Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω τον παρακάτω υπολογιστή - για την κάρτα γραφικών δεν γνωρίζω να σας γράψω περισσότερες πληροφορίες. Όταν όμως τρέχω το Fortnite με το που γεμίζει η μπάρα φόρτωσης μου βγάζει το εξής μήνυμα...

spacer.png 

Λειτουργικό Σύστημα Windows 10 Home (Γνήσια)
Κουτί Mini Tower
Επεξεργαστής Intel Core i5
Τύπος Επεξεργαστή Intel Core i5-2500 3.30 GHz up to 3.70 GHz
Μνήμη 8GB DDR3
Σκληρός Δίσκος 500GB HDD
Κάρτα γραφικών Intel HD Graphics

Για τον λόγο αυτό σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την κάρτα γραφικών...

Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti 4GB (GV-N105TD5-4GD)

Πιστεύεται ότι με αυτήν την αγορά θα λυθεί ή θα μου παρουσιάσει άλλο πρόβλημα. Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού καλύπτονται μετά;

Επίσης η κάρτα είναι καλή (αξία γύρω στα 140 - 150 ευρώ) ή να προτιμείσω κάποια άλλη;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων.

Δημοσ.

Καταρχήν αυτή την στιγμή δεν έχεις κάρτα γραφικών και παίζεις με τα ενσωματωμένα του επεξεργαστή που προφανώς δεν μπορούν να σηκώσουν παιχνίδι σαν το Fortnite.

Το θέμα είναι πως και την καλύτερη κάρτα γραφικών να βάλεις πάντα θα έχεις περιορισμό (bottleneck) από τον επεξεργαστή σου, ο οποίος είναι πολύ παλιός.

Η γνώμη μου είναι να μαζέψεις κάποια χρήματα, 500€ - 600€ και να φτιάξεις ένα καινούργιο κουτί, διαφορετικά απλά θα πετάξεις τα χρήματα σου και δεν θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς το παιχνίδι.

Δημοσ.

σε αυτά τα χρήματα θα πρότεινα RX 570 είναι αρκετά καλύτερη από την 1050ti πχ. https://www.skroutz.gr/s/11722006/MSI-Radeon-RX-570-4GB-Armor-OC.html
η με λίγα παραπάνω 1060 πχ. https://www.skroutz.gr/s/9742349/EVGA-GeForce-GTX1060-3GB-Superclock-Gaming-03G-P4-6162-KR.html

4 λεπτά πριν, Axelq είπε

Το θέμα είναι πως και την καλύτερη κάρτα γραφικών να βάλεις πάντα θα έχεις περιορισμό (bottleneck) από τον επεξεργαστή σου, ο οποίος είναι πολύ παλιός.

μια χαρά είναι ακόμα ο i5 2500 και για Fortnite αλλα και για άλλα games 
άμα του κουμπώσει μια Rx 570/580 η GTX 1060 θα τρέχει όλα τα games σε 1080p, 60fps σε medium/high settings 

37 λεπτά πριν, AMSakis είπε

Επεξεργαστής Intel Core i5

ένα καθαρισμό κανε κιόλας και άλλαξε θερμοαγωγιμη πάστα στον επεξεργαστή και εισαι good to go 
και αν σε παίρνει στο μέλλον βάλε άλλα 8gb ram και εναν SSD και είσαι καλά για 2-3 χρονάκια ακόμα 

• Like 2
Δημοσ.

Και μια σημείωση: Κοίταξε να υπάρχει ικανό και σοβαρό τροφοδοτικό. Συνήθως σε έτοιμα συστήματα (που δεν έχουν κάρτα γραφικών) βάζουν μικρά (με λίγα Watt) και "φτηνιάρικα" (όχι ποιοτικά). Επίσης η κάρτα που θα επιλέξεις να χωράει (σε μήκος) στο κουτί σου (αναφέρεις mini tower).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...