soulis8 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Ποσό που διαθέτουμε : μέχρι 1200 Χρήση υπολογιστή : Gaming, Multitasking Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αδιάφορο, με ενδιαφέρει περισσότερο το pc. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αδιάφορο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι / Αδιάφορο Κατα προτίμηση μία σύνθεση με τον Intel Core i7 9700K, ή γενικά intel. Aν προτείνετε κάποιον άλλον παρακαλώ πείτε και γιατί. To pc θα αγοραστεί κομμάτι κομμάτι σε βάθος χρόνου.
radiohead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Ενταξει με την αδιαφορία όλα καλά αλλά στο θέμα οθόνη πρέπει να δώσεις τη μεγαλύτερη σημασία. Το βάθος χρόνου είναι ας πούμε μέχρι τα Χριστούγεννα; Ποια games παίζεις; Χρησιμοποιείς συγκεκριμένα προγράμματα αν ναι ποια; 1
adtakhs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 AMD 3700X SAPPHIRE 5700X 8GB DDR6 (όταν έρθουν οι custom) PNY CS3030 500GB NVME GIGABYTE X570 AORUS ELITE G. SKILL 32GB DDR4 3200Mhz Toshiba P300 3TB SATA III XFX TS 650WATT κουτί της επιλογής σου.
soulis8 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, radiohead είπε Ενταξει με την αδιαφορία όλα καλά αλλά στο θέμα οθόνη πρέπει να δώσεις τη μεγαλύτερη σημασία. Το βάθος χρόνου είναι ας πούμε μέχρι τα Χριστούγεννα; Ποια games παίζεις; Χρησιμοποιείς συγκεκριμένα προγράμματα αν ναι ποια; Έχω οθόνες, από παλιά pc, θα αγοράσω και οθόνη απλά το budget μου αυτήν την στιγμή θέλω να τα δώσω για ένα καλό κουτί και μ ενδιαφέρει περισσότερο το performance. Το βάθος χρόνου θα μπορούσε να είναι και μέχρι τα Χριστούγεννα. Ανάλογα πόσο θα κοστίζει το κάθε κομμάτι ξεχωριστά, μπορεί να παίρνω είτε ένα τον μήνα αν είναι ακριβό, είτε παραπάνω αν είναι πιο βατές οι τιμές. Κανένα απαιτητικό πρόγραμμα δεν χρησιμοποιώ από μόνο του, αλλά εφόσον είναι να κάνω καινούριο μηχάνημα, θα ήθελα να μην χάνει σε κάτι. Όχι να είναι τέλειο για όλα, αλλά να μην κλαίει άμα ανοίξω κάτι ζόρικο. Γι' αυτό έδωσα και τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, γιατί απ' όσο διάβασα ενώ οι AMD είναι καλύτεροι για gaming, οι intel είναι πιο δυνατοί για διάφορες χρήσεις. Αλλά δεν γνωρίζω, μπορεί να κάνω και λάθος.
radiohead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, soulis8 είπε Έχω οθόνες, από παλιά pc, θα αγοράσω και οθόνη απλά το budget μου αυτήν την στιγμή θέλω να τα δώσω για ένα καλό κουτί και μ ενδιαφέρει περισσότερο το performance. Το βάθος χρόνου θα μπορούσε να είναι και μέχρι τα Χριστούγεννα. Ανάλογα πόσο θα κοστίζει το κάθε κομμάτι ξεχωριστά, μπορεί να παίρνω είτε ένα τον μήνα αν είναι ακριβό, είτε παραπάνω αν είναι πιο βατές οι τιμές. Κανένα απαιτητικό πρόγραμμα δεν χρησιμοποιώ από μόνο του, αλλά εφόσον είναι να κάνω καινούριο μηχάνημα, θα ήθελα να μην χάνει σε κάτι. Όχι να είναι τέλειο για όλα, αλλά να μην κλαίει άμα ανοίξω κάτι ζόρικο. Γι' αυτό έδωσα και τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, γιατί απ' όσο διάβασα ενώ οι AMD είναι καλύτεροι για gaming, οι intel είναι πιο δυνατοί για διάφορες χρήσεις. Αλλά δεν γνωρίζω, μπορεί να κάνω και λάθος. Ανάποδα τα διάβασες. Ποια games παιζεις δεν ειπες
jeandoumpier Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η πρόταση του Τάκη είναι καλή αλλά ξεφεύγει στα 1400+... Ενδεικτικά, μια πρόταση από dexter.gr Κάνουν συναρμολόγηση και στέλνουν. Στα 1200€ ακριβώς (με υπολογισμένα τα μεταφορικά για Σαλονίκη). Υ.Γ. 1 Όπου η 2060 αν δεν αγοράσεις άμεσα μπορείς να βάλεις και την 5700XT όταν βγει custom υλοποίηση. Επίσης, στο άμεσο μέλλον μπορείς να συνδιάσεις με αυτό το monitor : https://www.you.gr/laptop,tablet/othones-pc/othones/othoni-aoc-gaming-24-c24g1-curved-144hz-1ms-freesy?source=referrals για 1080p/144hz ή ακόμη και σε αυτό αν θέλεις 1440p ανάλυση : https://www.cosmodata.gr/product/321758/ και αν σε παίρνει οικονομικά φυσικά. Υ.Γ. 2 Παρόλο που η πρόταση είναι εντός του budget που έθεσες, αν θέλεις να ρίξεις το κόστος μπορείς να πας άφοβα και στον 3600 με b450 μητρική ζητώντας bios update. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από jeandoumpier 2
soulis8 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, radiohead είπε Ανάποδα τα διάβασες. Ποια games παιζεις δεν ειπες Δεν κατάλαβα τι διάβασα ανάποδα. Από games, επειδή δεν θα το χρησιμοποιώ μόνο εγώ, θέλω να παίζει όλα τα online, από league of legends μέχρι τύπου black desert. Για τα πιο βαριά έχω το ps4. 20 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε Υ.Γ. 2 Παρόλο που η πρόταση είναι εντός του budget που έθεσες, αν θέλεις να ρίξεις το κόστος μπορείς να πας άφοβα και στον 3600 με b450 μητρική ζητώντας bios update. Ευχαριστώ για την σύνθεση και την αναλυτική απάντηση. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν προτείνει κανένας σ' αυτό το φόρουμ intel? Φταίει το budget μου, ή είναι άλλος ο λόγος?
radiohead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 32 λεπτά πριν, soulis8 είπε Δεν κατάλαβα τι διάβασα ανάποδα. Από games, επειδή δεν θα το χρησιμοποιώ μόνο εγώ, θέλω να παίζει όλα τα online, από league of legends μέχρι τύπου black desert. Για τα πιο βαριά έχω το ps4. Ευχαριστώ για την σύνθεση και την αναλυτική απάντηση. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν προτείνει κανένας σ' αυτό το φόρουμ intel? Φταίει το budget μου, ή είναι άλλος ο λόγος? Αν πάρεις monitor 1080p 144hz+ πας σε 9700k. Αν πας σε 60-75hz η σε 1440p ανάλυση πας σε ryzen. Γι'αυτό σε ρωτάω τι θα παίζεις. Με κάρτα όπως η 2060 παλι σε ryzen συμφέρει να πας δεν έχει μεγάλες διαφορές στα 1080p. Οπότε η σύνθεση του jean είναι μια χαρά και futureproof και ανατποκρινεται στις ανάγκες σου.
soulis8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Ευχαριστώ για την βοήθεια! Θα μπορούσα να έχω και μια σύνθεση με intel επεξεργαστή?
radiohead Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, soulis8 είπε Ευχαριστώ για την βοήθεια! Θα μπορούσα να έχω και μια σύνθεση με intel επεξεργαστή? Hellasphone.gr με τον επεξεργαστη που επελεξες Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις μεχρι τον Οκτωβρη να βγουν οι custom 5700-5700x και με τον 3600 να φτιαξεις στα ιδια χρηματα ενα πιο δυνατο gaming συστημα αλλα εξυπακουεται και αγορα αντιστοιχης οθονης. Καλες αγορες.
countass Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, soulis8 είπε Ευχαριστώ για την βοήθεια! Θα μπορούσα να έχω και μια σύνθεση με intel επεξεργαστή? Δεν αξίζουν τα λεφτά τους πλέον οι ιντελ,είναι ακριβοί σε σχέση με την απόδοση που έχουν, γι'αυτό δεν προτείνει κάνεις.οταν,παλιότερα ήταν αυτοί καλύτεροι,πρότειναν όλοι ιντελ.αυτος που σου είπε πάρε ιντελ,έχει μείνει στο παρελθόν.αν και όπως ειπώθηκε,αν πας σε 144hz,και δεν έχεις οικονομικά προβλήματα,πήγαινε στη μπλε ομαδα. 1
soulis8 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Στις 28/7/2019 στις 12:35 ΜΜ, jeandoumpier είπε Η πρόταση του Τάκη είναι καλή αλλά ξεφεύγει στα 1400+... Ενδεικτικά, μια πρόταση από dexter.gr Κάνουν συναρμολόγηση και στέλνουν. Στα 1200€ ακριβώς (με υπολογισμένα τα μεταφορικά για Σαλονίκη). Υ.Γ. 1 Όπου η 2060 αν δεν αγοράσεις άμεσα μπορείς να βάλεις και την 5700XT όταν βγει custom υλοποίηση. Επίσης, στο άμεσο μέλλον μπορείς να συνδιάσεις με αυτό το monitor : https://www.you.gr/laptop,tablet/othones-pc/othones/othoni-aoc-gaming-24-c24g1-curved-144hz-1ms-freesy?source=referrals για 1080p/144hz ή ακόμη και σε αυτό αν θέλεις 1440p ανάλυση : https://www.cosmodata.gr/product/321758/ και αν σε παίρνει οικονομικά φυσικά. Υ.Γ. 2 Παρόλο που η πρόταση είναι εντός του budget που έθεσες, αν θέλεις να ρίξεις το κόστος μπορείς να πας άφοβα και στον 3600 με b450 μητρική ζητώντας bios update. Καλησπέρα και πάλι, Έχω ξεκινήσει να αγοράζω κάποια κομμάτια από το σύστημα, απλά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κάρτα γραφικών, την 5700 XT. Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει η custom υλοποίηση? Αν επιλέξω αυτήν την κάρτα έχω κάποια άλλη αλλαγή ή περιορισμό στο σύστημα μου? Όταν βγει, πως θα την βρω? Εννοώ, θα έχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα ή κάτι τέτοιο?
Skrez1982 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 38 λεπτά πριν, soulis8 είπε Καλησπέρα και πάλι, Έχω ξεκινήσει να αγοράζω κάποια κομμάτια από το σύστημα, απλά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κάρτα γραφικών, την 5700 XT. Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει η custom υλοποίηση? Αν επιλέξω αυτήν την κάρτα έχω κάποια άλλη αλλαγή ή περιορισμό στο σύστημα μου? Όταν βγει, πως θα την βρω? Εννοώ, θα έχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα ή κάτι τέτοιο? Μέχρι στιγμής από τις υλοποιήσεις αξίζει η sapphire rx 5700 pulse. Δεν έχει έρθει ακόμα σε κάποιο ελληνικό μαγαζί νομίζω. Τις προσεχείς μέρες λογικά.
tanasen01 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Και η Powercolor Red Devil καλή φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα