bill27 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Εγω βλεπω απο τα σκρινσοτ οτι εχει κλειδωσει και τις 2 φορες 6143 αρα λογικα σε εχουν σε 6αρι προφιλ,παρτους τηλ.και πες τους να αφησουν ελευθερο και να κατεβασουν το SNR στο 6
bobptz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, madrivermadonus είπε Το screenshot που εστειλες ηταν αφου ειχες κανει επανεκινηση το ρουτερ; Τα λαθη δεν ειναι πολλα εκτος αν ισχυει ο παραπανω. Σε εκείνο το πρώτο screenshot το ρουτεράκι ήταν ανοιχτό για μέρες. Ήταν κλειδωμένο στα 6 mbit, για σταθερότητα. Το δήλωσαν βλάβη. Για να δούμε.
bobptz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Το δήλωσα 2 φορές απανωτά για βλάβη, διότι την πρώτη φορά μάλλον δε μου έκαναν κάτι σοβαρό. Με πήρε τηλ ο τοπικός τεχνικός του ΟΤΕ και μου λέει "Θα σε βάλω στην οπτική ίνα" !!! Τώρα κλειδώνω στα 24 mbit (από τα 6) και έχω ping 11 (από τα 27) ! Τους είπα να μου το κάνουν Fast/Fast, για ακόμα καλύτερο ping. "the wheel that squeaks the loudest gets the grease" 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Είσαι από τους τυχερούς, είσαι όμως και στον ΟΤΕ
bobptz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Παρατήρησα ότι όταν κάνω reboot το ρουτεράκι του ΟΤΕ, τώρα κάνει κάπου 25 λεπτά να συγχρονίσει. Βλέπω το λαμπάκι του DSL να αναβοσβήνει, να σταθεροποιείται και μετά να αναβοσβήνει και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα