Vtsola Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Καλημέρα είμαι 3ετης φοιτητής σε Σχολή φιλολογίας..ωστόσο το όνειρο μου είναι η αστυνομία..αξιωματικων κυρίως .πιστεύεται συνδυάζεται διάβασμα και σχολή; και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω με φροντιστήριο στα Αρχαία θα βοηθηθω για τις πανελλήνιες;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 μα θα πρέπει να ξεγραφτείς απο τη φιλολογια αν μπεις αστυφυλάκων. οποτε αν προτιμας να γίνεις αστυνομικος, γιατι δεν διαβαζεις μονο για τις πανελληνιες?
AtiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Είσαι φοιτητής φιλολογίας και σε απασχολούν τα αρχαία στις πανελλήνιες?? Άλλος έδωσε και μπήκες εσύ???
ParhsG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Αφου εχεις στοχο αστυνομια γιατι να ασχοληθεις με τη σχολη; Αν σκεφτεσαι μηπως αποτυχης δώσε τα μισα μαθηματα
Vtsola Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, ParhsG είπε Αφου εχεις στοχο αστυνομια γιατι να ασχοληθεις με τη σχολη; Αν σκεφτεσαι μηπως αποτυχης δώσε τα μισα μαθηματα Πιστεύεις ότι με διάβασμα από τα Χριστούγεννα θα πιάσω 16500; Μόνο τα Αρχαία λίγο τρομάζουν
ParhsG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Vtsola είπε Πιστεύεις ότι με διάβασμα από τα Χριστούγεννα θα πιάσω 16500; Μόνο τα Αρχαία λίγο τρομάζουν Αν διαβάσεις με σωστο τροπο ισως ναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, Vtsola είπε Πιστεύεις ότι με διάβασμα από τα Χριστούγεννα θα πιάσω 16500; Μόνο τα Αρχαία λίγο τρομάζουν αν ειναι κατι που το θες και ασχοληθεις αποκλειστικά με αυτο και αθληματα τοτε πιστευω μπορεις και παραπανω απο 16500 αμα ξεκινησεις τις αναβολες ή "μηπως να διαβασω και για τη σχολη" γνωμη μου ειναι πως θα το χασεις
Vtsola Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 20 ώρες πριν, ParhsG είπε Αφου εχεις στοχο αστυνομια γιατι να ασχοληθεις με τη σχολη; Αν σκεφτεσαι μηπως αποτυχης δώσε τα μισα μαθηματα 13 ώρες πριν, Lezantas26 είπε αν ειναι κατι που το θες και ασχοληθεις αποκλειστικά με αυτο και αθληματα τοτε πιστευω μπορεις και παραπανω απο 16500 αμα ξεκινησεις τις αναβολες ή "μηπως να διαβασω και για τη σχολη" γνωμη μου ειναι πως θα το χασεις Μακάριιι...έχω σκοπό να διαβάζω 3 ώρες την μέρα σίγουρα..5,5 μήνες..5 μέρες τη βδομάδα...γίνεται;;
Kyriakos131211 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 22 ώρες πριν, Vtsola είπε Καλημέρα είμαι 3ετης φοιτητής σε Σχολή φιλολογίας..ωστόσο το όνειρο μου είναι η αστυνομία..αξιωματικων κυρίως .πιστεύεται συνδυάζεται διάβασμα και σχολή; και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω με φροντιστήριο στα Αρχαία θα βοηθηθω για τις πανελλήνιες; Με την εμπειρία που απέκτησες από την σχολή που είσαι αυτά τα 3 χρόνια , μπορείς να διαβάσεις πιο μεθοδικά και συστηματικά ώστε να πετύχεις τον στόχο σου . Και μη ξεχνάς κάτι πέρα από το να είσαι ρεαλιστής , μη ξεχνάς ότι μια φορά ζούμε . Αν γουστάρεις τόσο , διάβασε , ξανά δώσε και πέτυχε αυτό που θες . Ο πατέρας μου τελείωσε την αξιωματικών στα 22 του και ξανά έδωσε εξετάσεις και μπήκε στην ιατρική . Τώρα είναι αξιωματικός υγειονομικού . 1
ParhsG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Vtsola είπε Μακάριιι...έχω σκοπό να διαβάζω 3 ώρες την μέρα σίγουρα..5,5 μήνες..5 μέρες τη βδομάδα...γίνεται;; Ειναι στον ανθρωπο , εμενα δε θα μου φταναν εσενα δε ξερω. Αφου εχεις δωσει ομως λογικα θα τα ξερεις οποτε θα εχεις πλεονέκτημα.
Vtsola Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, ParhsG είπε Ειναι στον ανθρωπο , εμενα δε θα μου φταναν εσενα δε ξερω. Αφου εχεις δωσει ομως λογικα θα τα ξερεις οποτε θα εχεις πλεονέκτημα. Κίνητρο υπάρχει Ελπίζω να γίνει και αύξησης στους εισακτεους αστυνομίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα