agiosall~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μολις τωρα ειδα αυτο το Topic και θα ηθελα να ρωτησω εγω αυριο αποφασισα να παω να ανοιξω εναν λογαριασμο στιν alpha bank για να βγαλω αυτην την πιστωτικη τι χαρτια θα χρειαστω εκτος απο ταυτοτητα?????
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Τίποτα.......... Εγώ όταν είχα πάει ν' ανοίξω μου λένε ότι για να τον ανοίξεις πρέπει να καταθέσεις 300€ και μετά τα παίρνεις...Οπότε τους λέω γεια σας! Με κυνηγήσαν και μου τον ανοίξαν έτσι! Οπότε αν σου πουν για 300€ μην πέσεις στην μπλόφα, εκτός αν έχεις εκείνη την στιγμή!
agiosall~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Παλι στο δρομο μου _DiMoN_, το εχει η μοιρα εγω να ρωταω και εσυ να απαντας καλα και να μου ζητουσαν δεν θα ειχα να τους δωσω αλλα ενταξει... δηλαδη παω με μια ταυτοτητα και καθαρισα ωραια (και εχω δει και ενα πολυ ωραιο dvdplayer στο play.com).
orck Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 δεν μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο με οτι ποσο θες (εκτος και αν ειναι μισθοδοσιας) πρεπει για να στον ανοιξουν να κανεις καταθεση ενα ποσο και ισχυει αυτο που λες αν ειναι μικρο το ποσο (δεν ξερω ποσα) σου περνουν κατι ψιλα για εξοδα συντηρησης οσον αφορα εμενα πηρα κινητο με συνδεση χωρις να δωσω στο καταστημα ΤΙΠΟΤΑ αλλο περα απο την καρτα (υποτιθεται οτι σου εχει κανει ελεγχο αξιοπιστιας η Τραπζα που στην εβγαλε) καλο ειναι να μην λες οτι δεν ειναι πραγματικη πιστωτικη γιατι μερικοι κολανε παρολο που το μηχανημα την δεχεται και η τραπεζα την εγκρινει κανονικα στης πιστωτικες πληρωνεις συνρομη καθε μηνα αλλα ειναι αναλογα τις "προσφορες"
karib Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Τελικα ποια κάρτα συμφέρει περισσότερο από πλευράς ασφάλειας και ευκολίας, της Alpha ή της Aττικής?
karib Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Της Alpha.........Με τεράστια διαφορά! Γιατι, εν συντομία?
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Και μπορείς να την γεμίσεις όσες φορές θέλεις, όσο θέλεις και χωρίς έξοδα. Γιατί αν δεν κάνω λάθος στην Attica έχει ελάχιστο 50€ ενώ σ' έναν λογαριασμό το ελάχιστο είναι 0,01€ !!!!!!!!!! Και μπορείς να κάνεις την εξής μαγκια, να έχεις 2 λογαριασμούς και στον έναν να έχεις την κάρτα και πάντα να είναι μηδενικός και όταν θέλεις να κάνεις μια αγορά να μεταφέρεις μέσω Web Banking το ποσό της αγοράς και μετά να είναι πάλι μηδενική. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεις 100% ασφάλεια, δηλαδή και να σου κλέψουν τον αριθμό δεν θα μπορούν να σου τραβήξουν χρήματα αφού δεν θα έχει μέσα και να θέλει κάποιος να σε χρεώσει παραπάνω δεν θα μπορεί γιατί δεν θα έχει μέσα η κάρτα χρήματα!!!!
karib Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Και μπορείς να κάνεις την εξής μαγκια, να έχεις 2 λογαριασμούς και στον έναν να έχεις την κάρτα και πάντα να είναι μηδενικός και όταν θέλεις να κάνεις μια αγορά να μεταφέρεις μέσω Web Banking το ποσό της αγοράς και μετά να είναι πάλι μηδενική. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεις 100% ασφάλεια, δηλαδή και να σου κλέψουν τον αριθμό δεν θα μπορούν να σου τραβήξουν χρήματα αφού δεν θα έχει μέσα και να θέλει κάποιος να σε χρεώσει παραπάνω δεν θα μπορεί γιατί δεν θα έχει μέσα η κάρτα χρήματα!!!! Mε καλυψες πληρως.
The_Judas Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα κόστος στην Alpha bank , ούτε για μεταφορά χρημάτων, ούτε και για έξοδα συντήρησης και ούτε για παροχή κάρτας ?
SpY Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 As rwtisei re paidia kapoios kai stin Attica ti promitheia theloun. Mporei px na theloun 1 euro promitheia pou den mporw na pw oti einai kanena idiaitero poso:-) Pantws kai tis Attikis to sistima mou aresei. Pas bazeis osa money kanei to proion pou theleis na agoraseis kai istera tin kais Alla apo tin alli kathe fora pou thes na pareis kati tha trexeis stin trapeza na vgazeis karta? Tis ALPHa exei autin tin eukolia! Pantws gia opoion den agorazei syxna apo to net kai thelei mia fora ton xrono na parei kati apo to net nomizw oti i Attica einai oti prepei
orck Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 _DiMoN_ διαβασε τι λεω σε προηγουμενο ποστ η τραπεζα ΘΕΛΕΙ ενα ελαχιστο ποσο για να ανοιξει τον λογαριασμο και σου κρατανε ενα πολυ μκρο ποσο για εξοδα συντηρησης το λεει και η ιδια η τραπεζα εκτος και αν εχεις αλλες πληροφοριες http://www.alpha.gr/page.asp?PageID=143&Lang=1
GIORGARAS Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 ego exo tin eksis aporia gia tin gift card. An grafto sindromitis kapou i Ellada i eksoteriko gia dio xronia kathe mina na plirono ena poso, pano ston ena xrono i gift card telionei apo pou tha trabaei lefta? episis me tin gift card mporo na agorazo apo opoiodipote site ipostirizei visa? opos kai na exei me tin alpha bank exei pali na anoikseis logariasmous kai istories.
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Αν ανοίξεις λογαριασμό 1|2|3 δεν έχει έξοδα συντήρησης... Οι άλλοι έχουν 9€ το εξάμηνο!!!! Όσο για το αρχικό ποσό δεν ισχύει στην πράξη! Σήμερα ήμουν σε σεμηνάριο για κάρτες της American Express (Alpha Bank και μιλήσαμε για όλα) Στην gift card μόνο για 50€ θέλει έξοδα 6€...Ασε που όπως είπε ο φίλος GIORGARAS δεν μπορείς να κάνεις κάποια συνδρομή επειδή δεν ξαναγεμίζει!!!! ? episis me tin gift card mporo na agorazo apo opoiodipote site ipostirizei visa? Ναι και ξανά ναι , το ίδιο και με την Alpha Bank
GIORGARAS Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 i promitheia 6 euro einai me kathe poso i megalonei oso megalonei to poson? me tin xreostiki karta tis alpha bank mporo na kano tin idia douleia akribos i milame gia tin pistotiki? me endiaferei na mporo na psonizo opos me kanoniki visa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.