Προς το περιεχόμενο

propliromeni pistotikh karta

kounabi22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μην φοβάστε τις πιστωτικές...Υπάρχει μια μαγική λέξη

"Μη αποδοχή συναλλαγής" και μετά σου επιστρέφουν τα χρήματα....

Με έναν φίλο έιχαμε παραγγείλει από Αμερική από έναν έμπιστο πωλητή 2100? κάτι εξαρτήματα για υπολογιστή... και δεν μας τα έστειλε ποτέ!

Κάναμε αμφισβήτηση συναλλαγής και τα πήραμε όλα πίσω!

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"Μη αποδοχή συναλλαγής"

Μου αρέσει αυτή η πρόταση! :roll:

"Μη αποδοχή συναλλαγής"..., "Μη αποδοχή συναλλαγής"..., "Μη αποδοχή συναλ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά πήγα και άνοιξα λογαριασμό 1-2-3 στην ALPHA σα φοιτητής. Βέβαια επειδή δεν είχαν καρτες για νεους μου δώσαν μια κάρτα για εφήβους (μου είπαν σε 2-3 μέρες να πάω να πάρω κάρτα για νέους που θα φέρουν). Με αυτή τη χαρτινη καρτούλα λέει θα μπορώ να κάνω αναλήψεις και καταθέσεις και οτι δεν έχω βιβλιάριο. Ισχύει αυτό; Αν έχει κάνει κάποιος ας μας πει. Και της λέω αυτης που με εξυπηρετούσε (λέμε τώρα) οτι θα ήθελα χρεωστική κάρτα. Ναι πιστωτική μου λέει, το ίδιο είναι, καλά λέω κάτι θα ξέρει. Έτσι είναι πραγματικά; Μια θα μου δώσουν και θα λειτουργεί και σα πιστωτική και σα χρεωστική, γιατι έχω μπερδευτεί τώρα. Οποιος ξέρει να με φωτίσει λιγο...

Θενκς.... :shock:

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι απολύτος βέβαιος ότι λέγοντάς σου "είναι και πιστωτική" εννοούσε το εξής : Η κάρτα ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ από τα μαγαζιά που ζητούν πιστωτική αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί ως ΜΟΝΟ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ, δηλαδή δε σου προσφέρει πίστωση = δε θα προκύψει ποτέ αρνητικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σου.

Δεν ξέρω ποια κάρτα θα πάρεις τελικά, αλλά αν είναι σαν τη δική μου ή των περισσοτέρων, αυτό ισχύει νομίζω.

Επίσης, αφού λες ότι σου είπε ότι με τη χάρτινη καρτούλα μπορείς να κάνεις αναλήψεις και καταθέσεις χωρίς βιβλιάριο επίσης δε βλέπω λόγο να μην ισχύει. Άλλωστε κατάθεση μπορείς να κάνεις και μόνο με την κάρτα σου (αν είχες ήδη την πλαστική που συζητάμε) - Εγώ το έχω κάνει και no prob (με την πλαστική εννοώ)

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Με αυτην την καρτουλα και την ταυτοτητα σου μπορεις να κανεις οτι αναληψεις/καταθεσεις θελεις...

Τωρα παμε στην καρτα η οποια ειναι ΜΟΝΟ χρεωστικη δεν μπορεις να αγορασεις κατι χωρις να υπαρχουν ηδη αυτα τα λεφτα στον λογαριασμο σου βεβαια απο οσο ξερω δεν το εχω κανει (ακομα) μπορεις να ορισεις ενα ποσο ωστε να εχεις καποια πιστωση αλλα δεν ξερω λεπτομεριες

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, απλα μου φάνηκε λίγο περίεργο το οτι δεν έχει βιβλιάριο αλλα αφού το χετε κι εσεις προφανώς έτσι θα είναι. Αντε να την εγκαινιάσουμε και με καμια αγορά... Θενκς εγκεν

ΥΓ: Πωπω τι ταχύτητα ήταν αυτή μέχρι να πατήσω το reload είδα δύο απαντήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη πλεον μπορει ενας φοιτητης να πουλαει και μουρη στο σουπερ μαρκετ πληρωνοντας με πιστωτικη παρακαλω! :D

Δημοσ.

Ρε παιδιά πήγα στην alpha και έκανα και αίτηση για κάρτα ανλήψεων απο μηχάνημα. Οταν της είπα για χρεωστική (έκανε σαν κινέζα και μου είπε πιστωτική όχι χρεωστική) μου ζήτησε εκαθαριστικό ή δικό μου ή των γονιών μου. Καλα χρειάζεται εκαθαριστικό για χρεωστική κάρτα; Αφου ότι έχω στην τράπεζα θα πέρνουν. Για πείτε ρε παιδιά όποιος το έχει κάνει, εχετε δώσει εκαθαριστικό ή είναι ψιλοστόκος αυτη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...