Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου...Εδω & μερικα χρονια εχω το πολυμηχανημα HP Deskjet 1510....Μαλλον ηρθε η ωρα να παρω ενα καινουργιο...αυτο που εχω εδω στο σπιτι πρεπει να τα <<εφτυσε>>...καιρος του ηταν...Θα ηθελα να μου λεγατε μεταξυ των: EPSON, HP, & CANON, ποιο να προτιμησω...δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις...τα χρηματα θα ηθελα να ειναι μεχρι 30-35 ευρω...σας ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/7878062/HP-DeskJet-2130-AiO.html

Μπορεις να δεις και εδώ στις αγγελίες https://www.insomnia.gr/classifieds/category/48-εκτυπωτές-πολυμηχ/  μεχρι 20 ευρώ max... (πιο πολλά δεν αξίζει να δώσεις για μεταχειρισμένο ....αν είναι  αγοράζεις τον από πάνω)

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λιγα παραπανω καπου στα 45-50 ευρω μπορεις να εχει και αυτοματο τροφοδοτη για σκανιαρισμα και ασυρματη συνδεση.

https://www.skroutz.gr/c/119/printers/f/6733_486057/aytomatos-trofodotis-adf-polymichanima.html?o=πολυμηχανημα&order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Γιαννη, σε ευχαριστω πολυ...μου εδωσες πολυ καλη ιδεα....μολις τα <<φτυσει>> εντελως ενας παλιος που εχω-ειναι στα τελευταια του- ο HP Deskjet 1510,σιγουρα θα κατευθυνθω σε αυτα που μου γραφεις...δεν το ειχα ψαξει...να εισαι καλα!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vounisios είπε

Γιαννη, σε ευχαριστω πολυ...μου εδωσες πολυ καλη ιδεα....μολις τα <<φτυσει>> εντελως ενας παλιος που εχω-ειναι στα τελευταια του- ο HP Deskjet 1510,σιγουρα θα κατευθυνθω σε αυτα που μου γραφεις...δεν το ειχα ψαξει...να εισαι καλα!

1510 τι λες τώρα.

Πόσο τον έχεις;;;;;;; Εγώ τον έχω πάνω από 4 χρόνια κοντά στα 5 και είναι σκυλί.Γεμίζω συνέχεια μόνος με σύριγγα τα συμβατά μελάνια 2 και 3 φορές το μήνα γιατί  αν αρχίσει να εκτυπώνει η εγγονούλα  και δεν την πάρω είδηση τα άδειασε με τη μία.

Οπότε αν τον έχει 2-3 χρόνια να κάνεις υπομονή.Έχει πολλά ψωμιά ακόμη.:P

Δημοσ.

Φιλε μου καλησπερα...τον εχω καμμια 5ετια περιπου...μια χαρα πηγαινε...με πολυ κοπο καταφερνω να εκτυπωσω...τωρα τελευταια μου κανει τα κολπακια του & εχω νευριασει πολυ...Βαζω μια φωτο με το μνμ που βγαζει οταν παταω εκτυπωση...Αφου εχεις τον ιδιο, μαλλον κατι καλο θα μου πεις...& γλυτωσω γμτ μου κανα  50αρι...Για δες & δωσε μου βοηθεια.....Βαζω την φωτο....

ΠΡΙΝΤΕΡ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.jpg

Δημοσ.

Προσωπικά το έχω στο Ελληνικό μενού γιατί δεν τα πάω καλά με τα ξένα.Αν δεις και νικνέιμ στο άβαταρ θα καταλάβεις.:D

Μήπως αυτό το μήνυμα αναφέρεται στην ποιότητα του χαρτιού που σου ζητάει;;;;; Δηλαδή μήπως στην εκτύπωση έβαλες ειδικό χαρτί και έχεις βάλει απλό οπότε σου ζητάει να βάλεις ειδικό για να εκτυπώσεις τη φωτογραφία;;;;  Για βάλε στην εκτύπωση απλό χαρτί βέλτιστη ποιότητα και βάλε ότι χαρτί θέλεις;;; Θα εκτυπώσει;;;;;

Αν όχι τότε ενδεχομένως να έχει αρχίσει προβλήματα.Κάνε μία απεγκατάσταση και αρχική εγκατάσταση.Αν συνεχίσει τότε ενδεχομένως να ήρθε η ώρα του για ανακύκλωση. 5 χρόνια μια χαρά πήγε για την αξία του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα....οχι,δεν του βαζω ειδικο χαρτι....το συνηθες  Α4 αγορασμενο  ή απο βιβλιοπωλειο ή Σουπερ μαρκετ....θα του κανω μια απεγκατασταση & ξανα εγκατασταση να δω τι παιζει...μπορει ομως να ηρθε η ωρα του.....για να δουμε...σε ευχαριστω πολυ.

Υ.Γ φωτογραφιες δεν εκτυπωνω ποτε.

Επεξ/σία από vounisios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...