Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλημέρα, έχετε να προτείνετε κάποιο καθαριστικό και πανάκια της προκοπής για καθαρισμό panel;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από outlaw star
Δημοσ.
8 ώρες πριν, outlaw star είπε

Παίδες καλημε΄ρα, έχετε να προτείνετε κάποιο καθαριστικό και πανάκια της προκοπ΄πης για καθαρισμό panel;

Ευχαριστώ

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό https://www.public.gr/product/perifereiaka/cleaning-products/sprei-and-pani-katharismoy-gia-othones-af-mca200mif-200ml/prod5363348pp/ με ένα πανί μικροϊνών . Όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών έχουν αντίστοιχα προϊόντα πάρε όποιο σε βολεύει.   

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιούμε κανένα υγρό του εμπορίου. Μόνο νεράκι. Βρέχουμε λίγο ένα πανάκι μικροϊνών με νεράκι και καθαρίζουμε.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ ρίχνω azax και καθαρίζω με χαρτί υγείας ή χαρτοπετσέτες που έχουν περισσέψει απ' τα delivery

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προσωπικά από χρόνια, χρησιμοποιώ διάλυμα ισοπροπυλικής αλκοόλης με απεσταγμένο νερό [σε αναλογία 1:1] και σε συνδυασμό με πανάκι με μικροφύμπρες, έχω άριστα αποτελέσματα, σε όποια επιφάνεια το έχω χρησιμοποιήσει. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Τελικά πήρα πανάκι μικροινων ειδικό για οθόνες από Σκλαβενίτη 72 λεπτά και πολύ καλό μέγεθος 30×30. Μαζί πήρα και ένα τετραλιτρο απιονισμενο νερό 1 ευρώ και τα αποτελέσματα είναι τέλεια και οικονομικοτατα, σας ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...