μέχρι κάτω σα να είναι πιο φωτεινό ας πούμε. Παρατηρώ όμως ότι όσο πέφτει το ποσοστό σα να αχνίζει η γραμμή αυτή. Ξέρει κάποιος τι παίζει να είναι???
john_petrucci7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, saruman123 είπε Το πας πίσω Και λεω παλι οτι οταν το πηρα ηταν κομπλε και πιθανον να φαω πορτα. Θα μου πει οτι οταν στο εδωσα ηταν οκ και λογικο ειναι. Αν ηξερε καποιος τι ειναι ρωτησα
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/7/2019 στις 1:06 ΠΜ, john_petrucci7 είπε Και λεω παλι οτι οταν το πηρα ηταν κομπλε και πιθανον να φαω πορτα. Θα μου πει οτι οταν στο εδωσα ηταν οκ και λογικο ειναι. Αν ηξερε καποιος τι ειναι ρωτησα λογικά στο άνοιγμα σου έκανε ζημιά σε οθόνη - καλώδιο Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από ChrisN.S.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα