elpaso1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Τωρα που πηγα 30 χρονων, ειπα να ασχοληθω ξανα με τα ποκεμον και πωροθηκα. Ξεκινησα με την blue, μετα επαιξα yellow, crystal, greenleaf και τωρα παιζω emerald. Ολα σε android emulator με 2χ ταχυτητα και ειναι απολαυση! Το θεμα ειναι τι κανουμε μετα που οι επομενες rom ειναι για τα DS, 3DS και Switch! Επισης εντυπωση μου κανει ποσο πολλη δουλεια εχει πεσει στο παιχνιδι απο την gen1 ηδη. Παιζαμε μικροι και δεν γνωριζαμε απολυτως τπτ, αλλα υπηρχαν αρκετα mechanics ακομα και τοτε και τωρα τα εμαθα ψαχνοντας στο ιντερνετ. Μετα στην gen2 και ακομα καλυτερα στην gen3 αρχισαν να σου εξηγουν καλυτερα τι κανει το καθε item και η επιθεση που προκειται να μαθει το ποκεμον. Στην gen1 ησουν στα χαμενα. Εβλεπες καινουρια επιθεση, ελεγες θα ειναι κατι καλο και μετα εβγαινε μαπα το καρπουζι! Τωρα στην emerald δεν εχω ιδεα απο τα καινουρια τα pokemon και συνεχεια κοιταζω στατιστικα για να δω ποια ποκεμον αξιζουν να τα εχω στην ομαδα και επισης παιζω και με cancel evolution πλεον για να μαθουν και καινουριες τεχνικες. Περισσοτερο χρονο χανω στο ιντερνετ για να διαβασω για τα νε χαρακτηριστικα, παρα να παιξω. Αν και μαλλον χανω το χρονο μου, αφου οτι και να κανω το παιχνιδι θα το τερματισω, ακομα και τα χειροτερα ποκεμον να εχω, οπως εγινε και στα προηγουμενα παιχνιδια, πχ στην crystal το κερδισα με crobat. Ενταξει δεν ειναι και μαπα, αλλα οχι και κορυφαιο. Απλα ακομα εχω ενα θεματακι με τις επιθεσεις/αμυνες που γινεται ενας χαμος με τοσα διαφορετικα types, ειδικα στα dual types.. Καποια δεν προκειται να τα μαθω ποτε μου. Το σπαστικο ειναι οτι ενα type μπορει να εχει μειονεκτημα επιθετικα σε ενα αλλο type, αλλα αμυντικα να μην εχει μειονεκτημα απο το ιδιο type. Μπερδεμα! Να δω που θα παιξω μετα την pearl! Emulator σηκωνει ή θα αγορασω κονσολα; Αν και χωρις το 2x ταχυτητα, θα μου φανει παραξενο το παιχνιδι.. Δεν μπορω να το παιξω στην κανονικη του ταχυτητα για πανω απο λιγα δευτερολεπτα!
kajwbtfe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Πότε μα ποτέ δεν κατάφερα να παίξω Pokemon...Έχω προσπαθήσει παρά πολλές φορές αλλά δεν...3Ds emu πάντως υπάρχει για PC όπως και Switch.Αν έχεις αρκετά καλό PC μπορείς να τα παίξεις εκεί.
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Τωρα που πηγα 30 χρονων, ειπα να ασχοληθω ξανα με τα ποκεμον και πωροθηκα. Ξεκινησα με την blue, μετα επαιξα yellow, crystal, greenleaf και τωρα παιζω emerald. Ολα σε android emulator με 2χ ταχυτητα και ειναι απολαυση! Το θεμα ειναι τι κανουμε μετα που οι επομενες rom ειναι για τα DS, 3DS και Switch! Επισης εντυπωση μου κανει ποσο πολλη δουλεια εχει πεσει στο παιχνιδι απο την gen1 ηδη. Παιζαμε μικροι και δεν γνωριζαμε απολυτως τπτ, αλλα υπηρχαν αρκετα mechanics ακομα και τοτε και τωρα τα εμαθα ψαχνοντας στο ιντερνετ. Μετα στην gen2 και ακομα καλυτερα στην gen3 αρχισαν να σου εξηγουν καλυτερα τι κανει το καθε item και η επιθεση που προκειται να μαθει το ποκεμον. Στην gen1 ησουν στα χαμενα. Εβλεπες καινουρια επιθεση, ελεγες θα ειναι κατι καλο και μετα εβγαινε μαπα το καρπουζι! Τωρα στην emerald δεν εχω ιδεα απο τα καινουρια τα pokemon και συνεχεια κοιταζω στατιστικα για να δω ποια ποκεμον αξιζουν να τα εχω στην ομαδα και επισης παιζω και με cancel evolution πλεον για να μαθουν και καινουριες τεχνικες. Περισσοτερο χρονο χανω στο ιντερνετ για να διαβασω για τα νε χαρακτηριστικα, παρα να παιξω. Αν και μαλλον χανω το χρονο μου, αφου οτι και να κανω το παιχνιδι θα το τερματισω, ακομα και τα χειροτερα ποκεμον να εχω, οπως εγινε και στα προηγουμενα παιχνιδια, πχ στην crystal το κερδισα με crobat. Ενταξει δεν ειναι και μαπα, αλλα οχι και κορυφαιο. Απλα ακομα εχω ενα θεματακι με τις επιθεσεις/αμυνες που γινεται ενας χαμος με τοσα διαφορετικα types, ειδικα στα dual types.. Καποια δεν προκειται να τα μαθω ποτε μου. Το σπαστικο ειναι οτι ενα type μπορει να εχει μειονεκτημα επιθετικα σε ενα αλλο type, αλλα αμυντικα να μην εχει μειονεκτημα απο το ιδιο type. Μπερδεμα! Να δω που θα παιξω μετα την pearl! Emulator σηκωνει ή θα αγορασω κονσολα; Αν και χωρις το 2x ταχυτητα, θα μου φανει παραξενο το παιχνιδι.. Δεν μπορω να το παιξω στην κανονικη του ταχυτητα για πανω απο λιγα δευτερολεπτα! Το εκαψες, αλλά σε χαίρομαι! Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα 3DS, είναι πολύ φτηνά πλέον.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, elpaso1 είπε Τωρα που πηγα 30 χρονων, ειπα να ασχοληθω ξανα με τα ποκεμον και πωροθηκα. Ξεκινησα με την blue, μετα επαιξα yellow, crystal, greenleaf και τωρα παιζω emerald. Ολα σε android emulator με 2χ ταχυτητα και ειναι απολαυση! Το θεμα ειναι τι κανουμε μετα που οι επομενες rom ειναι για τα DS, 3DS και Switch! Αγοραζεις μια κονσολα οπως ολος ο υπολοιπος κοσμος Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από Fulgore
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 40 minutes ago, Fulgore said: Αγοραζεις μια κονσολα οπως ολος ο υπολοιπος κοσμος DS μπορείς να κάνεις emulate σε PC και κινητό άψογα. 3DS σε PC. Πάντως μπορείς και να τη βγάλεις με μόλις 40-50€ με real κονσόλα (2DS) ή να πάρεις ένα 3DS για τη 3D εμπειρία. Μην τα παίζεις σε 2X, είναι τρομακτικά κακό να παίζεις ένα παιχνίδι στο mute, όσο κακό soundtrack κι αν έχει... Τέλος να πω ότι σε καταλαβαίνω, τα έχω παίξει όλα.
elpaso1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μα στην κανονικη ταχυτητα παραειναι αργα και στην ουσια τωρα απλα θελω να τα τερματισω, καθως δεν μπορω ουτε trades να κανω, ουτε Online battles. Οντως στην ουσια μια κονσολα θελω μονο για να παιξω ολα τα παιχνιδια, αφου υπαρχει συμβατοτητα του 3DS με το DS. Απλα εχει 200+ ευρω και βρισκω μονο το New 3DS XL και οχι το κανονικο. Στο XL πιξελιαζουν αρκετα απ'οτι διαβαζω.
Masamune Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 On 28/07/2019 at 15:34, elpaso1 said: Μα στην κανονικη ταχυτητα παραειναι αργα και στην ουσια τωρα απλα θελω να τα τερματισω, καθως δεν μπορω ουτε trades να κανω, ουτε Online battles. Οντως στην ουσια μια κονσολα θελω μονο για να παιξω ολα τα παιχνιδια, αφου υπαρχει συμβατοτητα του 3DS με το DS. Απλα εχει 200+ ευρω και βρισκω μονο το New 3DS XL και οχι το κανονικο. Στο XL πιξελιαζουν αρκετα απ'οτι διαβαζω. Προσπάθησε να βρεις ένα μεταχειρισμένο 2DS γύρω στα 50€ μπορείς να πετύχεις ένα στις αγγελίες. Και μιας και παίζεις Emerald και σου φαίνεται υπερβολικά εύκολο να το τερματίσεις (που όντως είναι), δοκίμασε μόλις το τερματίσεις να πας να παίξεις στο Battle Frontier. Το υπέρτατο παλούκι να πάρεις τα ασημένια και χρυσά εμβλήματα σε όλες τις εγκαταστάσεις, θα βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που έμαθες για τα Effort Points training, Individual Values, breeding και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχει το metagame των pokemon games
elpaso1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι το ειδα το Battle Frontier μου εκανε εντυπωση που τα απλα speedrun ηταν στις 2.30 ωρες, αυτα πανε 15+ ωρες!! Χιλιαδες αγωνες, αλλα προφανως και δεν εχω τοσο χρονο.. Για αυτο και παιζω στο 2χ ταχυτητα. Εχω συνηθισει πλεον και δεν γινεται να γυρισω πισω.. Οποτε φοβαμαι μηπως απογοητευτω και με τα καινουρια παιχνιδια. Ειδα οτι υπαρχει καλος emulator με πληρωμη στα android για το Ds, οποτε θα συνεχισω στο 2x ταχυτητα και για ακομα 2,3 ποκεμον παιχνιδια. Μετα βλεπουμε! Απλα με την Emerald και την τριτη γενια, εχουν μπει τοσα διαφορετικα στοιχεια, που περισσοτερο διαβαζω, παρα παιζω! Και ξερω οτι δεν θα με βοηθησουν καπου στο να τερματισω το παιχνιδι, αφου και μηδεν διαβασμα να εριχνα, παλι θα το τερματιζα. Ουτε competitive παιζω, ουτε 100lvl θα τα παω με max EV! Και μιας που ανεφερα τα EV's, πραγματικα εχω μπερδευτει και θα ηθελα καποιος να με βοηθησει. Διαβασα πως τα παιρνεις και τι ακριβως κανουν, αλλα δεν ειχα καποιο βιντεο που να δειχνει πως μπαινουν. ΕΙναι κατα το ανεβασμα των level; Δλδ εκει που δειχνει η οθονιτσα τα + στα διαφορα στατιστικα; Δλδ αν βαλω 10 carbos σε ενα ποκεμον και το παω για Special Attack Ev training, θα μου δειξει στο επομενο λεβελ στο Sp.A +15 για παραδειγμα; Πχ το παρακατω βιντεο δειχνει να παιρνει +41 Sp.A stats! Αλλα ειναι απο λεβελ 99 σε 100. Οποτε στα μικρα λεβελ δεν το καταλαβαινεις τοσο; Το καθε ποκεμον δεν εχει στανταρ στατιστικα που παιρνει σε καθε λεβελ, ασχετα με τα EV; Και γιατι καποιες φορες ενα ποκεμον σε καποιο λεβελ δεν παιρνει καθολου απο καποιο στατιστικο; Εντωμεταξυ καθως επαιζα την crystal, εβαλα την greenleaf την τερματισα και μετα συνεχισα με crystal. Τωρα και ενω επαιζα emerald, εβαλα την red και παιζω αυτη και μετα παλι emerald. Ο,τι να'ναι! Τωρα στην Red λεω να παιξω μονο με Charizard και Alakazam/Hypno. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από elpaso1
Silverage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Έχω παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια απο firered και μετά. Φυσικά στην αρχή επειδή ήμουν μικρός και δεν ήξερα καλά αγγλικά είχα 5 pokemon 40-50 level και 1 100 level Charizard και προσπαθούσα να νικήσω το pokemon league μόνο με αυτό. Πολύ κάψιμο. Καθόμουν να μαζέψω λεφτά για να αγοράσω 99 healing potion και revive μπας και βγεί. Για να μην μιλήσω για εκείνη την σπηλιά που σε είχε στα σκοτάδια και έπρεπε να βρείς την έξοδο. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσεις το flash για να βλέπεις που πας και δεν ήξερα και τί ήταν το repel. Πρέπει να πάλευα 3-4 μέρες μέχρι να βρω την έξοδο και να εξαφάνισα όλα τα zubat του πλανήτη. Συνολικά στην firered και την emerald πρέπει να είχα κάπου 2500-3000 ώρες γιατί θυμάμαι τουλάχιστον 2 φορές που είχε φτάσει τις 999 ώρες ο μετρητής και αργότερα άλλη μια 500άρα σίγουρα.
elpaso1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Πωω, το ειχες λιωσει!! 3000 ωρες!! Τωρα την blue θελω να την βγαλω σε λιγοτερο απο 4 ωρες. Λογικα ευκολο. Αν και δεν θα ξερω ποσο χρονο ακριβως εχω κανει καθως παιζω σε emulator με 2χ ταχυτητα και πολλες φορες το αφηνω στο standby για να διαβασω. Αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι παιζει με το Ev.. Πολυ μπερδεμα!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Αγόρασε ένα 2ds που καινούριο έχει μόνο 80 ευρώ.
elpaso1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα τα παιξω στο κινητο με τον Drastic Emulator. Με 5 ευρω ξεμπερδεψα! Αλλα μετα για το 3DS μαλλον θα το αγορασω! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από elpaso1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα