Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια απορια σχετικα με την speedex. Παρατηρω τις βαθμολογιες στα καταστηματα και οι περισσοτερες ειναι 1 αστερι και παντου παραπονο. Εχει αλλαξει κατι τα τελευταια χρονια ή ανεκαθεν ηταν ετσι; Και εγω περιμενα δεμα απο Αμερικη και ημουν εκτος Αθηνων για 10 ημερες. Ετυχε να πεσει η παραδοση οταν ελειπα. Πηραν τηλεφωνο την 1η ημερα δε το σηκωσα, καθως συνηθως παιρνουν μονο τηλεφωνικες εταιριες και σπαμαρουν. Την επομενη ημερα επειδη θυμομουν τον αριθμο το σηκωσα και τους ειπα οτι λειπω και ειπαν οτι δεν κανουν 3η παραδοση και να περασω απο τα γραφεια τους στους αμπελοκηπους. Ενταξει λογικο το βρισκω, θα επρεπε και εγω να σηκωνα το τηλεφωνο την 1η φορα για να κανονισω παραδοση, αν και πολλοι γραφουν οτι δεν εβγαλαν ακρη.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Εχω μια απορια σχετικα με την speedex. Παρατηρω τις βαθμολογιες στα καταστηματα και οι περισσοτερες ειναι 1 αστερι και παντου παραπονο. Εχει αλλαξει κατι τα τελευταια χρονια ή ανεκαθεν ηταν ετσι; Και εγω περιμενα δεμα απο Αμερικη και ημουν εκτος Αθηνων για 10 ημερες. Ετυχε να πεσει η παραδοση οταν ελειπα. Πηραν τηλεφωνο την 1η ημερα δε το σηκωσα, καθως συνηθως παιρνουν μονο τηλεφωνικες εταιριες και σπαμαρουν. Την επομενη ημερα επειδη θυμομουν τον αριθμο το σηκωσα και τους ειπα οτι λειπω και ειπαν οτι δεν κανουν 3η παραδοση και να περασω απο τα γραφεια τους στους αμπελοκηπους. Ενταξει λογικο το βρισκω, θα επρεπε και εγω να σηκωνα το τηλεφωνο την 1η φορα για να κανονισω παραδοση, αν και πολλοι γραφουν οτι δεν εβγαλαν ακρη.

Ναι, το έχουν κάνει σαν πολιτική μάλλον να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε με τρόπο να περάσεις να παραλάβεις ο ίδιος το δέμα!

Δημοσ.

Στην πόλη μου είναι μια διαφορά η χειρότερη courier. Δεν φέρνουν το δέμα σχεδόν ποτέ. Αν το δεις από το tracking ότι έφτασε  και πάρεις  να ρωτήσεις γιατί δεν το έφεραν σου λένε και καλά πως σε πήραν τηλέφωνο και δεν το σήκωσες χωρίς φυσικά να έχεις καμία κλήση. 

Δημοσ.

Μα δεν ειναι απο τις ακριβες μεταφορικες, ή κανω λαθος; Αντιστοιχα χαλια ειναι και οι υπολοιπες κουριερ της Ελλαδας;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγω αλαξα ηλεκτρονικο καταστημα οπου εκανα τις αγορες μου,λογω οτι τα ελτα της περιοχης ειναι επιεικώς για γελια,οποτε εκανα την αγορα μου απο καταστημα που συνεργαζετε με speedex ,λεω ε ακομα και αν ειναι τοσο χαλια οσο τα ελτα, ειναι 7 λεπτα δρομος απο μενα οποτε κλαιν θα πηγενω να το περνω εγω, μου εστειλε ενα λινκ το καταστημα οπου και καλα,θα παρακολουθησω την πορεια της αποστολης, με πεταει λοιπον σε αυτην σελιδα   και ακομα ευρεση να πατησω μου τα βγαζει αλαμπουρνεζικα, χωρις αλλα σχολια!!!InkedScreenshot_1_LI.jpg.ebc84d0a8985cf3eb27f0c5cb2cd493b.jpg

Screenshot_2.jpg

Δημοσ.

Όλες οι μεταφορικές/κούριερ κακές κριτικές έχουν, κανείς δεν αφήνει καλή κριτική αν πάρει το δέμα του στην ώρα του, όλοι αφήνουν κακή αν αργήσει έστω και μια ώρα. Λογικό.

Και γενικά δεν υπάρχει " η speedex είναι χάλια, η acs καλή", είναι αναλόγως την περιοχή και το κατάστημα που την εξυπηρετεί, κάποιοι προτιμούν πάντα την μία ή την άλλη ή την 3η κούριερ

επειδή ακριβώς στην περιοχή τους η συγκεκριμένη δουλεύει καλά.

Για μένα, όλες τα ίδια είναι. Καθυστερήσεις πάντα θα υπάρχουν σε όλες για τον Α, Β λόγο και δεν έπεσε η ζάχαρη στο νερό αν παραγγείλω κάτι σήμερα και μου έρθει σε 2 μέρες ή 3 αντί για την επομένη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ασε to link,την εχω πατήσει και εγώ,δεν δουλευει σωστα.

Δοκιμασε απο την σελίδα τους http://www.speedex.gr/

πηρα τηλ στην speedex της περιοχης ουτε καν στα κεντρικα δεν εχει φτασει,και εχω mail απο το καταστημα χθεσινο οτι η το δεμα εσταλει! εδω ειναι το γελιο ,και το καταστημα λει ειναι silver  στο bestprice ,καποιος μας τρολαρει δεν γινεται! και εχει και μονο θετικες αξιολογήσεις  αλλοοο και αυτο!!!!για δεμα που πληρωσα τεταρτη και αν θα το εχω δευτερα κιολας!

PS 

Δοκιμασα στο λινκ σου της speedex δηλαδη, εβαλα τον αριθμο στο track and trace και εβγαλε οτι σημερα! αναχωρησε απο δραμα! δηλαδη πληρωσα τεταρτη και αναχωρησε το δεμα απο δραμα παρασκευη! χοχοχοο απο τα νευρα μου γελαω :) εγω θυμαμαι δουλευα κουριερ  ,και προσπαθουσα να περασω μπλοκα στο κεντρο πχ για να παραδωσω γιατι εβγαζα σπυρια οταν δεν ειχα παραδωσει κατι, τωρα γενικως πολυ χαλαρααα τα βλεπω στις εταιριες ταχυμεταφορων και μπορω να μιλησω μονο για ελτα μεχρι στιγμης και μονο της περιοχης γιατι δεν μπορω να μηδενισω ολα τα ελτα,

και το συγκεκριμενο θεμα μου, ποιο πολυ υπατιο μου φενεται το καταστημα παρα η speedex, τουλαχιστον αυτοι το σηκωσαν αμεσως το τηλ, στα ελτα της περιοχης μου ετρωγες κοιμοσουν και ακομα περιμενες!

για την speedex περιμενα η σελιδα που σε πεταει οταν πατας στο λινκ που σου εχει σταλει απο το καταστημα για να δεις την πορεια της αποστολης, περιμενα να ειναι ποιο ομορφο , τα λογια στα αγγλικα , οσοι την εχουν δει καταλαβαινουν τι λεω

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή από Τετάρτη που έβαλες την παραγγελία, το να παραλάβεις το δέμα την Δευτέρα σου φαίνεται τόσο εξωφρενικό που γελάς από τα νεύρα;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Baator είπε

Δηλαδή από Τετάρτη που έβαλες την παραγγελία, το να παραλάβεις το δέμα την Δευτέρα σου φαίνεται τόσο εξωφρενικό που γελάς από τα νεύρα;

Τι θες ρε φιλλλλαρακι; Πλερωνει ο φίλος και τα θέλει τσακ μπαμ. Άμα λάχει επειδή πλερώνει, πρέπει να φτιάξουν και το σαιτ στα γούστα του. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Simon_says είπε

πηρα τηλ στην speedex της περιοχης ουτε καν στα κεντρικα δεν εχει φτασει,και εχω mail απο το καταστημα χθεσινο οτι η το δεμα εσταλει! εδω ειναι το γελιο ,και το καταστημα λει ειναι silver  στο bestprice ,καποιος μας τρολαρει δεν γινεται! και εχει και μονο θετικες αξιολογήσεις  αλλοοο και αυτο!!!!για δεμα που πληρωσα τεταρτη και αν θα το εχω δευτερα κιολας!

PS 

Δοκιμασα στο λινκ σου της speedex δηλαδη, εβαλα τον αριθμο στο track and trace και εβγαλε οτι σημερα! αναχωρησε απο δραμα! δηλαδη πληρωσα τεταρτη και αναχωρησε το δεμα απο δραμα παρασκευη! χοχοχοο απο τα νευρα μου γελαω :) εγω θυμαμαι δουλευα κουριερ  ,και προσπαθουσα να περασω μπλοκα στο κεντρο πχ για να παραδωσω γιατι εβγαζα σπυρια οταν δεν ειχα παραδωσει κατι, τωρα γενικως πολυ χαλαρααα τα βλεπω στις εταιριες ταχυμεταφορων και μπορω να μιλησω μονο για ελτα μεχρι στιγμης και μονο της περιοχης γιατι δεν μπορω να μηδενισω ολα τα ελτα,

και το συγκεκριμενο θεμα μου, ποιο πολυ υπατιο μου φενεται το καταστημα παρα η speedex, τουλαχιστον αυτοι το σηκωσαν αμεσως το τηλ, στα ελτα της περιοχης μου ετρωγες κοιμοσουν και ακομα περιμενες!

για την speedex περιμενα η σελιδα που σε πεταει οταν πατας στο λινκ που σου εχει σταλει απο το καταστημα για να δεις την πορεια της αποστολης, περιμενα να ειναι ποιο ομορφο , τα λογια στα αγγλικα , οσοι την εχουν δει καταλαβαινουν τι λεω

Γιατί δεν ζήτησες να χρησιμοποιήσουν κβαντική τηλεμεταφορά, ώστε να παραλάβεις αστραπιαία;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Baator είπε

Οταν μου λες 1 με 2 μερες θα ειναι 1 με 2 μερες ,αλλιως να λες εως 3 μερες εως 5 κλπ ωστε να μην μπορω να πω κουβεντα εφοσον επιλεξω το καταστημα σου, εαν σου φενεται αυτο εξωφρενικο ,τοτε παω πάσο!!!

6 ώρες πριν, christakos07 είπε

Γιατί δεν ζήτησες να χρησιμοποιήσουν κβαντική τηλεμεταφορά, ώστε να παραλάβεις αστραπιαία;

Δεν το σκεφτηκα για να ειμαι ειλικρινής 

Δημοσ.

Την κούριερ την πληρώνεις ακριβά για να σου φέρουν το δέμα σε μια άντε 2 μέρες,αν είναι να σου κάνουν παραπάνω γιατί να πληρώσω 8-10 ευρώ που χρεώνουν και να μην πληρώσω ΕΛΤΑ 2.50 ευρώ? Τουλάχιστον στα ΕΛΤΑ θα ξέρω ότι θα αργήσει 2-3 μέρες αλλά τα τελευταία χρόνια ότι έχω στείλει με ΕΛΤΑ και μου έχουν στείλει έχει παραδοθεί σε μια μέρα.

Εδω στον Βόλο η χειρότερη είναι η Speedex και μετά έρχεται η acs,ενώ η γενική είναι παρά πολύ εξυπηρετική και έχουν και ένα χαμόγελο όταν σου μιλάνε.

Στην acs είναι με ένα ύφος στην μάπα τους του στυλ,τι θες ρε μαλακα ενώ στην speedex είναι τούβλα,να έχεις δέμα,να είναι στο κατάστημα της speedex,να τους δίνεις το tracking και να σου λένε ότι δεν ήρθε και το δέμα να είναι κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...