Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχει εδώ και κάποιο καιρό που ψάχνω να βρω πως μπορώ να πληρώσω ανέπαφα από το κινητό μου mi9 μέσω τις κάρτες μου. Επειδή δεν το υποστηρίζουν ακόμα οι περισσότερες μας τράπεζες γνωρίζει κάποιος κάποια safe εφαρμογή? Ευχαριστώ

Δημοσ.
20 ώρες πριν, xileas22 είπε

Γεια σας έχει εδώ και κάποιο καιρό που ψάχνω να βρω πως μπορώ να πληρώσω ανέπαφα από το κινητό μου mi9 μέσω τις κάρτες μου. Επειδή δεν το υποστηρίζουν ακόμα οι περισσότερες μας τράπεζες γνωρίζει κάποιος κάποια safe εφαρμογή? Ευχαριστώ

Η κάρτα της Monese με EURO λογαριασμό δεν περνάει στο Google Pay. Περνάει η κάρτα με τον £ λογαριασμό η οποία δεν σου κάνει. Σιγά μην πληρώνεις με λίρες Αγγλίας. Μπορείς εναλλακτικά να δημιουργήσεις λογαριασμό:

- DiPocket, δίνει δωρεάν φυσική & virtual κάρτες και περνάει κανονικά Google Pay (ο πιο γρήγορος τρόπος για GPay)

- Revolut, αν βάλεις διεύθυνση πχ UK ή χώρας που το υποστηρίζει και φτιάξεις virtual κάρτα έτοιμη για χρήση περνάει στο Google Pay. 

- Boon, φτάχνεις λογαριασμό χώρας (με ΕΥΡΩ) και περνάς την κάρτα κανονικά στο Google Pay, έχει μόνο virtual κάρτα αλλά έχει και μαι μικρή χρέωση το μήνα.

Η Monese μόνο στο Apple Pay περνάει.

Δημοσ.

Δεν θέλω να κάνω αγόρασες στο google pay απλά να πληρώνω με ανέπαφα τους λογαριασμούς μού. Αν δεν έχω καταλάβει κάτι παρακαλώ εξηγήστε μού.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...