Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται, η Apple πρόκειται να ανακοινώσει αρκετά νέα μοντέλα iPad στην ετήσια προγραμματισμένη εκδήλωση της το Φθινόπωρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα MySmartPrice, εντοπίστηκαν δύο ακόμα καταχωρήσεις για δύο νέα μοντέλα iPad στην Eurasian Economic Commission, και τώρα ο αριθμός τους ανέρχεται σε επτά (μαζί με τα πέντε νέα μοντέλα που έκαναν την εμφάνιση τους τον προηγούμενο μήνα).

Οι καταχωρήσεις δεν μαρτυρούν δυστυχώς το παραμικρό για τα νέα iPad πέρα από τους αριθμούς των μοντέλων (Α2200 και A2232) ωστόσο μας επιτρέπουν να σχηματίσουμε μία εικόνα για τα μελλοντικά σχέδια της Apple για τη σειρά iPad. Από ότι φαίνεται, υπάρχουν τρεις σειρές: η A2000-series (που για την ώρα έχει ένα μοντέλο, το A2068), η A2100-series (που αποτελείται από τα μοντέλα A2197 και A2198) και η A2200-series (που αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, τα A2200, A2228, A2230 και A2232). Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει τρία εντελώς διαφορετικά iPad, ωστόσο γίνεται κατανοητό ότι θα υπάρχουν συγκεκριμένες διαφορές μεταξύ τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η μία σειρά ενδέχεται να αποτελεί μία ανανέωση του βασικού iPad (πιθανότατα με μεγαλύτερη 10,2-inch οθόνη) και οι άλλες δύο ενδέχεται να αποτελούν «refresh» των 11-inch και 12,9-inch iPad Pro. Τα νέα βεβαίως iPad θα εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού συστήματος iPadOS.

Engadget

View full article

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου διάβασα πως η Apple θα ρίξει όλο το βάρος σε iPad και smartwaches, αυτό θα αποτελέσει τη μεταIphone εποχή. 

Επεξ/σία από vastegial_74
Δημοσ.

Μέχρι και λίγα χρόνια πριν,  ένας τρόπος της  Apple  να κρατήσει υψηλές τις τιμές των προϊόντων της αλλά και τη μεταπωλητικη τους αξία, ήταν να κυκλοφορεί ελάχιστα νέα μοντέλα Π.χ ένα τηλέφωνο και ένα tablet.  Αυτό από ότι φαίνεται πάει να αλλάξει με την ολοένα αυξανόμενη παρουσίαση περισσότερων μοντέλων σε συντομότερο χρονικό διάστημα 

Δημοσ.

τα tablets ειναι φοβερη αγορα με εξαιρετικη δυναμικη, και η apple το ξερει καλα και επενδυει σε αυτο. Η google κοιμαται τον υπνο του δικαιου, επειδη περιμενει να βγαλει λεφτα απο τους κινεζους. Η microsoft εχει αντιληφθεί εδώ και καιρό την δυναμική αυτή και έχει εξαιρετικές προτάσεις, αλλα δεν έχει app store, και εχει φαει ενα κολλημα με τα windows τα οποια δεν ειναι για tablet κατα τη γνωμη μου.

Πιστευω πως η apple μεχρι πριν 1-2 χρονια ειχε τα  ipad για hobby, αλλα πλεον φαίνεται να ξυπνά και να σοβαρευεται ακουγοντας τις αναγκες του κοσμου για το τι θελει/μπορει να κανει με ενα tablet. ελπιζω συντομα να ακολουθησει και η microsoft και να δωσει μια αντιστοιχη προταση και αυτη (σε επιπεδο software). 

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.

Με τα iPhone να έχουν πιάσει ταβάνι σε πωλήσεις και πλέον να επέρχεται η λογική ισορρόπηση, είναι λογικό να στραφούν σε άλλα προϊόντα  αλλά και υπηρεσίες. Θα γίνει προσπάθεια να προωθήσουν το ipados με νέα ipads και να τονώσουν τις πωλήσεις τους. Σύντομα έρχονται και νέα macbooks με διαφορετική σχεδίαση και λιγότερα μπεζελ. Αν αυτή η τακτική φέρει αποτελέσματα θα δείξει το μέλλον. Είναι γεγονός όμως ότι το hardware έχει κορεστεί για αυτό πλέον στα smartphones όλων των εταιρειών. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μέλλον κατά την άποψή μου θα είναι τα wearable με 5G και τα foldable κινητά , tablets στυλ surface με 5G επίσης..

Συμβατικά λάπτοπ και ταμπλέτες θα πέσουν..

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, cpgr είπε

Κανα oled 120hz πανελ θα δουμε επιτελους?

Εχουν αρχισει ηδη να βγαζουν amoled 120hz οπως το νεο Rog Phone 2 για παραδειγμα

Επεξ/σία από Nvidiaman
  • Like 2
Δημοσ.

Ότι καλύτερο σε tablet. 

Έχω το iPad mini πρώτης γενιάς και το iPad 9.7 2018 και είναι σκυλιά δε μου έβγαλαν ποτε πρόβλημα. 

Ενώ κάτι αλλα κινεζικά που είχα πάρει κ κάτι Samsung mls κτλπ, στο εξάμηνο τα πέταξα σκουπίδια.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, MixMasteR είπε

Ότι καλύτερο σε tablet. 

Έχω το iPad mini πρώτης γενιάς και το iPad 9.7 2018 και είναι σκυλιά δε μου έβγαλαν ποτε πρόβλημα. 

Ενώ κάτι αλλα κινεζικά που είχα πάρει κ κάτι Samsung mls κτλπ, στο εξάμηνο τα πέταξα σκουπίδια.

Τα αντίστοιχης τιμής Samsung είναι επίσης σκυλιά... Τώρα η σύγκριση iPad με mls που κολλάει δεν ξέρω.... 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ ο κόσμος κρυώνει απέναντι στα iphone (ειδικά καθώς στις τελευταίες σειρές οι τιμές έχουν ξεφύγει για τα καλά, και ανταγωνιστικά -για τις ανάγκες των περισσότερων μας- android πωλούνται στο 1/5 του κόστους), η apple παίζει σχεδόν μόνη της μπάλα στις ταμπλέτες, κι έχει και προσιτές τιμές. Ο συνδυασμός android κινητό/apple ταμπλέτα είναι πιο δημοφιλής από ποτέ. Κι αφήστε τα fanboys να τσιρίζουν και να μαλλιοτραβιούνται.

Επεξ/σία από taris
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MixMasteR είπε

Ότι καλύτερο σε tablet. 

Είσαι σίγουρος ότι έχεις το ipad mini 1st Gen Με λογισμικό από ios 8 και πάνω και τα πηγαίνει μια χαρά;;; Ρωτάω ξανα: είσαι σίγουρος;;;; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cpgr είπε

Κανα oled 120hz πανελ θα δουμε επιτελους?

Έβγαλε η Asus ένα κινητό με oled 120 νομίζω. Άρα δεν απέχουμε κ πολύ.

Όσο και αν δεν μου αρέσουν τα iPhone , καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και τα πουλάνε ακριβά. Στις ταμπλέτες όμως , δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την apple, είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο που κανει τα ipads μονοδρομο στην αγορα των ταμπλετ,γιατι εγω δεν μπορω να το δω;

Κατι τετοια διαβαζα και πηγα και πηρα ενα ipad air 2019 και προσπαθω να δω που υπερτερει σε σχεση με ενα samsung tab s4 ας πουμε.Ισα ισα εχασα και την οθοναρα Oled του Samsung...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο που κανει τα ipads μονοδρομο στην αγορα των ταμπλετ,γιατι εγω δεν μπορω να το δω;

Κατι τετοια διαβαζα και πηγα και πηρα ενα ipad air 2019 και προσπαθω να δω που υπερτερει σε σχεση με ενα samsung tab s4 ας πουμε.Ισα ισα εχασα και την οθοναρα Oled του Samsung...

Σε λιγο θα μας πεις οτι αυτα που διαβαζες ειναι ....ασυναρτησίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...