Nate Drake Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 παιδια το πσ κανει επανεκιννηση μονο του καμια φορα και δεν ξερω γιατι τι λετε να ειναι τρροφοδοτικο?μηπως θελει αλλαγη η παστα?ryzen3 1200εχω
zx1234r Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Προβληματικοί drivers, υψηλές θερμοκρασίες, προβληματικό τροφοδοτικό, προβληματική μητρική, ιός, προβληματικός δίσκος ..... Κάτσε να μυρίσουμε τα νύχια μας.
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Προλαβαίνεις να δεις μπλε οθόνη? Αν πας ο Υπολογιστής μου -> Δεξί κλίκ Ιδιότητες -> Από την μπάρα αριστερά Προηγμένες Ρυθμίσεις Συστήματος (ή κάπως έτσι) -> Μετά στην 3η καρτέλα (Προηγμένα?) -> Μετά στην 3η επιλογή Εκκίνηση και Επαναφορά πάτα ρυθμίσεις -> Πρέπει να έχει τσεκαρισμένη μια επιλογή που λέει για αυτόματη επανεκκίνηση. Αν είναι επιλεγμένη, απο-επέλεξε την και όταν πάει να ξανακλείσει λογικά θα σου σταματήσει σε μια μπλε οθόνη. Στην μπλε οθόνη θα σου βγάλει έναν κωδικό σφάλματος.. Αν το googlάρεις αυτό θα βρεις τους πιθανούς ενόχους, μπορεί για παράδειγμα να είναι και θέμα drivers, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι κάποιο hardware είναι στα τελευταία του!
Balantakos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Προλαβαίνεις να δεις μπλε οθόνη? Αν πας ο Υπολογιστής μου -> Δεξί κλίκ Ιδιότητες -> Από την μπάρα αριστερά Προηγμένες Ρυθμίσεις Συστήματος (ή κάπως έτσι) -> Μετά στην 3η καρτέλα (Προηγμένα?) -> Μετά στην 3η επιλογή Εκκίνηση και Επαναφορά πάτα ρυθμίσεις -> Πρέπει να έχει τσεκαρισμένη μια επιλογή που λέει για αυτόματη επανεκκίνηση. Αν είναι επιλεγμένη, απο-επέλεξε την και όταν πάει να ξανακλείσει λογικά θα σου σταματήσει σε μια μπλε οθόνη. Στην μπλε οθόνη θα σου βγάλει έναν κωδικό σφάλματος.. Αν το googlάρεις αυτό θα βρεις τους πιθανούς ενόχους, μπορεί για παράδειγμα να είναι και θέμα drivers, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι κάποιο hardware είναι στα τελευταία του! Σε ευχαριστω για αυτο το tip, ειχα/εχω και εγω αυτο το προβλημα και δεν μπορω να καταλαβω απο τι στο διαολο ειναι. Ειναι εντελως random. Θερμοκρασιες με τιποτα...παιζω μεχρι 50c max. Drivers / programs ολα updated. Το μυαλο μου παει σε PSU / SSD.
Nate Drake Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, zx1234r είπε Προβληματικοί drivers, υψηλές θερμοκρασίες, προβληματικό τροφοδοτικό, προβληματική μητρική, ιός, προβληματικός δίσκος ..... Κάτσε να μυρίσουμε τα νύχια μας. Θερμοκρασίες φίλε με τίποτα όλα είναι κάτω από 43 βαθμούς μητρική δεν νομίζω γιατί είναι καινούργιο το τροφοδοτικό είναι λίγο παλιό και το ψηλιαζομαι δίσκος επίσης καινούργιος .θα δω μπορεί να κάνω κάποιο φορματ ανανέωση drivers και θα δω
Nate Drake Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Προλαβαίνεις να δεις μπλε οθόνη? Αν πας ο Υπολογιστής μου -> Δεξί κλίκ Ιδιότητες -> Από την μπάρα αριστερά Προηγμένες Ρυθμίσεις Συστήματος (ή κάπως έτσι) -> Μετά στην 3η καρτέλα (Προηγμένα?) -> Μετά στην 3η επιλογή Εκκίνηση και Επαναφορά πάτα ρυθμίσεις -> Πρέπει να έχει τσεκαρισμένη μια επιλογή που λέει για αυτόματη επανεκκίνηση. Αν είναι επιλεγμένη, απο-επέλεξε την και όταν πάει να ξανακλείσει λογικά θα σου σταματήσει σε μια μπλε οθόνη. Στην μπλε οθόνη θα σου βγάλει έναν κωδικό σφάλματος.. Αν το googlάρεις αυτό θα βρεις τους πιθανούς ενόχους, μπορεί για παράδειγμα να είναι και θέμα drivers, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι κάποιο hardware είναι στα τελευταία του! Φίλε δεν κάνει μπλε οθόνη έκανα και αυτό που μου είπες αλλά πάλι τίποτα
postfire Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 nate μυριζομαι τροφοδοτικο παρε καινουριο και παρε και εναν ssd πεσανε πολυ η τιμες
Nate Drake Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Στις 28/7/2019 στις 6:36 ΜΜ, postfire είπε nate μυριζομαι τροφοδοτικο παρε καινουριο και παρε και εναν ssd πεσανε πολυ η τιμες Το θέμα ειναι ότι το κάνει κάποιες φορές..και συνήθως όταν παίζω λολ.πχ. σήμερα έπαιζα cs go 4 ώρες περιπου και δεν έκλεισε και μόλις μπήκα γκειμ λολ μετά από κανένα 20 λεπτά έκανε επανεκκίνηση
Nate Drake Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, postfire είπε εχεις κανει test τις μνημες? Έχω μόνο μια 8αρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα