_DiMoN_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 GIORGARAS φαντάζομαι ότι η προμήθεια θα μεγαλώνει αλλά δεν γνωρίζω. Ναι μπορείς να κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά με της Alpha (μιλάμε γι' αυτήν την καρτούλα που σου δίνουν όταν ανοίγεις τον λοαγαριασμό και ΟΧΙ για πιστωτική), μα ακριβώς! Μα όλες είναι VISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και η Attica και η Alpha !
The_Judas Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Ο λογαριασμός 1|2|3 έχει και δικό του site : http://www.alpha1-2-3.gr/ Πάντως μου φαίνεται περίεργο που δεν αναφέρει τίποτα για συνδρομή ή επιπλέον χρεώσεις στην χρεωστική κάρτα ... δηλαδή τζάμπα στη δίνουν ? Μήπως υπάρχει κάποιο ποσοστό που παίρνει η τράπεζα κάθε φορά που κάνεις συναλλαγή με την κάρτα ? Δυστυχώς οι πιο πολλές τράπεζες σου αναφέρουν τα προνόμια και όχι τις υποχρεώσεις σου απέναντι τους ! Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος σ'αυτά τα θέματα.
GIORGARAS Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 tote etsi opos einai simferei logariasmos alpha bank. eimai kai foititis tha vazo opote thelo na kano mia agora ena poso kai ola kala...
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μήπως υπάρχει κάποιο ποσοστό που παίρνει η τράπεζα κάθε φορά που κάνεις συναλλαγή με την κάρτα ? Ναι σήμερα το μάθαμε και είναι περίπου 3% και το παίρνει από τον μαγαζάτορα, δηλαδή πας σ' ένα κατάστημα και κάνεις μια αγορά 2.600€ και το κάνεις με την κάρτα σου, τότε η τράπεζα θα πάρει από το μαγαζάτορα 78€ και τα υπόλοιπα θα τα βάλει στον λογαριασμό του....... GIORGARAS γιατί χτυπιέμαι τόση ώρα και βέβαια με 0 έξοδα έχεις μια κάρτα και την χρησιμοποιείς με 0 έξοδα. Κι επειδή κάποιος ρώτησε από που κερδίζει η τράπεζα αφού δεν παίρνει τίποτα, είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα αυτό, τεράστια θα έλεγα. Ας σου πω όμως κάποια. Ξέρεις τι είναι για κάθε τράπεζα να πηαγαίνει ο καθένας και να βάζει στον λογαριασμό του χρήματα; Εδώ οι τράπεζες αν έχεις αστρονομικά ποσά σου κάνουν δώρα μέχρι και αμάξια για να τα καταθέσεις σε αυτούς. Έγώ π.χ. όταν άνοιξα τον 1|2|3 μαζί με την Visa που μου δώσαν για τον λογαριασμό ζήτησα στον λογαριασμό μου να υπάρχει δυνατότητα υπερανάληψης μέχρι και 150€, δηλαδή ενώ ο λογαρισμός είναι 0€ εγώ να μπορώ να τραβήξω 150€ και μάντεψε τι, αυτό έχει τόκους για κάθε μέρα που δανείζομαι αυτά τα χρήματα... Επίσης μέσα από το 1|2|3 μπορείς να βγάλεις δάνεια, πιστωτικές κάρτες (όπως κι έκανα)....Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα........
kounabi22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 paides na rotiso kati. otan kaneis mia agora meso internet einai upoxreotiko na dilonis oti menis ellada kai na sou pernoun kai 18% fapa,an dilosis kapia alli xora uparxei problima? px ena game kanei 15.5 euro (osa exo sti karta mou) alla me to fapa greece mou bgaini 17 kai kati ,an omos diloso amerikh parameni 15.5. ti protinete?
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δεν γίνεται φίλε μου.... Αυτό γίνεται σε όλα τα site τα Ευρωπαϊκά, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να τα φορολογούν κι έχεις δύο επιλογές, είτε να πληρώσεις το φόρο της εκάστοτε χώρας ή τις δικιά σου. Σε συμφέρει της Ελλάδας το 18% διότι είναι το χαμηλότερο. Τώρα φίλε μου γι' Αμερική είναι άλλη περίπτωση διότι κάνουν εξαγωγή και δεν φορολογούνται τα εξαγόμενα, το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα αν έρθει κάποιος εκτός Ευρώπης μόλις φεύγει από την χώρα μπορεί να πάρει πίσω το 18% (Do you know Global Refund?)...... Μην τρως τον χρόνο σου να το ψάχνεις δεν ΓΙΝΕΤΑΙ!
kounabi22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 exo dilosi ola ta stoixeia mou sosta alla sto country to ebala greenland kai den mou ebale fapa alla akoma den patisa to submit order. les na mou pei oti den eisai sosta ta stoixeia mou h tha ginei kanika h agora?
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Κοίταξε όταν ελέγχουν τον αριθμό της κάρτας σε συνδυασμό με το όνομα ελέγχουν και την διεύθυνση...Αν είναι να μην στο στείλουν μπορεί και να περάσει. Κάντο και βλέπεις!
kounabi22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 upopsin h agora prokite gia ena game pou tha to kano register kai tha mou steiloun meso email ena link gia tin full version.
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Πάντως στην διαδικασία που ελέγχουν αν η κάρτα είναι δικιά σου. 1000000000000000000000000000000% ελέγχουν την χώρα σου, τώρα αν έχουν σύστημα που αν δουν ότι η χώρα είναι εντός EU σου βαζουν το 18% δεν το γνωρίζω!
kounabi22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 telika to dokimasa kai h xreosi egine kanonika den mou ebalan fapa.
agiosall~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Πηγα σημερα και ανοιξα λογαριασμο στην ALPHA Bank τον 1|2|3 και μαζι πηρα και την Electron VISA (σε 15 μερες θα την εχω στα χερια μου ) ολα εγιναν πολυ γρηγορα και απλα (δεν το περιμενα ).
ViPeRMaN Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 pedia ego exo tin exis aporia: gia na anixo logariasmo sti alpha i gia na paro tin gift card prepi na eimai ano ton 18? taytotita exo alla ime 17+... episis,to 1|2|3 einai mono gia fitites i kai gia mathites(opos ego)???
Primitive Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Re paidia liste mou 2 apories. H gift card einai visa electron! Otan thelw na agorasw kati apo kapou apo amazon.com p.x. kai den exei to sima tis visa electron stous tropous pliromhs... an epileksw aplh visa.... tha thn dexthoune? Episis otan mou leei oti dexete visa electron alla mono se pounts an plirwsw me thn gift card pou exei euros tha tin dexthoune?
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Re paidia liste mou 2 apories. H gift card einai visa electron! Otan thelw na agorasw kati apo kapou apo amazon.com p.x. kai den exei to sima tis visa electron stous tropous pliromhs... an epileksw aplh visa.... tha thn dexthoune? Episis otan mou leei oti dexete visa electron alla mono se pounts an plirwsw me thn gift card pou exei euros tha tin dexthoune? Το πρώτο ναι Το δεύτερο οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.