Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο που κανει τα ipads μονοδρομο στην αγορα των ταμπλετ,γιατι εγω δεν μπορω να το δω;

Κατι τετοια διαβαζα και πηγα και πηρα ενα ipad air 2019 και προσπαθω να δω που υπερτερει σε σχεση με ενα samsung tab s4 ας πουμε.Ισα ισα εχασα και την οθοναρα Oled του Samsung...

Στις εφαρμογες υπερτερεί , το οικοσύστημα του ipad ειναι πολυ πιο ανεπτυγμένο απο το αντίστοιχο android κι αυτο γιατι η Google το άφησε στην τυχη του. Εχει εταιρικο tab s4 ο μπαμπας μου, εγω ipad air 2. Όντως οθονάρα αλλά οι περισσότερες εφαρμογες είναι ξεχειλωμένες εκδόσεις του ui των κινητών. Ακόμα και το Playstore δηλαδη, έλεος.

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, atheatos είπε

Σε λιγο θα μας πεις οτι αυτα που διαβαζες ειναι ....ασυναρτησίες.

Οχι κανεις λαθος.Δεν εκρινα ,απλα ρωταω γιατι δεν μπορω να το καταλαβω.

Για τα λεφτα του το air 2019 ειναι μια πολυ καλη συσκευη,αλλα τι ειναι αυτο που το κανει τοσο καλο σε σχεση με ενα tab s4;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο που κανει τα ipads μονοδρομο στην αγορα των ταμπλετ,γιατι εγω δεν μπορω να το δω;

Κατι τετοια διαβαζα και πηγα και πηρα ενα ipad air 2019 και προσπαθω να δω που υπερτερει σε σχεση με ενα samsung tab s4 ας πουμε.Ισα ισα εχασα και την οθοναρα Oled του Samsung...

σαν συσκευές οχι κάπου τρομερά άλλα το οικοσύστημα είναι αλλού

εφαρμογές για android tablet ειναι ελάχιστες που να ειναι για tablet όντος... απο την αλλη για ipad ειναι παρα πολλες

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fronimitis είπε

Οχι κανεις λαθος.Δεν εκρινα ,απλα ρωταω γιατι δεν μπορω να το καταλαβω.

Για τα λεφτα του το air 2019 ειναι μια πολυ καλη συσκευη,αλλα τι ειναι αυτο που το κανει τοσο καλο σε σχεση με ενα tab s4;

Θα το δεις στην πορεία...Αν αυτα που διαβαζες ηταν για καποιο συγκεκριμένο μοντέλο ipad τότε να κανεις την συγκριση μονο με αυτό. Αλλα φαντάζομαι αυτά που διαβαζες ηταν για τα ipad γενικοτερα και ειναι συμπεράσματα μεσα απο μια δεκαετια κυκλοφορίας, αυτού του ειδους συσκευής.

Συγκριτικά s4 VS air 2019 μπορει να βρεις πολλα. Το ipad ομως ειναι σε δικια του κατηγορια οσο περνάει ο χρονος και το δουλευεις ως ταμπλετ και οχι ως οθονη μόνο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hayatevo9 είπε

Είσαι σίγουρος ότι έχεις το ipad mini 1st Gen Με λογισμικό από ios 8 και πάνω και τα πηγαίνει μια χαρά;;; Ρωτάω ξανα: είσαι σίγουρος;;;; 

Ναι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός το ότι δε μπορώ να το κάνω update. Για αυτό πήρα και το καινούργιο.

2 ώρες πριν, heavyrain είπε

Τα αντίστοιχης τιμής Samsung είναι επίσης σκυλιά... Τώρα η σύγκριση iPad με mls που κολλάει δεν ξέρω.... 

Σκυλιά για το πρώτο εξάμηνο. Μετά σκουπίδια. 

Μου mls το έβαλα στην ίδια κατηγορία απλά με τα tablets. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MixMasteR είπε

Ναι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός το ότι δε μπορώ να το κάνω update. Για αυτό πήρα και το καινούργιο.

Σκυλιά για το πρώτο εξάμηνο. Μετά σκουπίδια. 

Μου mls το έβαλα στην ίδια κατηγορία απλά με τα tablets. 

Σε ρωτάω γιατί κι εγώ είχα ipad mini πρώτης γενιάς κι ενώ μέχρι το ios 7 όλα πήγαιναν ρολόι, στο 8 τα πράγματα δυσκόλεψαν και στο 9 το ταμπλέτ έγινε άχρηστο σχεδόν. Πολλά κολλήματα, επανεκκίνησεις κτλ. Έτσι αναγκάστηκα και πήγα στο ipad mini 4 το οποίο όταν το πήρα είχε την 9. Στην 9 ήταν πολύ καλό στη 10 όμως πάλι πήρε την κατιούσα το ταμπλέτ γιατί γενικά αν θυμάσαι η 10 είχε θέμα σε πολλά ταμπλετ. Κι έτσι τελικά πήγα σε ipad 2018, 6ης γενιάς και μέχρι στιγμής όλα καλά. Αλλά τα 2 ram του και ο Α8  σε ένα δύο χρόνια θα είναι ανεπαρκή ώστε να σηκώσουν το λογισμικό οπότε πάλι θα αναγκαστώ να πάω σε κάτι άλλο... 

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση ότι πήγαινε καλύτερα στην 8 από ότι στην 9 . Είχα το iPad 3 (το πρώτο retina) και στην 9 πήρε ανάσα . 

Γενικα οι χειρότερες για μένα ήταν η 8 και η 11 . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, heavyrain είπε

Τα αντίστοιχης τιμής Samsung είναι επίσης σκυλιά... Τώρα η σύγκριση iPad με mls που κολλάει δεν ξέρω.... 

Ο φίλος έχει δίκιο τα ipad απλά δεν συγκρίνονται ειναι μια κατηγορία μονα τους, ειχα ακριβό Samsung, και Lenovo, μέρα με τη νύχτα!! 

Επεξ/σία από patri0tis13
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, armatron είπε

120 hz είναι το 10.5 και πάνω ipad

120hz είναι τα ipad pro αλλά όχι καθαρά στην οθόνη 120hz touch feeling έχουν. 120hz καθαρά έχουν τα 2 razer με την ips το rog Phone 2 με amoled και το one plus 7 pro με 90hz amoled. 

Δημοσ.

"...Από ότι φαίνεται, υπάρχουν τρεις σειρές: η A2000-series (που για την ώρα έχει ένα μοντέλο, το A2068), η A2100-series (που αποτελείται από τα μοντέλα A2197 και A2198) και η A2200-series (που αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, τα A2200, A2228, A2230 και A2232). Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει τρία εντελώς διαφορετικά iPad, ωστόσο γίνεται κατανοητό ότι θα υπάρχουν συγκεκριμένες διαφορές μεταξύ τους...."

Σοβαρά τώρα? Απευθύνεστε σε αποθηκάριους?

Πείτε: iPad air, mini, pro να καταλαβαίνει και κανένας άνθρωπος.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, hayatevo9 είπε

Σε ρωτάω γιατί κι εγώ είχα ipad mini πρώτης γενιάς κι ενώ μέχρι το ios 7 όλα πήγαιναν ρολόι, στο 8 τα πράγματα δυσκόλεψαν και στο 9 το ταμπλέτ έγινε άχρηστο σχεδόν. Πολλά κολλήματα, επανεκκίνησεις κτλ. Έτσι αναγκάστηκα και πήγα στο ipad mini 4 το οποίο όταν το πήρα είχε την 9. Στην 9 ήταν πολύ καλό στη 10 όμως πάλι πήρε την κατιούσα το ταμπλέτ γιατί γενικά αν θυμάσαι η 10 είχε θέμα σε πολλά ταμπλετ. Κι έτσι τελικά πήγα σε ipad 2018, 6ης γενιάς και μέχρι στιγμής όλα καλά. Αλλά τα 2 ram του και ο Α8  σε ένα δύο χρόνια θα είναι ανεπαρκή ώστε να σηκώσουν το λογισμικό οπότε πάλι θα αναγκαστώ να πάω σε κάτι άλλο... 

Τον A10 φοράει το 9.7 2018,τυπογραφικό μάλλον αλλά το διευκρινίζω,δεν πιστεύω πως θα ζοριστει ούτε λόγω τον 2 ram ούτε λόγω του Α10.Όσο για αυτό που ακούγεται για το απλό iPad 2019 με 10.2 inch οθόνη δεν τα πιστεύω!Από όσα μας έχει δείξει η Apple πλην του ipad pro όλα τα υπόλοιπα είναι προϊόντα ανακύκλωσης,οπότε το να βγάλει νέα διάσταση για το απλό iPad δε παίζει!Να βγάλει κάποιο ipad για να τα σπρώξει μαζί με το ios 13 Μπορεί,να είναι το απλό του 2019 με οθόνη 10.5; με 9.7;Να είναι τα υπάρχοντα μοντέλα ipad που θα παρουσιάσει το iOS 13;Θα δείξει :)

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Chef_Alexander είπε

ήταν να κυκλοφορεί ελάχιστα νέα μοντέλα 

Με απλά λόγια ότι και η Huawei, Xiaomi, Samsung που κράζουν οι περισσότεροι, όμως με μια διαφορά...

οι τιμές παραμένουν υψηλές!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, taris είπε

Ενώ ο κόσμος κρυώνει απέναντι στα iphone...

λογικό αν έχεις αγοράσει iPhone που να σου μείνουν λεφτά για πετρέλαιο θέρμανσης για να ζεσταθείς το χειμώνα! 😛

12 ώρες πριν, hayatevo9 είπε

έτσι πάει σε όλα τα προϊόντα όλων δυστυχώς, αλλιώς γιατί να πάρεις τη νέα συσκευή που κάνει τα ίδια πράγματα αλλά πιο γρήγορα!!! ;)

Για μένα πάντως, με τη χρήση που έχω στο μυαλό μου (ίντερνετς 😛 , ταινίες/σειρές, youtube, απλή επεξεργασία φώτο και κανά απλό παιχνίδι) μια χαρά θα την έβγαζα και με το απλό iPad των 300 ευρώ (σκρουτζομάγαζα). Και πάρα πολύ θετική και η περσινή προσθήκη που μπορείς να χρησιμοποιείς και την (ακριβή) γραφίδα για σημειώσεις κ.α.. :)

Επεξ/σία από mants118

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...