Προς το περιεχόμενο

propliromeni pistotikh karta

kounabi22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν λεω ετοιμαζομουνα χτεσ να βαλω μυνημα γι ατο παραπανω θεμα αλλα τελικα διαβαζοντας και τις 5 σελιδεσ :shock: μου λυθηκαν ολεσ οι αποριες :D

Δημοσ.

kserei kaneis meta apo posh wra energopoihte apo thn paralavh? Giati thn exw parei apo to prwi kai kanenas den ti dexete mexri twra (00:00) exw arxisei na anisixw........................ :shock:

Δημοσ.
pedia ego exo tin exis aporia:

gia na anixo logariasmo sti alpha i gia na paro tin gift card prepi na eimai ano ton 18?

taytotita exo alla ime 17+...

episis' date='to 1|2|3 einai mono gia fitites i kai gia mathites(opos ego)???[/quote']

Λοιπον ViPeRMaN για να ανοιξεις λογαριασμο 1|2|3 πρεπει να

εισαι ενηλικος εμενα τουλαχιστον αυτο μου ειπαν σημερα οταν πηγα

να ανοιξω εναν. Τωρα απο εκει και περα μπορεις νομιζω να πας με

καποιο μεγαλυτερο και να ανοιξεις λογαριασμο στο ονομα σου διορθωστε με αν κανω λαθος :roll: :roll: :D

Δημοσ.

Ναι γίνεται να είναι όμως δικαιούχος και ο μεγαλύτερος και μετά παίρνεις εσύ την κάρτα και κάνεις ότι θέλεις...Και όταν γίνεις 18+ βγάζεις και τον άλλον από την μέση!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
xerei kaneis gia tin attica gift card, an mporoun na sou katathesoun xrimata? px apo kapoia etairia stoiximaton tou exoterikou ;-)

Έλα Αλέκο τι είπες;;;

ΟΧΙ

Βάλε Alpha για να μπορούν!!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδη δεν εχω ιδεα γενικα με τις πιστωτικες,για την attica gift card τι χρειαζεται για να τη βγαλεις?αρκει το 18+?ή θελει ΑΦΜ κλπ κλπ,πραγματα που ακομα δεν πολυγνωριζω...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Quote:

Και μπορείς να κάνεις την εξής μαγκια, να έχεις 2 λογαριασμούς και στον έναν να έχεις την κάρτα και πάντα να είναι μηδενικός και όταν θέλεις να κάνεις μια αγορά να μεταφέρεις μέσω Web Banking το ποσό της αγοράς και μετά να είναι πάλι μηδενική. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεις 100% ασφάλεια, δηλαδή και να σου κλέψουν τον αριθμό δεν θα μπορούν να σου τραβήξουν χρήματα αφού δεν θα έχει μέσα και να θέλει κάποιος να σε χρεώσει παραπάνω δεν θα μπορεί γιατί δεν θα έχει μέσα η κάρτα χρήματα!!!!

Mε καλυψες πληρως.

Ναι ρε 'συ αλλά αν κάποια στιγμή ξαναβάλεις χρήματα και δεδομένου ότι μιλάμε για non-trusted site ή μαγαζί ( γιατί διαφορετικά ποιο το νόημα στην κουβέντα; ) τότε αφού θα έχουν κρατήσει τον αριθμό του λογαριασμού σου - από την προηγούμενη συναλλαγή σου μαζί τους - μπορούν κάλλιστα να σου φάνε όσα μόλις έβαλες!

Βέβαια επανέρχομαι και λέω ότι αυτό θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας και στην περίπτωση που δεν παίρνεις απόδειξη (ή ακόμα και αν παίρνεις να είναι fake) θα έχανες τα χρήματά σου μέχρι να άνοιγες νέο λογαριασμό και να κλείδωνες τον παλιό. :!: Ωστόσο όπως έχει δείξει η πράξη (και μόνο αυτή) κάτι τέτοιο ως κρούσμα δεν έχει ακουστεί. :roll:

Αλλά ρε γαμώτο η λογική "αυτό βλέπω αυτό εμπιστεύομαι" δεν μου κάθεται καλά. Δεν μπορεί να μην έχουν προσπαθήσει κάποιοι να πάρουν χρήματα (έστω και λίγα που θα μπορούσαν να τα δικαιολογήσουν - πχ. για προμύθειες service! - λέμε τώρα! ό,τι κουφό φανταστεί ο καθείς για να τραβήξει άλλα 5-10 ευρώ)

Δεδομένου ότι η 'πενία τέχνες κατεργάζεται' λοιπόν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρώ βέβαιο ότι υπάρχει κάποιος που μου διασφαλίζει την διαφάνεια της αγοράς. Ποιος όμως; Και πως; :?:

:idea: Μήπως αυτό είναι το ότι η τράπεζα ΔΕΧΕΤΑΙ αν της το πεις να σου δείξει το withdraws πότε και που καθώς και από ποιον γίνανε ώστε μετά να το κυνηγήσεις δικαστικά; Όμως και έτσι να είναι πολλές φορές για μικρά ποσά ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ το δικαστικό κυνήγι ακόμα και δίκιο να έχεις άρα πάλι χάνεις. Άσε που αν κάποιος αφαιρεί από τους πελάτες του καθημερινά 0.01 ευρώ δε θα το πάρουν παρά πολύ αργά χαμπάρι. Και φυσικά αυτός σε ένα χρόνο αν έχει πολλούς πελάτες μπορεί να βγάλει ένα καλό ποσό... :?

Επίσης θα μπορούσε (πχ. στα ψιλά γράμματα) ένα site να σου λέει ότι 'δέχεσαι την συναλλαγή αποδεχόμενος ταυτόχρονα ότι θα σου τραβάμε 0.1 ευρώ για κάθε αγορά σου από εδώ και στο εξής' και έτσι να μην μπορείς να βρεις αργότερα ούτε το δίκιο σου. Ακόμα χειρότερα; Να σου γράφει ότι αποδέχεσαι πως θα πρέπει να κρατήσεις ανοιχτό το λογαριασμό σου σε αυτούς (δεσμεύοντας τα χρήματά σου) 1 χρόνο με την παρακάτω σύμβαση!

:arrow: ΟΛΑ τα παραπάνω είναι σενάρια της φαντασίας μου. Και σκοπίμως είναι τεντωμένα στα άκρα για να προκαλούν! Θέλω αν μπορεί να με καλύψει κάποιος στο γιατί να μην γίνουν αυτές οι εικασίες και πραγματικότητα μια μέρα... :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...